Lady Gaga

Και οι behemoth στηρίζουνε lady gaga

όντως: http://www.youtube.com/watch?v=yfukZyVi9Hk

Η “μουσικός” αυτή καθεαυτή είναι για το πέος καβάλα. Παρόλα αυτά το βίντεο όποιος το έκανε είναι θεούλης! Παρακαλώ να το ποστάρετε στο forum των Behemoth!Τι να έχει να πεί ο Nergal γι αυτό?:smiley:

Επίσης οφείλω να δώσω το τιτανομέγιστο respect μου στον Dead για τη στήριξη στη Kylie Minogue (εμφανισιακά):bow:

Διότι όπως λένε ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ8)

Ok, η Kylie Minogue είναι περιπτωσάρα… Σε όποια ηλικία της καριέρας της κ να τη δεις είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Κ τώρα ακόμα… (μην ακούσω σχόλια περί ύψους θα γίνει χαμός! :lightsabre:)

λατρευω τη lady gaga!τρελαινομαι με τα τραγουδια της και πορωνομαι με τις βιντεοκλιπαρες της!
ειδικα to καινουριo κλιπακι της(alejandro) ειναι 8:44 λεπτα καλλιτεχνικης απολαυσης!
ναι και μεις οι μεταλλοροκαδες δικαιουμαστε λιγες μικρες ποπ στιγμες!:stuck_out_tongue:
και για οποιον δεν το χει δει,οριστε :

για οσους δεν το ξερουν μουσικη και στιχους τα γραφει η ιδια και το ιδιο κανει και για αλλους καλλιτεχνες.εχει φωναρα αλλα δεν νομιζω οτι χρησιμοποιει το 100% των δυνατοτητων της

…ουφ

[-X

o λογος που την πρωτοακουσα ειναι η η queenαναφορα στο ονομα της(για οσους δεν το γνωριζουν,το gaga προερχετε απο το τραγουδι των Queen radio gaga,και το επελεξε σαν φορο τιμης)!παροτι δεν μου αρεσει η ποπ,ομολογω οτι καποια τραγουδια εχουν κολλησει στο μυαλο μου.δεν πιστευω με την καμια οτι ειναι ενα ακομα εφημερο ταλεντο,ειναι εδω για να μεινει,εχει ταλεντο να φαν και οι κοτες(γραφει ολα τα τραγουδια της) και καλουτσικη φωνη.νταξει,δεν θα γινω ποτε κανας μεγαλος φαν,δεν με τραβαει,αλλα καποια τραγουδια της ισως να υπαρχουν στο mp3 μου!

Για μένα η gaga είναι ότι καλύτερο συνέβη στην pop από την εποχή που η madonna κυκλοφόρησε το like a prayer.

Κομματάρες.

Απλά.

ναι ναι!!!ολα τα παραπανω ισχυουν!
και γω νομιζα ειμαι ο μονος…οι περισσοτεροι με κραζουν για τη gaga…
αυτοι δε ξερουν,αυτοι χανουν:)

Καλα βρε κλωστες,μιλατε για την Gaga σαν να ειναι Η καλλιτεχνης.

Σκεφτειτε με το πανω κεφαλι ρεεεεεεεεεε!!!

Τι στο διαολο??
Ολοι στην Αγαμητου γωνια μενετε?[-X

κλωστη ο νεκροπεθαμενος;

Κάποιος από κάτω γράφει “sounds like a madonna song”

…και όντως it does sound! :stuck_out_tongue:

Μεγάλες επιρροές από Madonna και φλερτάρει λίγο κ με Michael Jackson (άν το θέσουμε σαν concept video μεγάλης διάρκειας). Ιδιαίτερα έξυπνο - έχοντας τη δική της προσωπικότητα ούτως ή άλλως να μην κοιτάξει να ξαναανακαλύψει τον τροχό αλλά να επηρεαστεί από τα μεγαθήρια του χόρου. Γούσταρα αρκετά. :thumbup:

Επιπλέον… Μη βιάζεστε να απορρίψετε κάποιοι γιατί η γκόμενα έχει τσαγανό κ θέλει να δείξει ότι ήρθε για να μείνει. Άν αύριο ΓΙΝΕΙ η νεα Madonna κ κερδίσει ακόμα ευρύτερη αποδοχή (με το πέρασμα του χρόνου φαίνονται πολλά) θα εκτεθείτε. Εγώ δε λέω τίποτα ακόμα ότι θα γίνει έτσι ή αλλιώς απλά να περιμένουμε να δούμε… :wink:

Ace of base θυμίζει.

Πώς δηλαδή, τί σχέση έχει το “All That She Wants” πχ; :stuck_out_tongue:

Δηλαδη sorry βρε παιδια,οσοι λιωνουν στις μαλακιες
για να αυξησουν την εμπορικοτητα τους,το λεμε τσαγανο τωρα???

Το να βλεπω την Κακοφωνιξ Ξεκωλιδου να τα τσεπωνει χοντρα
με τα μαλακοχαζοκλαπατσιμπανοτραγουδα της
ε αυτο απεχει πολυ απο τον θαυμασμο μου.

Να μεινει η Gaga στο περαμα του χρονου,ειναι απειλη!!
Ασυμμετρη απειλη!!:!:

εγώ σαφώς και προτιμώ την gaga από κάτι τρού μέτσαλ μπάντες της κακιάς ώρας…

Μπετατζή έχεις υπόψιν σου πώς έκανε καριέρα η Madonna; Δε μιλάω για ποιότητα ή έλλειψη αυτής στα τραγούδια αλλά γενικότερα… :wink:

Και αυτο το ‘‘γενικοτερα’’ για αναβαθμηση,προβολη και καριερα
πρεπει να το σεβαστω?

Τι πουλαει βρε παιδια??

Οντως κομματαρες. Ό,τι βγάζει γίνεται επιτυχία. Κι ας μην ειναι καμια σουπερ γκομενα. (το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα:p)

Alejandro και τα μυαλα στα καγκελα

respect σε lady gaga
respect και σε αυτον που ανοιξε το θρεντ!