KISS in Athens 18/5/2008

:wink:

Αυτο το backstage pass ειναι σαν να εχεις τα soundcheck+meet and greet passes μαζι?? Πως εκατσε?? Τουλαχιστον τελειο μου ακουγεται!!!:smiley:

Ενας ειχε πληρωσει για το soundcheck μονο?? Μου φαινεται ή ο Beer Drinker ειχε αγορασει soundcheck pass???:smiley:

Αυτό το παίρνεις απευθείας από την μπάντα ή τον Manager της και από πουθενά αλλού. Και είναι όντως τέλειο γιατί είναι “all access” εκτός από τη σκηνή και το dressing room (που εκεί πάει μόνο η μπάντα, ο Manager και οι κομμώτριες και κανείς άλλος αυστηρά. Το είδα και στη Βιέννη και εδώ και μάλλον θα το δω και την άλλη εβδομάδα).
Επίσης με αυτό το pass, δεν πληρώνεις εισιτήριο, άσχετα αν εγώ τα είχα ήδη αγοράσει τόσο καιρό πριν και μπουκάρεις μέσα από πολύ νωρίς.

1. Το καταλαβα πως ετσι το περνεις και οτι κατι τετοιο δεν ειναι ανοιχτο για το κοινο, εννοουσα πως τα καταφερες! Αλλα ενταξει, δεν εισαι υποχρεωμενος να πεις κιολας! :wink:

2. Αυτο θα ελεγα! Στην θεση σου εχοντας τετοιο πασο, θα προσπαθουσα να τους δω οσες περισσοτερες φορες γινεται αυτο το καλοκαιρι!:slight_smile:

3. Σαν υποχρεωση σου προς του αμοιρους συνφορουμιτες σου, θα πρεπει να δωσεις κατι απο αυτα που αποκλειστικα ειδες! Βαλε καμμια φωτο ρε ή γραψε δυο λογακια!:smiley:

Το έχω απλά από την ίδια την μπάντα, από εκεί το έχω. Το πήρα στη Βιέννη.
Τα ταξίδια που θα κάνω δεν έχουν σχέση με το πάσσο. Αυτά τα είχα προγραμματίσει πριν το πάρω. Το πάσσο είναι ένα έξτρα (γαμάτο όμως).
Τι είδα? Όλα.
Μιλάμε για οργάνωση, όχι παπαριές. Η didi έλεγε ότι τέτοιο πράγμα δεν είχαμε τραβήξει ούτε με τους Rolling Stones το 1998.
Έχουν δικό τους σεφ, ειδικές προθήκες για τις στολές, ειδικές συνθήκες διατήρησης του make up, ξχωριστούς χώρους για τον manager, τον tour manager, την θειά μου την Καλλιόπη. Μέτρα ασφαλείας πέρα από κριτικές. Ποιός μπαίνει, ποιός βγαίνει, τα πάντα. Βάφονται μόνοι τους όπως πάντα. Το make up μπαίνει πρώτο και μετά η στολή. Η διαδικασία κρατάει 1,5-2 ώρες. Όλοι έχουν στην τσέπη τους ένα μαρκαδόρο ανά πάσα στιγμή μήπως τον χρειαστεί κάποιος από τους 4 να υπογράψει κάτι. Οι τεχνικοί δεν ξέρω κι εγώ πόσοι είναι. Οι νταλίκες είναι 14 ή 17, δεν θυμάμαι.
Γενικά όμως και οι 4 είναι συζητήσιμοι, σου απαντάνε σε όλα και είναι χαλαροί. Βέβαια, όταν είσαι εκεί και κάθεσαι και μιλάς μαζί τους και είναι έτοιμοι για “μάχη”, σκέφτεσαι…“τώρα τι γίνεται εδώ ρεεεεεεεεεεε…τι κάνω εγώ εδώ???”

Μερικές φωτό…

Μόνο που τους Stones το '98 του έφερε το Νέο Ρεύμα :stuck_out_tongue:

Όχι ρε αδερφέ. Εμείς τι κάνουμε εδώ, με όσα μας είπες. Εσύ μια χαρά είσαι. Και να είσαι καλά να το ζήσεις και να το ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς και γίνεται. KEEP ROCKIN’

Ωραιες φωτογραφιες Drifter37:) Ιδιαιτερα η 4η…ειναι να μη δω πυροτεχνηματα…:slight_smile:
Για τη συναυλια των ΚISS στο Terra Vibe, εχω να πω πως μου αρεσε παρα πολυ:D Δεν νομιζω οτι θα εχουμε τη ευκαιρεια να τους ξαναδουμε εδω, οποιος προλαβε τον Stanley ειδε:p Το μονο που ηθελα παραπανω απο τους Kiss ηταν να πουν το Love it loud, αλλα φυσικα ειναι αδυνατο να χωρεσουν ολες οι επιτυχιες τους σε μια συναυλια.
Και oi Cinder Road μου αρεσαν. Ειχαν καλο ηχο. Μπραβο τους=D>
Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ο κοσμος που δεν συμμετειχε ενεργα. Την περισσοτερη ωρα κοιτουσαν σαν υπνωτιμενοι (βρε λες να τους μαγεψαν τοσο οι KISS και τα’παιξαν?) Αμα δεν ξερεις τους στιχους, τουλαχιστον χειροκροτα!!Κανε κατι να δειξεις οτι διασκεδαζεις. Δεν μπορω να καταλαβω πως πηγαινει καποιος σε μια συναυλια (και μαλιστα ενος τοσο μεγαλου συγκροτηματος) και μενει ακουνητος, αγελαστος και αμιλητος!:roll:

Ρε Drifter, πως το κοβεις, θα ξανακανουν Ευρωπαϊκη περιοδεια εντος 5ετιας?? Και αυτα που λενε οτι ηρθαν λογω της πτωσης του δολαριου πως σου φαινονται??

Μου δίνεις ελπίδες…:roll:

A, δεν το θυμάμαι αυτό. Μάλλον στη didi εννοούσαν τις προετοιμασίες που είχαν κάνει για Stones που δεν ήρθαν πέρυσι (είχαν όντως κάνει).

Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να ξανακάνουν και όντως θέλουν να έρθουν πάλι εδώ (αυτό δεν ξέρω αν θα γίνει).
Τώρα, αυτοί πληρώνονται σε δολλάριο. Εμάς, σαν Ευρώπη, μας συμφέρει να φέρνουμε καλλιτέχνες που πληρώνονται σε αυτό το νόμισμα (είτε είναι αμερικάνοι είτε όχι) ή σε νομίσματα που έχουν άμεση εξάρτηση από αυτό. Προσέξτε. Π.χ. οι Judas Priest μάλλον πληρώνονται σε λίρες (GBP), οπότε ίσως και με αυτούς καλύτερα είναι τα πράγματα.

Ναι, το σκεφτηκα αυτο. Απλα σαν μεγαλες εταιριες που ειναι ολα αυτα τα συγκροτηματα, σκεφτηκα μηπως κοιταξαν να διαφυλαξουν τα εσοδα τους εξακολουθοντας να περνουν πληρωμες ισης αξιας με οσα επαιρναν πριν. Αυτο το λεω και για τους Judas Priest γιατι και η λιρα εχει πεσει περιπου 15% σε σχεση με το ευρω.

Παντως δεν μπορω ακομα να χωνεψω οτι δεν κλεισανε αλλη συναυλια στην Αγγλια φετος, αλλα ειναι αυτο της αποκλειστικοτητας των headliners του Download Festival που εχω ξαναπει.

Δες το και κάπως αλλιώς.
Οι πρώτες κουβέντες με KISS έγιναν τον Νοέμβριο. Τότε το δολλάριο ήταν πιο δυνατό από τώρα. Όταν τον Ιανουάριο έκλεισε η συμφωνία, η αμοιβή είχε ήδη συμφωνηθεί με βάση τα ποσά του Νοεμβρίου. Το δολλάριο είχε εξασθενήσει. Όταν η didi πλήρωσε, το δολλάριο είχε πέσει κι άλλο.
Αυτά είδαν και οι jovi και έκοψαν λάσπη από Ευρώπη.

Μακάρι να ερχόντουσαν πάλι, αλλά με τέτοια προσέλευση δεν νομίζω να έμπαινε η διοργανώτρια στον κόπο να τους ξαναφέρει…

Ε καλα, δεν ειπαμε για Ελλαδα, για Ευρωπη λεμε! :wink:

Αμ για το Ελλαντα μας καίει…:stuck_out_tongue:

Ακριβώς… :-s :roll: :-s :roll:

Τοτε με την καψα θα μεινετε. :slight_smile:

Παιξανε Strutter??? πειτε μου!!!