Τίποτα φοβερό δεν κάνει η ομάδα μέχρι τώρα. Απλά εκμεταλλεύεται το εύκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, βασισμένη στην ορθή διαχείριση της κλάσης κάποιων παικτών της και στην απρόσμενα καλή στήριξη από τον τερματζή.
Δεν είναι λίγο βέβαια, όλο αυτό, αλλά Λίβερπουλ είσαι στο down-down of the writing…
γιατι νομιζεις ειναι λιγο αυτο? αμα το εκανε η ομαδα αυτο τα προηγουμενα χρονια επαιρνε πρωταθλημα. ευκολο ξεευκολο ποντοι να μαζευονται και ολα καλα
Το ερωτημα με την φετινη Λιβερπουλ ειναι αν θα εχει διαρκεια ή αν θα ξεφουσκωσει. Αν εχει διαρκεια χτυπαει κουπα μετα απο 23 χρονια.
Με απλα λογια, αν συνεχισει να κερδιζει ως το Μαη, παιρνει πρωταθλημα. =D>
Εχω την εντυπωση οτι αν τελειωσουμε το πρωταθλημα με παραπανω βαθμους απο τις αλλες παμε, αν οχι για τιτλο, σιγουρα για τσ.λ.:!:
Έχουμε τετραγωνίσει τον κύκλο με τη λογική μας. Μπροστά σε αυτή, ακόμα και τα σιχάματα φαίνονται έξυπνα…προσέξτε…
…πέρσι όμως στα εύκολα παιχνίδια έχανε βαθμούς, έτσι δεν είναι?:):!:
ο δολοφόνος των εθνών
χριστε μου…
…το στήσανε τα μαυράκια για να τσιμπήσουν την μπλούζα του πανίβλακα…
δε νομιζω, αν ηταν στημενο θα προσπαθουσαν να παρουν καποιο αντικειμενο αξιας
…χαχα, δεν το σκέφτηκα, έχεις δίκιο…
τωρα σοβαρα εσεις θελετε να πειτε πως ο αγκερ δεν ειναι καλος παικτης
…όχι ρε φίλος, λίγη πλάκα κάνουμε…
Τιμή και δόξα στο Ντάνιελ Άγκερ…
Αλλά γελάσαμε, πως να το κάνουμε…
Χαλισεκο με τον Αγκερ στην αμυνα νιωθω τοσο ασφαλης οσο μεσα σε ενα λακο με φιδια με μοναδικο οπλο το σωβρακο μου
μιλαμε για ενα παικτη που εδω και 2-3 χρονια τον θελουν πολλες ομαδες με πολλα λεφτα (πχ μαν σιτυ, μπαρτσελονα), που δεν μπορει κατι θα βλεπουν και το παιδι καθεται εδω γιατι γουσταρει.
βαριεμαι να βρισκω στατιστικες αυτη τη στιγμη, για να σου δειξω ποσο καλος παικτης ειναι.
για μενα πρεπει να δοκιμασει σχημα με 3 αμυντικους επομενη φορα
…ήδη προς τα εκεί κινείται…
Σανκό Τουρέ και ένας εκ των Άγκερ-Σκρτλ στα στόπερ. Και πλάγια Τζόνσον-Χοσέ Ενρίκε. Μια χαρά άμυνα είναι αυτή…
κάτι ακούγεται για παίκτες της Παρί. Για Μενέζ και Παστόρε εν προκειμένω.
έχουμε ανοίξει μετά τον Σακό παρτίδες λογικά
Εννοω πως αν εχει διαρκεια στην αποδοση της εχει τα φοντα να παιξει στα ισια τους πολυ δυνατους αντιπαλους της για την κατακτηση του τιτλου, ενω η ελλειψη διαρκειας εχει στοιχισει σε ομαδες που ξεκινανε δυνατα την σεζον.
δε με χαλαει ουτε ο μενεζ ουτε φυσικα ο παστορε