ποιοτικός …καλλιτέχνης
Μα τ έρωτας
Αγνός, ειλικρινής, αληθινός…
τα παδια αγαπιουνται οσο παιδι μπορει να ειναι ο Page δλδ:joy:
Ωπ λάθος, βρέθηκα εδώ επειδή οι κεραίες μου έπιασαν τη λέξη “μάστερ” και νόμιζα ότι θα πούμε για τον καλύτερο δίσκο των Βlack Sabbath.
Μπα δεν νομίζω χαλαρά το ομώνυμο είναι κ το καλύτερο
Ειπε κανεις τιποτα για τα master tapes του And Justice For All?
Ναι, είπα εγώ να τα δώσουμε στον Steve Hoffman να κάνει ένα remaster μήπως και ακουστεί το μπάσο!
Αλμπουμάρα!!!
YES!
Remastering σε κυκλοφορία του 2003 με ηχογραφήσεις του 1970. Ναι Jimmy, ΟΚ, θα ψωνίσουμε .
Αντε να δούμε τι άλλο θα βγάλουν, δλδ τι άλλο θα βγάλει ο jimmy
σαν χτές ρε πούστη μου φαίνεται, όταν φοιτητής πιτσιρικάς έτρεχα μετρόπολις στην Ομόνοια να το αγοράσω με το καλημέρα και κρατιόμουν να μην το βάλω στο discman στον γυρισμό, ώστε να το ακούσω σωστά σπίτι στο cd player… κλαιν τώρα η παραπάνω αρπαχτούλα but still, μέχρι τότε είχα το tokyo tapes ίσως σαν το καλύτερο Live rock album, αντε μαζί με το ALIVE I και τελικά νομίζω το how west… παραμένει μέχρι και σήμερα το αγαπημένο μου…
Είναι φανταστικο το how west τώρα δεν ξέρω αν θα πάει για αγορά. Πάντως όταν κυκλοφόρησαν ταν Bbc sessions κατέθευειαν τα τσίμπησα
τα bbc παίζει να έχουν την καλύτερη εκτέλεση του communication breakdown ever, ίσως και του dazed and confused…
θα συμφωνησω για το communication , στο dazed εχει αλλο εκπληκτικο σολο ο page αλλα για εμενα η εκτελεση που εχουν κανει στο Albert Hall ειναι αξεπεραστη…