σπερνειιιιιιιιιιιιιιιι!
ειδη τρομαξα την μανα μου κ τον πατερα μου… :P[/quote]
Εγω ημουν προετοιμασμενος για το τι θα συμβει οταν ειδα αυτο το ποστ και γλυτωσα τη συγκοπη!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για να μην ξεχνιόμαστε…
fantesteite oti eixa ta ixeia terma giati akouga mousiki kai eixa klisei to media player… :oops:
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php για να δείτε σε ποιο-α celebrity μοιάζεται…
μουφα… εβαλα μια φωτογραφια του Halford και μου εβγαλε απο Beckam μεχρι Morrison, μονο Halford δεν εβγαλε…
εμένα μου βγαλε τις queen latifa & jessica alba χαχα
κι εγς που νομιζα οτι μοιάζω στην Μπελούτσι… αι στο καλό… :lol:
Ετοιμάζω βέρες και κλείνω ημερομηνία στην εκκλησία… :oops:
μουφα… εβαλα μια φωτογραφια του Halford και μου εβγαλε απο Beckam μεχρι Morrison, μονο Halford δεν εβγαλε…[/quote]
Κανονικα οταν βαζεις του Halford επρεπε να σου βγαζει ΜΟΝΟ τον Fabian Barthez
http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/
Αυτο ειναι ισως το πιο ενδιαφερον σαιτ που εχω δει…Απλα ανεβαζεισ μια φωτογραφια σου και σου βγαζει πως ησουν μικρος πως θα εισαι γερος πως θα ησουν αν εμενες Ασια και Αφρικη παως θα σε ζωγραφιζαν μεγαλοι ζωγραφοι πως θα εισαι πιωμενος και πως θα ησουν την εποχη των πιθηκωειδων :lol: Για ριχτε μια ματια…
Παναγία μου και Χριστέ μου… ωχ ωχ! αν είμαι έτσι μολίς γεράσω να με φωνάζετε αν τα παιδία σας δεν τρώνε ή δεν κάθονται καλά… :evil:
[quote=“Trustno1”]
Ετοιμάζω βέρες και κλείνω ημερομηνία στην εκκλησία… :oops: :P[/quote]
:lol: :lol: :lol:
κατα 78% και σύμφωνα με το άλλο λινκ μεγαλώνοντας θα γίνω Παναγία βοήθα…
θελείς ακόμα να με παντρευτείς?
θέλετε να πείτε ότι δεν είμαι η χαμένη δίδημη αδερφή της asley simpson? η πλάκα είναι ότι το καναμε μαζί με τη Λένα και της έβγαλε jessica simpson… άρα και η Λένα είναι αδερφούλα!! (τι μεγάλη οικογένεια!)
Ετοιμάζω βέρες και κλείνω ημερομηνία στην εκκλησία… :oops: :P[/quote]
:lol: :lol: :lol:
κατα 78% και σύμφωνα με το άλλο λινκ μεγαλώνοντας θα γίνω Παναγία βοήθα…
θελείς ακόμα να με παντρευτείς?[/quote]
NAI NAI NAI!
Ετσι θα εξασφαλίσω και εισητήριο για την “επόμενη κατοικία”. :twisted:
NTOKOYMENTO:
Δείτε τι γίνετε όταν οι Metallica παίζουν το Am I Evil και έχουν τα ανταλλάξει όργανα!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Ο ULRICH FRONTMAN!!! :lol: :lol:
με εμένα γυναίκα μόνο στην κόλαση μπορείς να πάς στον παράδεισο έχουν πάρει περιοριστικά μέτρα εναντίων μου! χαχαχα
[quote=“witch”]
με εμένα γυναίκα μόνο στην κόλαση μπορείς να πάς στον παράδεισο έχουν πάρει περιοριστικά μέτρα εναντίων μου! χαχαχα[/quote]
Δεν είναι άσχημα και εκεί… :twisted:
Αρκεί η γκαρνταρόμπα σου να περιλαμβάνει και τις στολές τις Jessica από το Sin City. =P~
όλο και κάτι έχω…
300,000 έβγαλα… το πήγα μέχρι το τέλος όμως… τι ωραία που θα’τανε να’χα έστω τα μισά έτσι πρόχειρα προς ξόδεμα…