κ θα βλέπεις κ θα ακους. απλά ίσως λίγο χειρότερα απότι κοντά. δεν μπορώ να ξέρω. στον φλοιδίζοντα ο ήχος ήταν φοβερός πίσω στους τάλικα χάλια. εξαρτάται.
Διορθώνω:
Έχεις δεν έχεις εξετάσεις, αν έχεις λεφτά, πήγαινε!
Γιατί αν έχεις λεφτά και δεν έρθεις, σίγουρα εκείνη τη μέρα ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!!!
Εϊναι σαν αυτούς που δεν πάνε πενταήμερη για να διαβάσουν (και καλά).
Δεν εννοώ τίποτα.Απλώς ρώτησα…Και έτσι όπως το έγραψα αρχικά μπορούσε να έχει και μια αρνητική χροιά που δεν είχε καμία πρόθεση.Περιμένουμε νεότερα τότε.
για μένα πάντως αν μπορείς έλα αθήνα μια μέρα πρίν κ φύγε αυθυμερόν…ούτος η αλλος πεφτει Κυριακη αν δν κανω λάθος , ελα Σαββατο κ φευγεις κυριακή… κατα τις 12 δηλαδη γτ περιπου 6 ανοίγουν οι πόρτες κ αμα παρουμε απο τον Waters που ξεκινησε 9 (αν δν κανω λαθος κ παλι ) περιπου στις 12 θα τελειωσει…γυρνας με τιποτα αεροπλάνο κ γραφεις αρχοντας τη Δευτέρα… (αν κ ολο αυτο π γραψα μοιάζει με επιστημονικής φαντασίας σενάριο αλλα…)
ρε φιλε κανεις δεν ειπε οτι δεν θα παει.αντε ενας-δυο
ολοι οι υπολοιποι απο τι καταλαβα θα παμε
αλλα δεν γινεται να το παιζουμε large και ετσι. "και τι εγινε?ετσι ειναι τα πραγματα.εγω θα τα αλλαξω?"κλπ κλπ
θα παμε να τους δουμε επειδη δεν τους εχουμε δει και ειναι γαμω τις λαιβ μπαντες
αλλα αυτο δεν θα μας σταματησει να κρινουμε την εμπορευματοποιηση της μουσικης τους στον υπερθετικο βαθμο
επισης δεν θα σταματησει την γκρινια μας για το συναυλιακο τομεα στην ελλαδα
ο οποιος [SIZE=“2”]ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ[/SIZE] να φτιαξει.γιατι οσο γεμιζουμε τις μεγαλες συναυλιες,θα δινει τροφη στο σκεπτικο της didi “οσο και να βαλω το εισητηριο θα ερθουνε”
γι’αυτο εγω προσωπικα προτινω οποιος μπορει βουρ στο εξωτερικο,να πιανουν τοπο τα λεφτακια του
για το meet n greet απο τη στιγμη που θελουν να το κανουν υπαρχουν και αλλοι τροποι για να το κανουν χωρις την υπερογκη χρηματικη συναλλαγη!!ειναι κατακριτεο οχι μονο γι’αυτους αλλα και για οσους το κανουν
1…Χαλαρότατα αν μένει από Λάρισα και πάνω. Όσο για τον ορισμό του πραγματικοί οπαδοί είναι κάτι πολύ γενικό και αόριστο. Δηλαδή μόνο τα μεγάλα ονόματα αξίζουν και γι’ αυτό στα υπόλοιπα πάνε τα ίδια 50-100 άτομα.
2.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
3. Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αλλά αν κάποιου προτεραιότητα είναι να πληρώσει τόσα χρήματα για να τους δει τι να πω…Προσωπικά, αν μου περίσσευαν τόσα χρήματα, θα τους έβλεπα σε πέντε έξι ακόμη συναυλίες τους.
5. Οι συναυλίες είναι γενικά ακριβές, ειδικά για όσους δεν μένουν Αθήνα. Και όταν πας σε αρκετές και όχι σε μια δυο δεν μαζεύονται εύκολα τα χρήματα.
πιστευω πως αν μαζεψουν 10000 κοσμο θα ναι οκ…δεν ειναι χαζοι στην ντιντι…γιαυτο εχει κ τοσο το εισητηριο και οχι πχ οπως περσι μεταλλικα που ηταν πιο ακριβα…
πως περιμενουν μερικοι να εχει κοσμο 20000 κ 30000…
Να αναφέρω ότι οι Κίσσηδες είναι 1 από τα μεγαλύτερα - δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα, φημισμένο για τα λάιβ του, για πρώτη φορά στην Ελλάδα (και λόγω ηλικίας μάλλον τελευταία), με κομμάτια που είναι συναυλιακά ως εκεί που δεν πάει (R.A.R.A.N., Love Gun, Detroit, God Of Thunder, Strutter…). Ti μπορεί να δελεάζει περισσότερο 1 οπαδό? (Ρητορική είναι η ερώτηση, μην απαντήσετε… )