Ποιό συγκρότημα που έχετε δει live, θα θέλατε να ξαναδείτε;

Fields of the nephilim,δακη,Sabbath με Ozzy,τρυπες…

Που τους θυμήθηκες αυτούς? Φάση late 1990’s, Old Town και El coin. Βολιώτης να υποθέσω
Αυτούς που θα ήθελα να ξαναδώ και μάλλον δεν παίζει είναι Camel.

Συμληρώσω amorphis, grand magus(οπωσδήποτε) και flogging molly ρε παιδιά, απλά φέρτε τους!

Joy Division, Pink Floyd, Beatles…

Aφού οι περισσότεροι βάζουν δεινοσαύρους εδώ πέρα, ας βάλουμε κι εμείς τους δικούς μας

εεεε… λολ

Ο γουοτερς αρχίζει περιοδία.

τουλ εγω.

[SIZE=“7”]NEUROSIS[/SIZE]
[SIZE=“5”]OM[/SIZE]
[SIZE=“3”]Clutch[/SIZE]
Limp Bizkit γιατί τους περίμενα εντελώς χάλια και αντιθέτως έκαναν ένα donington να χοροπηδάει.
Pendulum (live set) γιατί δεν είχα ιδέα όταν τους είδα και μάζευα το σαγόνι μου απ’το πάτωμα.
Prodigy και και δεν υπάρχει γιατί…

Και εννοείται σε κλειστό χώρο…

The Rolling Stones
AC\DC
Rage Against The Machine
Jethro Tull
Blue Oyster Cult
Sabbath me Ozzy
Judas Priest
Candlemass me Messiah
Tangerine Dream
Kraftwerk
Jean Michel Jarre
Toto
Bryan Ferry
Kansas
Death
Amon Duul II
και αλλα πολλά

:-k:-k πότε ακριβώς τους είδες live και θες να τους ξαναδείς :?

στην O2 Irony Arena,καγκελακι παρεα ειμασταν:metal:

βασικά, τα περισσότερα γκρουπς που έχω δει λάηβ θα ήθελα να τα ξαναδώ κάποια στιγμή. Αλλά αν ήταν να επιλέξω ένα από αυτά, τότε θα έλεγα τους System Of A Down, γιατί έχω την εντύπωση ότι θα έβλεπα τελείως διαφορετική συναυλία. άλλο να τους βλέπεις το 98, και άλλο μετά την εδραίωσή τους ως μεγάλο όνομα.

Ας πουμε Dying Fetus, Carcass, At the Gates, Dark Tranquillity… αν και δεν θα με χαλαγε να τα εβλεπα παλι σχεδον ολα…

δυστιχώς δεν έχω δει και πολές αυναυλίες αλλα θα ξανα έβλεπα Opeth, Paradise Lost και Septicflesh

AC/DC
Tenacious D
Dropkick Murphys
Saviour Machine
Skyclad με Martin
Morbid Angel
Tankard
Saxon(και ξανά και ξανά και ξανά)
Twisted Sister
Slayer
Metallica
Death SS
Spiritus Mortis
Dawn of Winter
Arryan Path

Και πολλάαααα άλλα.Βασικά δεν θυμάμαι κάποιο λάιβ που μετάνιωσα που πήγα(τώρα που το ξάνασκέφτομαι…Hail…ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!)

σωστοοοοοος8)

Opeth
Septic flesh

Roger Waters. Άνετα!

Τους εχεις ξαναδει???

Πότε και που τους είδες?

Τους My Dying Bride…δεν τους χόρτασα, και τους Kreator…καλά αυτούς δεν τους χορταίνω με τίποτα:):!: