LED ZEPPELIN Members To Tour With Myles Kennedy?

με διαφορά το πιο “δυνατό” από πολλές απόψεις περιοδικό στον rock χώρο αυτή τη στιγμή.

Έπεσε πολύ στα μάτια μου όμως μετά από αυτό που έκανε πέρυσι με το Chinese Democracy… [-X

χιουμοριστικό ήταν προφανώς και από ότι θυμάμαι λέγανε πως το Snakes And Arrows ήταν το νούμερο 1.
και όταν λέω πιο δυνατό δεν εννοώ τις απόψεις των συντακτών. Αυτό είναι πολύ υποκειμενικό.
έχει τους πιο παλιούς συντάκτες στην πιάτσα, οι οποίοι έχουν και τις καλύτερες διασυνδέσεις.
έχει το καλύτερο layout.
έχει την πιο πλούσια ύλη.
έχει τα καλύτερα αφιερώματα.

και έχει κολλητηλίκια με τους Zeps, άρα το να παρουσιάζει τον Myles ως νέο τραγουδιστή απλά μάλλον οριστικοποιεί το γεγονός.

To Classic Rock είναι πολύ “εγγλέζικο” για τα γούστα μου…

Πράγματι έχει θέμα σχετικό με Zeppelin σε σχεδόν κάθε τεύχος και τουλάχιστον δύο εξώφυλλα το χρόνο…:roll:
Αλλά δεν νομίζω πως έχει “κολλητηλίκια” με τους Zeppelin και πως αυτό του δίνει εγκυρότητα…
Μάλλον βάζει συνέχεια Zeppelin απλά γιατί πουλάνε. :wink:

Εχει τα ελλατωματα του αλλα παρολαυτα παραμενει το καλυτερο. Ακομα και αν διαφωνω με καποιες υποκειμενικες του αποψεις ή επιλογες το παραδεχομαι γιατι ειναι πολυ προσεγμενο. Βεβαια και μενα δεν μ’αρεσε που το τελευταιο των Μοτλευς το βαλε 4/10 αν θυμαμαι καλα και τωρα το εβαλα νομιζω το 6ο καλυτερο αλμπουμ της χρονιας παραδεχομενο και καλα την γκαφα του οταν τον πρωτοεκρινε. Να πω εγω οτι αμα ηθελαν ας μην το μαζευαν??

Με μεγάλη διαφορά το καλύτερο rock περιοδικό στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι το Classic Rock.
Όπως τα λέει ακριβώς ο φίλος Outshined.
Είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για την “αναβίωση” του classic rock τα τελευταία χρόνια. Η εμπορική του επιτυχία άνοιξε πολλές πόρτες…

Τώρα για τους Led Zeppelin, ε λογικό είναι ένα περιοδικό να βάζει κάποια εμπορικά θέματα για να πουλήσει. Τι περιμένατε να βάλει εξώφυλλο τους Nazareth ή τους Saxon για παράδειγμα, για να πουλήσει ελάχιστα?

Παραμένει μακράν από το δεύτερο το μόνο περιοδικό που αξίζει (τουλάχιστον για ανθρώπους που ακούνε πολλά πράγματα στο rock και δεν ειναι κολλημένοι σε ένα είδος :lol: ).

Τώρα back on topic, αυτό που λέει ο Outshined είναι αλήθεια, αν και για να είμαστε σωστοί, το περιοδικό τον στηρίζει (και τους μεγάλους Alter Bridge) εδώ και χρόνια.

Έχω μια ένσταση, σχετικά με το Classic Rock, του οποίου είμαι πιστός αναγνώστης. Μπορεί να είναι πολύ καλό περιοδικό, μπορεί να έχει ζηλευτή ύλη και θεαματικές διασυνδέσεις, αλλά έχει ένα διπλό βασικό μειονέκτημα. Όχι μόνο πάσχει από πλευράς αντικειμενικότητας, αλλά επιπλέον έχει σαφή γνώμονα το πόσο κλασσικοροκίζει κάτι, για να το θεωρήσει καλό. Δημιουργείται λοιπόν, κατά την ταπεινή μου άποψη, μια σχολή του «τί πρέπει να ακούμε», με κριτήριο το μουσικό ύφος και λιγότερο την ποιότητα.

«On topic», λοιπόν κι εγώ προσθέτω ότι πράγματι το Classic Rock προωθεί την καριέρα των πιο «αυθεντικών» δυνατών Zeppelin.

Εμένα με απογοήτευσε πολύ το καλοκαιρινό τους τεύχος που ήταν αφιερωμένο στο Southern Rock… [-X

Επίσης, επιμένω, έχει μία πολύ Βρετανική οπτική…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=112067

αυτή την φορά λέτε να είναι οριστικό ??? :-k:-k

εγώ πάντως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου … :-s:-s

Enas xamos ginetai. Akoma legetai oti tha kanoun kai tour kai cd.

Ο,τι κι αν γίνει τελικά, αυτός ο συντάκτης του Βlabbermouth έχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης (ή θεωρεί ότι έχουν αυτοί που τον διαβάζουν, οπότε τόσο το χειρότερο). Ο Μensch στην προτελευταία συνέντευξη λέει ότι ο Page και ο Jones θα βγάλουν δίσκο και θα περιοδεύσουν αν βρουν κατάλληλο τραγουδιστή - και στην τελευταία λέει ότι δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν και γι’ αυτό δεν θα κάνουν τίποτα. Δεν πολυσυμπαθώ τους μανατζαραίους, αλλά πόσο πιο ξεκάθαρος να είναι ένας άνθρωπος;

Ετσι όπως έχει πάει το πράγμα όλα πρέπει να τα περιμένουμε, αλλά αν ισχύει ο λόγος που το θέμα κλείνει (για την ώρα) ο Jimmy και ο John Paul ξηγιούνται σωστά. Αν είναι να κάνεις κάτι που περιμένουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, καλύτερα να το κάνεις όπως πρέπει, αλλιώς ας μην το κάνεις καθόλου. :wink:

Κατι σαν το Chinese Democracy?

Δεν έχω ιδέα. Δεν το έχω ακούσει. :stuck_out_tongue:

Πάντως έχω ήδη δει και ημερομηνίες για συναυλίες… Στο Αμστερνταμ για παράδειγμα παίζουν 2 Ιουλίου, και έχω ήδη μπει στο Waiting list για εισιτήρια!

Πεη κυανα.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=112790

Speaking to Eric Blair of “The Blairing Out With Eric Blair Show” at this past weekend’s (Jan. 15-18) NAMM (National Association Of Music Merchants) show, which was held in Anaheim, California, Kennedy said, “I am not singing in LED ZEPPELIN or any offshoot of LED ZEPPELIN, but I did have a great opportunity and it was something that I’m very grateful for. But ALTER BRIDGE will go on, and that’s that.” When asked what it was like jamming with his childhood heroes, Kennedy replied, “Surreal. It was great.” On what songs he ended up performing with guitarist Jimmy Page, bassist John Paul Jones, and drummer Jason Bonham, Myles said, “I’ll tell that story some day. But for now, it was a good experience, and I’m still pinching myself, let’s put it that way.”

Μάλλον όντως ακυρώθηκαν τα όποια πλάνα για περιοδεία :frowning:

According to exclusive news provided on BBC Radio the rock legends Led Zeppelin have finally come to terms and will launch a world tour starting September 2009. After the successful sold out show of December 10 2007 in London?s O2 Arena, Live Nation, well know for the previously organized tours of ACDC, Madonna and more, will be booking the band?s live appearances around the world. Kick off will be in London. The trek of the tour will be Europe- US- Japan but selected countries and cities aren?t yet confirmed.

The line up of the tour will include Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones, and Jason Bonham, son of the late Zeppelin drummer. The official statement is expected by May 2009.
Source: BBC RADIO2

:-k:!:

Αpril’s fool??? Tooooo predicted.

Καλα με τους Σκορπιονζ, αυτος του μπιμπισι το γαμησε

L O L

L O L