Απο τα λάιβ που είχα δει, εκείνα που συγκαταλέγονται σε εμπειρίες κορυφής που άνετα θα ήθελα να επαναληφθούν, είναι τα εξής:
Cure (τρεις ώρες λάιβ, με τέσσερα encore. η απόλυτη cureεμπειρία! ξέρετε πολλά συγκροτήματα τέτοιου βεληνεκούς να κάνουν τέτοια πράγματα?)
Metallica (είναι οι Metallica. Ξέρουν όσο ελάχιστες μπάντες-μεγαθήρια τι σημαίνει ένα σωστό live…)
Manu Chao & Gogol Bordello (θέλω πάλι να χορέεεεεεεψω!!!)
Paradise Lost (ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝ αξιωθούν να μας χαρίσουν τραγούδια πέραν των γνωστών, που παίζουν κάθε φορά στα λάιβ τους. Ή αν κάνουν κάποια επετειακού τύπου συναυλία, με επιπλέον υλικό κλπ. Ως φαν δε θα μπορούσα να τη χάσω)
Anathema (τους αγαπάω, απλά. Τους στηρίζω όσο γίνεται)
Savatage (αν και είμαι πολύ χαρούμενος που τους είδα 2 φορές, πιστεύω μια τρίτη και τελειωτική δε θα με χάλαγε καθόλου…)
Manic Street Preachers (Για αντίθετους λόγους. Για να αποκατασταθούν μέσα μου ύστερα απο το τόσο λίγο, και υπο τόσο κακές συνθήκες, live τους στη Μαλακάσα…)
Black Sabbath με Ozzy (οκ, δε θα είχε καμιά διαφορά, αλλά αξίζει να ακούσει κανείς πάλι το “what is this that stands beforeee me”)
αν ηταν να διαλεξω ένα και μοναδικό συγκροτημα αυτό θα ηταν οι Machine Head. Αυτο το πραγμα που εζησα στο γκαγκαριν πριν λιγα χρονια δεν περιγραφεται με λογια. Κρεατομηχανη.
Ωραίο θέμα βρήκαμε. Πολλά θα ήθελα να ξαναδώ.
ΑCCEPT (όπως το 92 στο Ρόδον)
FATES WARNING (καψούρες είναι αυτές…)
DIO (χωρίς γιατί)
και πριν και πάνω απ’όλα…
RUSH…!!!
εχεις δεις rush???8O8O:(
εγω με μια σχετικη διαφορα σε σχεση με τα υπολοιπα που εχω δει θα πω,guns n roses…ειχα περασει πιο τελεια απο ποτε…κατα τ αλλα σχεδον ολα οσα εχω δει θα ηθελα να τα ξαναδω…
Απ’ αυτά που χουμε δει ε? Πλέον μεγάλος πάθος είναι να ξαναδώ τους Dodheimsgard.
Από τα υπόλοιπα, Morbid Angel, όσες φορές και να τους δεις δεν είναι αρκετές. Rotting Christ, τα σπάνε πάντα. Εγγύηση. Celtic Frost, ιεροτελεστία.
Και άλλοι πολλοί.
DEF LEPPARD
αλλά υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα (όχι rock), που θα ήθελα ξανά και ξανά όπως OMD - a-ha.
Sorry παιδια αλλά έχουμε και άλλα κολλήματα!!:p:wink:
Dream theater, τους ειχα δει στο rockwave και δεν τους χορτασα, θα προτημουσα κλειστο χωρο :roll:
deep purple , πιστευω οσες φορες και να τους εβλεπα, θα θελα κι αλλο, οπως και pain of salvation (θα ηθελα ομως τελειως διαφορετικη playlist με περισσοτερο OHBTCL). Και τελος σιγουρα Waters…