KISS in Athens 18/5/2008

Εγώ το είχα πει και έκανα λάθος. Γιατί και στη Στοκχόλμη που πήγα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, πέταξε. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε εδώ. Η αλήθεια είναι ότι από τις 4 φορές που τους είδα, μόνο εδώ δεν πέταξε.
Είδες όμως τι show έχουν…
Πες μας εντυπώσεις γενικότερα για το festival.

Εγώ πάντως το σχόλιο δεν το έκανα για σένα!
Για άλλους πήγαινε!

Εσύ μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και παρότι πωρωμένος με τους KISS, δεν φοράς παρωπίδες!
Από την πρώτη στιγμή μετά το live της Μαλακάσας, βγήκες και παραδέχτηκες κάποια πράγματα και είδες αντικειμενικά την κατάσταση, την ίδια στιγμή που άλλοι βλέπανε μπροστά τους 15.000 κόσμου κ.τ.λ.

Για αυτό είχα απογοητευτεί από το εδώ live!
Γιατί ήμουν σίγουρος ότι στην πολιτισμένη Ευρώπη, θα έβλεπα τους KISS όπως ακριβώς τους αρμόζει!

Έχω στείλει το full report μου στα παιδιά του site και από μέρα σε μέρα (λογικά) θα δημοσιευτεί στην κεντρική σελίδα, αλλά μιας και ρωτάς θα πω και εδώ 2-3 πράγματα!

Ναι, ειδα τι show έχουν!

A-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο!

Έχουν όμως και τέλειο ήχο και πολύ κόσμο, ο οποίος συμμετέχει ενεργά, και ο Stanley πετάει στο κοινό (ναι! έχω κόλλημα με αυτό το συγκεκριμένο!) και οι πλατφόρμες χρησιμοποιούνται συχνά, και άπειρα πυροτεχνήματα πετιούνται και μέσα αλλά και πάνω από την σκηνή! Και πολλές φωτίες έχει και ότι γουστάρεις!

Τα ψέματα και οι δικαιολογίες της didi για φόβο πυρκαγιάς είναι παπατζιλίκια!

Στο Nijmegen, παίζανε στο Goffertpark, ένα πάρκο μέσα σε ένα τεράστιο δάσος, που κάνει αυτό της Μαλακάσας να μοιάζει με ιδιωτικός κήπος!
Και τα δέντρα ακουμπούσαν την άκρη της σκηνής!
Τόσο πυκνή βλάστηση δηλαδή και παρόλα αυτά τα πυροτεχνήματα που έσκαγαν, έφταναν μέχρι το θεό (όπως έλεγες και εσύ παλιότερα!) και ας υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος πυρκαγιάς!

Αλλά βέβαια, αυτό το πράγμα που θεωρείται σκηνή στο Terra Vibe δεν είναι ούτε καν κλειστό από τα πλάγια, ούτε από πίσω, οπότε πως να έχουμε εμείς εδώ αυτά τα “κυκλικά” pyros όταν δεν είναι άξιοι ούτε μια σωστή σκηνή να στήσουν!

Κρίμα για τα μικρότερα παιδιά που δεν έχουν ακόμα την δυνατότητα να βλέπουν lives έξω, και είναι αναγκασμένα να πιστεύουν τα παραμύθια της didi και της κάθε didi!

Anyway, η Μαλακάσα έχει πεθανει πια για μένα…

Δυο - τρια το πολύ lives εκεί και τέρμα!

Μόνο έξω πια!

Ορίστε και μερικές photos μου από Netherlands για να γουστάρουμε! :drunk:

Ωραίος ρε Μήτσο!
Εγώ δυστυχώς θα υποστώ την ελληνική τσαπατσουλιά για κάνα χρόνο τουλάχιστον. :frowning:

15.000 στη Μαλακάσα?
Ναι, αυτά τα λένε κάποιοι που ή δεν έχουν πάει άλλες φορές Μαλακάσα, αυτοί που έλεγαν ότι οι Metallica είχαν 35.000 κόσμο εκεί, οι Sabbath 30.000, αυτοί που είναι μεν KISS fans, αλλά σου λέει “κάτσε να πω 15.000, να φανούμε πολλοί” και κάτι τέτοιοι.
Το VIP pass που είχα, μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω (ούτε στα όνειρά μου δεν το είχα δει αυτό) στα πολύ πολύ ενδότερα της μπάντας και εδώ και στην Ευρώπη που πήγα και να δω - ακούσω πολλά. Ειπώθηκαν και κάποια πράγματα για τη Μαλακάσα και την Ελλάδα γενικότερα (λεπτομέρειες αλλά σε κάνουν να προβληματίζεσαι).

Στο Arrow πήγαν και άλλοι φίλοι από εδώ και με πήραν τηλ. μόλις τέλειωσε και ήταν αποχαυνωμένοι, όπως εγώ στη Στοκχόλμη (32.500 sold out), Κοπεγχάγη (sold out περίπου 11.000), Βιέννη (11.000 όχι sold out, με τρομερό παλμό από όλους τους “κρύους” βόρειους).

Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για την Ελλάδα… όπως; :-k

Όχι καλά, αλλά δίκαια.
Ειπώθηκαν και καλά όμως.

Φαντάζομαι. Κακά= Ψόφιο κοινό
Καλά = Ωραίες γυναίκες :lol:

Και πολλά άλλα 8)

Ε πες μας έβγαλες την πίστη!

Βαριέμαι τώρα…έχω δουλειά. Θα τα πούμε στους Leppard :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Miaden1979 κ όσοι άλλοι τους είδατε έξω έχετε σίγουρα μέτρο σύγκρισης. Επειδή έχω ζήσει εξωτερικό και έχω δει αρκετές συναυλίες (όχι Kiss) καταλαβαίνω τα της γκρίνιας, ειδικά για τις διοργανώσεις. Όσο αφορά την εμφάνιση τους στη μαλακάσα, μάλλον είδαμε λιγότερα από αυτά που βιώσατε εσείς εκτός ελλάδος, αλλά κ πάλι η συναυλία ήταν σουπερ για την Ελλαδίτσα μας…

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει το bootleg της συναυλίας σε DVD στο dime a dozen. To registration είναι δωρεάν…