Η πουτσα εχει γινει γραβατα
Tο μεγαλο ξεβρακωμα.
Κανονικά όμως.
Λιβερπουλιώτικο total football :!:
Η εκδικηση του ΣΚΡΤΕΛ
Όχι ότι παίζαμε με κανένα μεγαθήριο της κατηγορίας, αλλά η νίκη και κυρίως, ο τρόπος που αυτή επιτεύχθηκε είναι σημαντική…
η πασα του τζεραρντ στο 1-1 επισης
Εντάξει αυτή ήταν από άλλο πλανήτη…μου βγηκαν τα ματια…
Και ο συνδυασμος με τις γκελες ολων των υπολοιπων με εκαναν να χοροπηδαω. -4 απο κορυφη (νομιζω) και με ολα τα σημαντικα ματς μεσα? Λιγη σοβαροτητα, τιποτα αλλο ρε πουστοπαιδα
…νομίζω ότι μετά την εδραίωση στις μεσαίες θέσεις του πίνακα, μπορεί να κοιτάμε και τις θέσεις κοντά στο Ουεφα…αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα…τουλάστιχο σωθηκαμε νωρίς…
Παλι καλα που με προσγειωνεις γιατι παρασυρθηκα οταν εγραφα το απο πανω…
με ελάχιστη τύχη (ή με λιγότερη γκαντεμιά), τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά…
Και με το θανατο του Σκρτελ στα 2 εκτος ματς με Σιτι-Τσελσι και την αναγκαστικη αντικατασταση του.
Και ναι, εχει κανει τις υπερμαλακιες του τελευταια και ο Τουρε αλλα μη ξαναδιαβασω συγκρισεις γιατι θα αρρωστησω.
Κείμενο για τον Πέισλι:
Η μέρα που τελείωσε μια από τις μεγαλύτερες ερωτικές σχέσεις του ποδοσφαίρου
maidenάδες. τι περιμένεις… [-X
H αμυντικη λειτουργια στο 2ο γκολ ηταν σα να βλεπω Pro…
30 μετρα τερμα ρε βανδαλε Αγκερ…για ονομα…
Αυτα να περιμενεις οταν λετε ‘‘We are not English we’re Scousers’’
οκ παλι ο αγκερ φταιει
ε λολ ρε φιλε, δες πως παιρνει την κεφαλια και που ειναι ο φαμπιανσκι. αντε να βαλει τουρε να πουμε να ευχαριστηθειτε γκελες
Οταν λεω “η αμυντικη λειτουργια” σημαινει ΟΛΟΙ και η αγανακτηση για την κεφαλια θα ηταν ακομα και για τον Σουαρεζ αν ηταν εκει, απλα ετυχε να ειναι ο Αγκερ, δεν τον κραζω για το αποτελεσμα. Σιγα την επικη εξοδο του Φαμπιανσκι που δε του αφησε περιθωριο να συμμαδεψει οπουδηποτε σε ενα αδειο τερμα εκτος απο ενα σημειο της αριστερης πλευρας.
Και πριν απο αυτες τις 2 μαλακιες του Τουρε στα τελευταια 3 ματς θυμησε μου ποια επιχειρηματα υπηρχαν εναντιον του που εγινε μεσα σε μια βδομαδα ο μεγας γκαφατζης για τα μιντια που πρεπει και να τον φοβομαστε οταν παιζει. Ασε με τωρα, θα ευχαριστηθουμε γκελες…