Kαι για να μην ξεχνιόμαστε…http://www.youtube.com/watch?v=jqK_0BbZGJY
ζωή σε λόγου μας παίδες…
Support επίσης παίζουν οι Ελληνες Descending. Όσοι γουστάρουν The Haunted, In Flames, Arch Enemy θα περάσουν γαμώ!!Τους είδα μια στο Rocking Athens και μια με Shadows Fall και τα σπάσανε:wink:
Τσεκάρετε–>http://www.myspace.com/officialdescending
Πάω και για εισητήριο αύριο:D
με τους haunted που τους ειχα δει ητανε απιστευτα βαρετοι
ο τραγουδιστης εσκουζε χωρις λογο
και τα τραγουδια τους ειχανε την εμπνευση πρωτοσχηματισμενης μπαντας
ελπιζω να εχουν βελτιωθει
Επισης ειρωνευοταν τον κοσμο επειδη δεν αντιδρουσε στα κομματια τους, μου ειχε κανει αλγεινη εντυπωση.
αραγε τα γραφεια τελετών κανουν καλυτερες τιμες για groups?
προτινω παρολα αυτα την δημιουργια θρεντ οπου θα ποσταρουμε διαστασεις και προτιμησεις για τις κασες και την δημιουργια dogtags με τα ψευδωνυμα για να γλυτωσουν την ταλαιπωρια οι ανθρωποι
πηρα και γωωωωωωωωωωω χαχαχα 63
Εμενα αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η μικρη πληροφορηση σχετικα με την συναυλια… Ουτε μια ανακοινωση και στο σιτε τον Αμνων ουτε στο φουζ… Γιατι ενα τετοιο ΓΕΓΟΝΟΣ περνα ετσι τοσο στο χαλαρo? :-k :-k
για να γίνει ΧΑΛΑΡΑ της πουτάνας!
+1 8)
[QUOTE=Ulver;825194]γιες
ρε παιδιά το ticket house δεν έχει εισιτήρια…απο πού τα πήρατε όλοι εσείς??:?
[quote="“mochepriest,post:151,topic:12772”]
… Ticket House ( Aθηνας ) …
[quote="“darksoulg7,post:152,topic:12772”]
το ticket house αθήνας δεν έχει εισιτήρια ρε φίλε…πριν λιγο ήμουν εκέι…:-k
[quote="“mochepriest,post:153,topic:12772”]
Δεν έχει?Πως γίνεται αυτό?8O. Πριν μια βδομάδα πουλούσε εισητήρια. Ήμουν μπροστά. Εκτός αν εννοείς άλλο από αυτό της στοάς Πανεπιστημίου.
[quote="“Imperium,post:154,topic:12772”]
αυτό λέω…πήγα πριν απο 2 ώρες και μου είπαν πως τα εισητήρια δεν έχουν βγεί ακόμα…αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα μου είπαν δεν γίνεται να δώσουμε εισητήρια…πώς γίνετε να πουλούσε ρε φίλε???
Εγώ όταν πήγα πριν μια βδομάδα είχε και αφίσα του live. Τέσπα δε ξέρω τι παίζει θα πάω άυριο από κει για να κρινω ιδίοις όμμασι. Ευχαριστώ για τη πληροφορία φίλε!
επειδή είναι και βλαμμένοι εκεί καλό θα ήταν να επέμενες. ένας φίλος μου είχε πάει να πάρει κι αυτός εισιτήριο (όχι για log) και έπρεπε να επιμείνει για να τα βρουν και να του δώσουν. ρε σεις, λέτε να έγιναν κιόλας sold out?
χμμ, απο το τικετ χαουζ πηρα και εγω την προηγουμενη βδομαδα…ελπιζω να μην χαλασε το ντηλ, και σταματησαν να πουλανε :?
αυτο το εχω ακουσει απο πολλους…
επισης δεν μαρεσε αυτο που αναφερθηκε παρακατω-οτι δεν υπαρχουν tickets…
την περασμενη βδομαδα εβγαλα και εγω απο ticket house αθηνας-την παρασκευη συγκεκριμενα νομιζω…
παντως αφισα που ρωτησα δεν ειχαν…
γιααααα να δουμε…
Εγώ πάντως από το τικετ τα πήρα οπότε κάποιος σου είπε βλακεία! 100% το τικετ της Αθήνας πουλάει για lamb of god. Μονο για fear factory δεν έχει καθόλου στο τικετ. το fuzz είναι πολύ καλύτερος χώρος από το gagarin πάντως… μεγαλύτερο και πιο καλοστημένο και βλέπεις σχεδόν από παντού! Το μόνο αρνητικό είναι η τιμές του μπαρ(ποτήρι alfa μπύρα 6 euro[-X) και ότι δεν έχει κοντά συγκοινωνία.