KISS in Athens 18/5/2008

Αν και δεν είμαι οπαδός (ούτε καν), έχω αρχίσει να ψήνομαι τρελά! Άντε να περάσουν οι μέρες :smiley:

Μα…δεν πάμε μόνο σε όσες συναυλίες είμαστε οπαδοί.
Πάμε και για άλλους λόγους.
See you there!!!

Χα, σε μένα το λες; Δε φαντάζεσαι σε πόσες συναυλίες έχω πάει κυρίως από περιέργεια :wink:

Κι εγώ…
τότε, πάρε το ticket και…καλή βόλτα στη Μαλακάσα…θα έχει και καλό καιρό.

Εννοείται θα είμαι εκεί 8) (κι εγώ στα 50άρια παίδες!)

You are the man!!!

πόσοι είμαστε 50άρια???
έλα και δεν μπορώ να περιμένω!!!

Όσοι έχετε 50αρια, δεν θα το μετανιώσετε πάντως…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

κάτσε drifter μην έχουμε ξαφνικά δίπλα μας τον Paul …:stuck_out_tongue:

Θα σε προειδοποιήσει πριν έρθει. Καλά, εκεί τα κάνεις πάνω σου έτσι??? LOVE GUN!

Παιδια και εγω θα ερθω τελικα!!
Αποφαση τελευταιας στιγμης!!
Και χωρις υπερβολη,το να διαβαζω αυτα που λετε εδω στο topic για το live(κυριως ο Drifter)με ψησανε παρα πολυ!!Βαλτε με και μενα στη συναντηση!!
KISS!

Έτσι ρε γείτονα!!!
(Αbelogarden rules)

Μην ξεχνιόμαστε κιόλας…έχει KISS party απόψε στο Revenge…Μετά τις 11-11.30. Κανάλια και λοιπά “ενδιαφέροντα” θα είναι εκεί…α! Θα είμαι κι εγώ…χαχαχαχαα

Απόφαση της τελευταίας στιγμής… Αύριο πάω για εισιτήριο! 8):smiley:

Στη Βιέννη βρήκα ζευγάρι από Ιρλανδία, είχαν κουβαληθεί ειδικά για τη συναυλία (σαν και μένα…χχχχχχχχχχαααααααααα)

Τελικα δεν θα εχει κοσμο λεγαμε…αλλα ολοι την τελευταια στιγμη ψηνονται για να παρουν εισιτηριο! :lol: Εδω που τα λεμε ειναι η πρωτη φορα που ερχονται οι KISS και αν μη τι αλλο πρεπει να εχει κοσμο!:-s

Πως παει η προπωληση των εισιτηριων? Γενικα υπαρχουν καποιες ψιλοφημες για χαμηλη κινητικοτητα,δεν υπαρχει καποια πηγη επισημη η μη για να μαθουμε ποσα εχουν πουληθει μεχρι τωρα?:-s

'Ετσι, πρέπει να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν. Σηκωθείτε από κρεβάτια, καρέκλες, ξαπλώστρες, καναπέδες, πορτ μπεμπέ (Λιακόπουλος γαρ) και ραντεβού την Κυριακή στη Μαλακάσα.

Ω ρε μάνα τι θα γίνει…

Παιδιά υποψιάζομαι ότι θα είναι γαμώ τις συναυλίες!!! Όσοι πάτε να περάσετε super και να τα σπάσετε όλα (με την καλή την έννοια φυσικά)!!!:rockon: :band: :respect:

Στο kissomeeting λίγα λεπτά θα κάτσω γιατί θα μαι με άκυρη παρέα και δεν θα κολλάει :stuck_out_tongue: