Τοπικά Live- IKA/ΣΔΟΕ/ΑΕΠΙ/ΟΘΓΣΥΤ*

Στην πίτα του κέρδους μαγαζάτορες-επαγγελματίες μουσικοί δεν ξέρω ποιος θα πάρει μεγαλύτερο κομμάτι. Εκεί επικεντρώνετε το πρόβλημα. Μάλλον αυτό καίει τους περισσότερους. Μεν και δεν.

Το κέρδος.

Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα μάλλον. Κριμας.

οσο αφορα τους μουσικους μπορω να σου πω οτι προβλημα μας δεν ειναι μονο ποσα λεφτα θα χασουμε!

εμαθα οτι κατα την διαρκεια του live ανεβηκε ο ΙΚΑτζης στο stage για να μαθει ονοματα αυτων που παιζουν για να δει εαν ειναι ασφαλισμενοι…

επισης σε πολλα μαγαζια εχουν απαγορευσει οι μαγαζατορες τα jam γιατι την στιγμη που μπορει να εχει ανεβει ενας φιλος να παιξουμε ενα κομματι παρεα, μπορει να σκασει ο ΙΚΑτζης και αντε μετα να αποδειξεις τι γινετε και να του εξηγησεις τι ειναι το jam…

δεν χανουμε μονο χρηματα αλλα ελευθερια εκφρασης και αξιοπρεπεια…

οσο αφορα το DIY που ειπες ειμαι μεγαλος συμμαχος το θεμα ειναι ομως Fake να θελουμε πραγματικα να στιρζουμε αυτες τις φασεις!

οταν παμε σε ενα DIY live να δινουμε ολοι το μη υποχρεωτικο ποσο στην εισοδο για να συνεχιζει να λειτουργει ο χωρος που φιλοξενει αυτες τις φασεις και να περνουμε μπυρες απο μεσα οχι απο το Lidl γιατι ειναι 0,50 πιο φτηνες.

να στιριζουμε τα Group αγοραζοντας πραγματα απο το merch τους γιατι αυτα τα λεφτα δεν πανε στην τσεπη τους αλλα σε ενα κοινο ταμειο για να πληρωσουν προβες,ηχογραφισεις και τα σχετικα για να συνεχιζουν να υπαρχουν.

στο χερι μας ειναι να κανουμε εμεις το κουμαντο γιατι εμεις κινουμε την φαση ωστε να μην εχουμε αναγκη ολους “αυτους”

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει bluezlick αλλά μιλάς με ένα άτομο που περηφανεύεται όταν μπαίνει σε συναυλίες χωρίς να πληρώσει. Προφανώς και θεωρεί όλους τους άλλους βλάκες. Ο “φασισμός” του φταίει

Σωστά bluezlick. Μίλα με το crabsdody να σου πει πως ξεπερνάει την εφηβεία.

Ρε φέηκ πάλι ενοχλείς κόσμο, θα σε σουτάρουμε και θα κλαις :!:

Μη σπαμάρεις. Εδώ μιλάμε για σοβαρά θέματα. Είδες πόσο σοβαρό ποστ έκανε ο crabsody.

Σε παρακαλώ.

μοντερέιτορς παρακαλώ να σβηστούν τα τελευταία ποστ για να συνεχιστεί το θέμα.

Ρίξτε μου και πόντο που προκάλεσα.

Danke.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΠΑΜΑΡΩ?

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ Κ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ/ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ?!?!
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ,ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΖΟΡΡΟ Ο ΤΥΠΟΣ

Κανονίζουμε ένα live και σήμερα αφού διάβασα τα παραπάνω μαθαίνω από μέλος της μπάντας ότι θα μας κολήσουν ένσημα … :?

είδες; πέφτει η ανεργία σιγά σιγά…

Επίσης, άμα είσαι στο ταμείο ανεργίας και κολλήσεις 1-2 ένσημα, κόβεται το επίδομα;

καντε τον block οπως τον εκανα κ εγω κ ησυχασα…

Όταν λες block τι εννοείς? Τάπα? :-k

Να εισαι Crabsody

καλα εκανα τοσο καιρο και δεν εγραφα σε “σοβαρα” θρεντς

καλη συνεχεια

Όσον αφορά το DIY έχεις περίπου τις ίδιες απόψεις με εμένα.

Το point που ήθελα να πετύχω είναι ότι όταν κλείσουν ή γίνουν απαγορευτικά τα πρώην free-entrance μαγαζιά οι ημιεπαγγελματικές μπάντες θα στραφούν και θα κλαίγονται (όπως γινόταν) να παίξουν στους ανεξάρτητους χώρους. Ο κόσμος δεν θα δίνει το 7ευρω-10ευρω και η δημοτικότητα θα παραμείνει στους φραγκάτους φίλους. Δηλαδή 50-60 άτομα. Καλά 00s.

[SPOILER]Μην αφήνεις να σε παρασύρουν διάφοροι “αναγεννημένοι φιλελεύθεροι” εδώ μέσα. Ξέφυγε η κουβέντα και συμφωνώ.
[/SPOILER]

η ΑΕΠΙ διάβασα οτι είναι ιδιωτική εταιρεία.ισχύει αυτό? νόμιζα οτι ήταν κατα κάποιο τροπο κρατική.

Φυσικά και είναι ιδιωτική.
Χρήσιμες πληροφορίες σε αυτά τα δυο βιντεο.
[B]Εδώ[/B] και [B]εδώ[/B].

υπαρχει τροπος που σου εμφανιζει οτι ποσταρε ο ταδε πχ, χωρις το μηνυμα που γραφει καποιος και μπορει να σου σπαει τα νευρα.
εμενα πχ μου βγαζει οτι ποσταρε, αλλα δε βλεπω τα μηνυματα του…ετσι κραταω την ηρεμια μου χωρις να τσαντιζομαι κ χ ρις να μου ανεβαινει η πιεση με τη καθε ενοχλητικη παπαρια που γραφει 8)

Ο ταδε ποσταρε και ο καποιος εγραψε το μηνυμα που σου σπαει τα νευρα; Και εγω ποιος ειμαι; Ο ταδε η ο καποιος; :stuck_out_tongue: Τελος παντων καλα κανεις και εχεις κοψει τις ενοχλητικες παπαριες αν σου ανεβαινει η πιεση . Μη μας παθεις και τιποτα. Τις απλες μη ενοχλητικες παπαριες σαν τις δικες σου ας τις κρατησουμε. Προσφερουν γελιο

Τ[B]ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκη απήλλαξε από την κατηγορία της κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων οργανωτή μουσικών εκδηλώσεων[/B], για συναυλία που οργάνωσε με τους ίδιους τους δημιουργούς των μουσικών κομματιών που επιχείρησε να προστατέψει η ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας).

Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος και ότι δεν χρειαζόταν την έγγραφη άδεια της ΑΕΠΙ, που υπέβαλε τη μήνυση. Συνεπώς δεν καταπάτησε το νόμο που ισχύει για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της συναυλίας του σουηδικού συγκροτήματος The Haunted, που πραγματοποιήθηκε στο πολυχώρο Block 33, στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Οκτωβρίου 2011.

Κανείς από την ΑΕΠΙ δεν ακούει the haunted, αλλά στο όνομα του νταλάρα είπαν να επέμβουν… Έλεος με τους κοστουμάτους νταβατζήδες . Από τις πλέον ξεφτιλισμένες δουλειές.