Ποιό συγκρότημα που έχετε δει live, θα θέλατε να ξαναδείτε;

tragedy ρε φίλε. κι ας ξαναπεθάνω

Jim: πολύ κακή λογική ρε! Σκέψου ότι μπορεί να δεις κάτι πιο μαγευτικό την επόμενη φορά ή μια διαφορετική tracklist πχ

Moonspell κ Μastodon ( μέχρι να φτάσω τις 100 :stuck_out_tongue: )

Επίσης θα ήθελα να μπορώ να απαντήσω και Cult Of Luna , αλλά ήμουν άμπαλος και τους έμαθα αφου ήρθαν …#-o

Σχεδον ολα τα αγαπημενα μου, δεν θυμαμαι καποια απογοητευση… Και καθε χρονο να εβλεπα καποια συγκροτηματα δεν θα με χαλαγε καθολου…

RUSH
FATES WARNING (χε χε…)
SAVATAGE
ACCEPT (κλασικό line-up)

Ναι υπάρχει κ αυτή η περίπτωση… Αλλά κ άλλο setlist να’χει π.χ. η σκηνική παρουσία θα’ναι πάνω-κάτω η ίδια. Συν του ότι πλέον πιο “μαγευτικά” πράγματα δεν κάνουν τα groups σε γενικές γραμμές - δεν είμαστε στα 70’s… Το να δεις μια εντελώς διαφορετική παράσταση όπως π.χ. αν πας στους Tiger Lillies ή τους δικούς μας Dirty Granny Tales είναι άλλο θέμα κ το συζητάμε σε νέα βάση… :wink:

Winger
Def Leppard
Scorpions

:roll:

Τελευταια σου ευκαιρια φετος.:stuck_out_tongue:

1)Iron Maiden
2)ACDC
3)Heaven And Hell

:twisted:  8)
  1. paradise lost
  2. agua de annique
  3. scorpion(για τελευταία φορά)

Fields of the Nephilim…να χωσουν και κανα wail of summer/and there will your heart be also ρε γαμωτο…

Slipknot -Rise Against

*Burst
*Savatage
*Rage
*Orphaned Land

Muse & Pearl Jam

απλα οοοοοολαααααααα!!!θα τα ξαναεβλεπα ολα ξανα και ξανα χωρις να βαρεθω

Τestament

Marduk.
Στεγνά.
Και Rotting Christ που θα γίνει λογικά.

Black Sabbath (με Ozzy)

Θα ηθελα να ξαναδω Septic Flesh [αν κ τους ειδα προχτες] σε μια κανονικη σκηνη, με ενα καλυτερο ηχο κ με μεγαλυτερο σετλιστ! Γι’αυτο τους αξιζει κ μας αξιζει…

Therion! Και θα γινει 99% μεσα στο 2010. Επισης pain of salvation αν και τους ειδα προσφατα, opeth, candlemass, kamelot, tool…βασικα απο οσους εχω δει λαηβ, λιγους δεν θα ξαναβλεπα.

Είναι πραγματικά πολλά αλλά ας πούμε Jesu.