FLOGING MOLLY
Kiss(κατα προτίμηση κάπου έξω)
cornell
FLOGING MOLLY
Kiss(κατα προτίμηση κάπου έξω)
cornell
:(:(
A, να πω κι εγώ ε;
Χμμμ
Λοιπόν γι’ αρχή θα κάνω τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και θα πω… μαντέψτε… ναι ναι το χετε… Judas Priest! Τους έχω δει 2 φορές (δεν έχω δει πολλά groups δύο φορές) αλλά δε μου φτάνουν ούτε γι’ αστείο. Έχω ξαναγράψει ότι αν οι Πριστ εμφανίζονταν σε κάποιο “μαγαζί”, θα τους έβλεπα 2-3 φορές τη βδομάδα στο ΠΟΛΥ χαλαρό.
Σίγουρα θα θελα να ξαναδώ Black Sabbath (επίσης πολλέεεεεες φορές ακόμα…) Με όποιο τραγουδιστή θέλει ο Tony ε. Ποιός είμαι γω να φέρω αντίρρηση.
Maiden και AC/DC. Τους πρώτους κυρίως επειδή υπάρχουν κομμάτια τους που δεν έχω ακούσει live και ε, θα το θελα όσο να ναι. Για τους δεύτερους αρνούμαι ακόμα και να το αιτιολογήσω.
Θα θελα να ξαναδώ Trouble και Candlemass. Για τους πρώτους δεν το συζητάω καν, είναι από τα groups-ναρκωτικά. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχουν φρέσκο και ΚΟΡΥΦΑΙΟ τραγουδιστή που με ψήνει άπειρα να ακούσω πως τα βγάζει πέρα μ’ αυτό το υπερ-υλικό στα χέρια του- ή μάλλον στις φωνητικές χορδές του (τους είχα δει με τον Θείο Eric πίσω από το μικρόφωνο). Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τους λατρεμένους Σουηδούς, τώρα που το σκέφτομαι. Κι ας μην έχω καμία ελπίδα να τους δω με το κλασσικό line up, δηλ. με το χοντρό. Κοτζάμ Lowe δε μου πέφτει και λίγος επουδενί λόγω.
Tool… ω ναι, οπωσδήποτε. Όχι τίποτα άλλο, να τους πετύχω (αν τα καταφέρω) σε live σε ανθρώπινο χώρο, με ανθρώπινες συνθήκες, ήχο κτλ.
Θα θελα να ξαναδώ High on Fire! Ο λόγος δεν είναι ο προφανής (ότι είναι μπαντάρα), αντιθέτως με κάνει λίγο ρόμπα. Όταν είχαν έρθει πριν από 4-5 χρόνια (τόσα δεν ήτανε;) στον Αν, εγώ κι η παρέα μου κάτσαμε κι είδαμε τους Pelican και όταν βγήκαν οι HOF, μετά από ένα τέταρτο σηκωθήκαμε και φύγαμε. :oops: Δεν είναι ότι μας ξενερώσανε, βασικά ούτε γω μπορώ να καταλάβω τιστομπουτσο σκεφτόμουνα. Δε δώσαμε καν βάση, απλά… φύγαμε. Φλώροι, φλώροι. :yes:
Υπάρχουν σίγουρα κι άλλα. Μεταξύ των οποίων και αρκετά ελληνικά. Π.χ. Universe217. Ξέρω κόσμο που τους έχει δει σε διψήφιο αριθμό συναυλιών. Τί να κλάσει η μία φορά η δική μου! Επίσης μπόλικους metal ήρωες που είδα τα τελευταία δύο χρόνια, σε Up the Hammers και άλλες παρόμοιες γιορτές. Slauter Xstroyes, DoomSword, Etrusgrave, Enforcer, Titan Force, Darkest Era, Atlantean Kodex, κτλ. κτλ… Εντάξει τώρα που το σκέφτομαι σαν πολλοί μαζεύονται. Μην το παραγαμήσω κιόλας.
Γιατι???:?
BLACK SABBATH
OZZY
ROGER WATERS
THE CULT
CAVALERA CONSPIRACY
SOULFLY
ROTTING CHRIST
AEROSMTIH
DEEP PURPLE
BLUE OYSTER CULT
AEROSMITH
PAIN OF SALVATION
KISS
DOORS (ΣΑΝ 21ST CENTURY…)
DIO / HEAVEN & HELL (ΑΛΛΑ,ΑΛΛΑ… R.I.P. RONNIE)
HELLOWEEN
AC/DC
ACCEPT
RHAPSODY OF FIRE
ALICE COOPER
EDGUY
SLAYER
HETHRO TULL
NIGHTIWSH (ΜΕ TARJA)
TWISTED SISTER
ΤΡΥΠΕΣ
GUNS N ROSES
W.A.S.P.
VELVET REVOLVER
ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ…
εγώ δε χρειάζεται να ονοματίσω 8)
Ετσι μωρη αρρωστεια!!!Brothers everywhere raise your hands into the air we’re warriors warriors of the world
Καλές οι πσαγμενιές και οι ομπσκιουρίλες αλλά μερικές φορές θες να γυρίσεις στις παλιές σου αγάπες να στανιάρεις.
Με άλλα λόγια, θέλω να δω [B][SIZE=“4”][COLOR=“Red”]ΖΛΕΗΕΡ [/COLOR][/SIZE][/B]γαμώτο. Πάλι.
Από τις υπερκορυφαιότερες εμπειρίες η συναυλία του '05 στη Μαλακάσα.
Και για δώσω μια νέα πνοή στο ίσως ανούσιο αυτό τοπικ, θα ποστάρω κι ένα ουτοπικό setlist με το οποίο θα γούσταρα να τους δω :arrow:
(με χρονολογική σειρά):
[SPOILER]Black Magic
Chemical Warfare
Hell Awaits
At Dawn They Sleep
Piece By Piece
Jesus Saves
Criminally Insane
Postmortem
Silent Scream
Live Undead
Behind The Crooked Cross
Spill The Blood
Blood Red
Spirit In Black
Skeletons Of Society
Seasons In The Abyss
Killing Fields
Divine Intervention
SS-3
213
Bitter Peace
Desire
Wicked
Disciple
Bloodline
Skeleton Christ
Eyes Of The Insane
Jihad
Cult
World Painted Blood
(ναι, ξέρω είναι πολλά αλλά δε βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς όνειρο είναι…)[/SPOILER]
Savage Grace. αν και νομιζω οτι το σωστο ειναι να λεμε
[SPOILER][B][SIZE=“6”]SAVAGE GRACE [U]ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ![/U][/SIZE][/B][/SPOILER]
εχω δει πάρα πολλά συγκροτήματα λαιβ θα’ λεγα, αλλα κυριολεκτικα ελάχιστα θα θελα να ξαναδω, για ελάχιστα η καύλα μου θα ήταν ίδια.
[SIZE=“5”]Crude[/SIZE]
(πανω απ’ ολα. Απο τις καλυτερες μπαντες τις τελευταιας εικοσαεετιας στεγνα. Αλμπουμ σαν το [B]Attitude [/B]δε ξαναγραφτει ποτε των ποτων. Αντε πολυ δυσκολα, για να μην ειμαστε απολυτοι.)
[B]Tragedy
Hellshock[/B]
[SPOILER]([B]Afi[/B], γιατί οι σωστοί άντρες κλαίνε :oops: )[/SPOILER]
sodom και crimson glory.
δυστυχώς δεν θα παρευρεθώ στο σημερινό λάιβ των σοντομ στην αθήνα και εύχομαι να ξανάρθουν του χρόνου.
crimson glory θα ξανάρθουν σίγουρα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Machine Head με τρελα !!!