paradise lost
Dream Theater
Sieges Even
Ζηλεια, φθονος κι εγω.
Muse.
Metallica
Celtic Frost
τον [SIZE=“4”]DIOIZE]…και καθε μερα να τον εβλεπα σε Live δεν θα με χαλουσε…
michael schenker
uli roth
Metallica
Mastodon
Αυτό.
Hermano ΑΝΕΤΑ
Milo Z (τον εχω δει 2 φορες)
Tool
Metallica
Λαμβάνοντας υπ`όψιν τα λεγόμενα του δημιουργού του τοπικ, μάλλον θα έλεγα Septic Flesh, Βlack Label Society και Anthrax…
Agent steel (δεν τους χωρτασα)
dream theater - metallica - paradise lost - arch enemy ξανά και ξανά και ξανά…
The Gathering…
Epica
Therion
Δεν είναι συγκρότημα:|
Είναι σχήμα…
Κελεκύδου,Αδαμοπούλου, Μακρής, Μαρτάκης, Θηρίο
Ρε φιλε μηπως εισαι σε λαθος forum?
Στο σωστό είμαι :bounce:
Ολα εκτος (για διαφορετικους λογους το καθενα) των:
Scorpions
Helloween
Και θα σκεφτομουν αρκετα να ξαναδω:
Deep Purple
Iron Maiden
Χμ. Παμπολα. Στη κορυφη της λιστας παντως μαλλον ειναι οι Machine Head, Nevermore, Celtic Frost, Judas Priest, Slayer, Paradise Lost κτλ…
Megadeth
Slipknot
Gathering
Όλα τα συγκροτήματα που έχω δει live και μου άρεσαν την πρωτη φορά, θα ήθελα να τα ξαναδώ και δεν θα έλεγα αμάν πάλι αυτοί εδώ, να τους δώσουμε άδεια παραμονής, δικαίωμα ψήφου ή το χρυσό κλειδί της πόλης. Όποιος θέλει ας έρθει και όποιος γουστάρει ας πάει να τους δει.
Αυτοί όμως που πιστεύω ότι πραγματικά θα έπρεπε να ξαναδώ είναι οι συναυλίες που αισθάνομαι ότι δεν είδα τη συνολική εικόνα ή ότι υπάρχει κάτι ακόμα στη μέση και δεν με άφησε ικανοποιημένο. Τετοιες συναυλίες ήταν η φετινή των Manic Street Preachers που θα ήθελα να τους δώ σε κάποιο κλειστό χώρο ή με περισσότερο κόσμο και φυσικά για περισσότερη ώρα, καθώς και εκείνη των White Stripes για τους γνωστούς λόγους.
¶ και βέβαια Portishead που όταν τους είδα δεν πολυέδινα σημασία και ασχολούμουν με άλλα πράγμτα. Κρίμα, είναι σαν να μην τους έχω δει…