Links

Τι λέτε μωρε??? Τα Σκερτσάκια είναι ό,τι καλύτερο για να δεις στον ANT1 μετά τον Γιάννη τον όμορφο!!

Ο Γιαννης ο ομορφος(χαραμιζεται ο Σερβετας[-X ) ειναι λιιιιιιγο καλυτερος απο τα Σκερτσακια αλλα και τα 2 κατατασσονται στην κατηγορια “πατατες”. Το Ant1 γενικα φετος πατος.

Εγώ όσες φορές έχω δει Σκερτσάκια έχω καραγουστάρει τρελά!

Τώρα τον Γιάννη τον όμορφο δεν τον έχω δει ακόμα.
Τι μέρα και ώρα παίζει; :-k

Τεταρτη νομιζω κατα τις 10-11…

Γιατι η βλακεια δεν ειναι μονο ανθρωπινο προνομιο.

Έλιωσα λέμε! :lol:

Χαχα! Ο Σερβετάς είναι θεός, αλλά δεν είχα ξαναδεί τον Γιάννη τον όμορφο :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=MbL-1jLxUp8&NR=1:lol: :lol: :lol:

:lol3: :lol3: :lol3: Τρελή ατάκα!!! :thumbup:

Όσο σκέφτομαι πόσους μήνες το έπαιζα όταν ήμουν μικρούλης για να το τερματίσω, με πιάνει μελαγχολία!!:lol: :lol: :lol:

Για όσους μεγάλωσαν με Σούπερ Μάριο!!!

Μην σου πω οτι το παιζω ακομα στο Game Boy μου!:stuck_out_tongue:
Θεος ο Σουπερ Μαριος, στο Nintendo 64 ειχα καει πολυ!

Tωρα μου θυμισες τα καψιματα που εριχνα στο δημοτικο με το Game Boy.Σουπερ Μαριο,Ντονκι Κονγκ,Φιφα 96,Ζελντα,Γουοριο…
Αφου η μανα μου τα΄χε παρει τοσο που μου το’χε παρει και το ειχε κρυψει.
Αλλα ειχα βρει την κρυψωνα κ οταν εφευγε για δουλεια το επαιρνα.Μουχαχα.

Αααααχ ωραιες εποχες…:cry:

Εμένα μου έχει χαλάσει το Game Boy και είχα τόσα παιχνίδια για να σκοτώνω εκεί το χρόνο μου… 500 ποστ λιγότερα θα είχα τώρα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το Super Nintendo η δικια μου μας το ειχε σπασει γιατι καιγομασταν ασχημα…:lol:

Karvou τα προσεχουμε τα Game Boy μας.[-X Θα μου δανεισεις παιχνιδια, μονο Mario εχω…:frowning:

Κατεβασε καποιον emulator αμα θες ακομα να παιξεις

Εμένα μου είχε πέσει από τις σκάλες το ηλεκτρονικό…:frowning: :frowning: :frowning:

Ότι παιχνίδια έχω (γιατί τα μοίρασα εν τέλει όλα δεξιά και αριστερά) ευχαρίστως να σου τα δώσω… Εξάλλου δε βλέπω να μου είναι χρήσιμα:( :frowning:

Κ εμενα…Επαθε κατι και χαλασε και το Game Boy και 2 επαναφορτιζομενες μπαταριες μου μαζι!
Μεγαλο κακο με βρηκε…:lol:

Θα στο δανεισω να παιξεις κι εσυ…:stuck_out_tongue:

Donkey Kong:lol:

:lol: :lol: :lol:

Πως τα λεει ο ατιμουτσικος ομως ε.:expressionless: :cold:

Cappucino με κρεμα μεσα(ουαου):

Let’s Dance :lol: :lol: :lol:
http://youtube.com/watch?v=Dy7wJjoa8lc