Εγώ ΖΩ για να ακούσω live το ΕΠΙΚΟ, το υπέρτατο, το υπερθεϊκό, το συγκλονιστικό, το δεν-περιγράφω-άλλο Walk With Me In Hell…
Κατά τ’ άλλα δεν με χαλάει κανένα μα κανένα άλλο song, είναι όλα απίστευτα, όποιο μα όποιο και να παίξουνε εγώ θα είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ευχαριστημένη… Θα μου δώσει δύναμη για τα επόμενα 3-4 μαθήματα στις πανελλήνιες
Επίσης, ο λαός απαιτεί μεγαλύτερο χώρο. [Αλλά πάντα νόμιζα οτι το Fuzz είναι μεγαλύτερο από Gagarin… :S ]
Αν και μια μικρή αλλαγή στην ημερομηνία δεν θα με χάλαγε για πιο μετά, να έχω πλάκα πλάκα το κεφάλι μου ήσυχο… :roll:
και γω στο metalzone το ειχα δει απλα σημερα δεν μπηκα καθολου (για τα παιδια που ρωταγαν για την τιμη)
το fuzz ειναι νομιζω μεγαλυτερο απο gagarin…
το setlist σκοτωνει-γαμαει μανες…
τωρα για sold out κανονικα θα επρεπε αλλα ειναι περιεργη εποχη λογο εξετασεων και πολλων συναυλιων οποτε βλεπουμε…πιστευω οτι αν γινει παντως sold out ισως εχουμε και αλλαγη χωρου… γιατι οχι…?:-k
Ελπιζω σε αλλαγη του χωρου σε κατι μεγαλυτερο γιατι και σολντ ουτ θα ειναι και πολυς κοσμος θελει να παει … Μετα απο το Φουζ … τι υπαρχει για συναυλιακο χωρο στα μετρα μας? Θελουμε μεγαλυτερο χωρο για μια τετια ΥΠΕΡΜΠΑΝΤΑΡΑ!!8)
πάντα υπάρχει το μέγεθος του κτηρίου 56. αλλά μόνο αυτό. όπως και να χει το fuzz γαμεί. ε τι σκάτα χαλάστηκε κανείς στο killadelphia? τέτοιοι χώροι γαμάνε για τέτοια lives!