Έχει τα προφίλ γνωστών προσώπων, ίσως να σας φανεί χρήσιμη.
Ποσταρα καποιες φωτο στα threads για τις εκλογες και τις πυρκαγιες…
απο:
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ…
θα κλασετε στο γελιο…
προσωπικα το καλυτερο site/blog που εχω δει φετος…ο τυπος που το εχει ειναι ΘΕΟΣ!!!
Κάντε όλοι αυτό το τεστάκι ΤΩΡΑ και γράψτε το αποτέλεσμά σας!
xaxa τα σπάει!
τα αποτελέσματα μου:
Panagiotis is 13% gay!
You 're a walking, talking, red-blooded hetero gay.Just way too straight for these modern times mate!
:lol: :lol:
Α, είσαι ο πρώτος με τόσο μικρό ποσοστό!
Εγώ 33%!!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3: :lol3:
Εγώ βγήκα 43% gay! Αχ, τι ωραία!!! :lol: :lol:
Έχει και άλλα ενδιαφέροντα τέστ αυτό το λίνκ (Love-O-Meter, How Picky Are You? κλπ.), ας τα δοκιμάσουμε και αυτά! 8)
Με περνάτε όλοι ρε πούστη μου!!! :lol:
Πλάκα είχε το τεστάκι! Λοιπόν:
NIHILIST is 16% gay.
You 're a walking, talking, red-blooded hetero gay.Just way too straight for these modern times mate!
36 % too straight
καλο ειναι αυτο ???:lol: :lol:
Έκανα το Gay-O-Meter τέστ άλλη μία φορά και ξαναβγήκα 43% gay (ρε τι πάθαμε! :lol: )
[B]Keimis is 43% gay!
Congratulations! You’ve scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero man![/B]
Πάλι καλά δηλαδή, να λέω! :lol: 8)
Πολύ ωραίο τεστάκι, Gigatron, μπράβο που το ανακάλυψες, για να ξέρουμε κι εμείς τι είμαστε! :lol:
α! πήγες για αναβαθμολόγηση,ε? Άστα…είναι άκαρδοι αυτοί. Θα σε περάσουν μόνο άμα τους κάτσεις.:lol: :lol: :lol:
23% εμενα. αθλιο καψιμο.:lol:
45% gay.
Ahahahahaa:lol: :lol: :lol: :respect:
τα σπαει!!! μπραβο karvou :lol: :lol:
ρε κι εγώ 16 ρε!
έτσι είμαστε εμείς οι scorpionιστές:lol: :lol:
16 % και εγω, η πλακα ειναι οτι ειχε το μετρητη να φτασει στο 100% πριν σου βγαλει τα αποτελεσματα και λεω αμαν… #-o :lol:
PIPINIS (εγω :lol: ) is 30 GAY!
Loosen up my straight mate!These days woman like a man with some softer edges to grab onto