Η τρομακτική άνεση στις τρίπλες, η ευκολία που βγαίνει στην επίθεση και η απλότητα στο παιχνίδι δείχνουν ποια ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα στην Πρέμιερσιπ.
Σπουδαία δουλειά έχει κάνει ο Ρότζερς.
Κάτσε μη τον φάμε τωρα και τρέχουμε . Πετάχτηκε η κλανια ο σιλβα και μας το παστελωσε. Ήρεμια να πάρουμε το ματς . ( Ρόντεο έγινε )
Θα μπουμε στο δευτερο;;;
οχι ρε φιλε !! ελεος !
Αυτον τον καινουργιο τον κανονισμο που δεν πρεπει να δωσουν πεναλντι κατα της σιτι δεν τον εχω πιασει ακομα.
ναι αλλα και στο 1ο δεν εδωσε πεναλτυ στο χαζο τακλιν του σακο. μια χαρα ειναι η διαιτησια σημερα για τη λιβερπουλ
Σου λεει τα εδωσα μαζεμενα με την αλλη ομαδα απο το Μαντσεστερ …
Φοβερό παιχνίδι.
Αλλα δύσκολα τα πραγματα…
Έχετε πάρει 6 πέναλτι τον τελευταίο μήνα. Αράξτε.
απο δεξια η Λιβερπουλ ειναι πραγματικα τρυπια.
οσα και να εχουν παρει αν γινεται αλλο ειναι πρεπει να το παρουν. Δηλαδη στα 6 πεναλτι μηδενιζει το κοντερ ;
εντιτ !! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !
ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
Απίστευτη ματσάρα!
Πάντως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι σήμερα. Όχι επειδή αν έχεις πάρει πολλά πέναλτι δεν επιτρέπεται να πάρεις κι άλλο, ή επειδή δεν επιτρέπεται να δοθεί πέναλτι σε βάρος της Σίτι (χαζά επιχειρήματα εκατέρωθεν), αλλά επειδή απλά δεν υπήρξε καμία φάση που να υπάρχει παράβαση εντός περιοχής: η φάση με τον Σουάρες στο β’ είναι θέατρο, σε καμία περίπτωση πέναλτι (…εκτός κι αν είσαι οπαδός της Μπαρτσελόνα :razz:), και η φάση με τον Τζέκο στο α’ είναι επιθετικός που σκοντάφτει πάνω στον αμυντικό (ο οποίος ξεκάθαρα δεν πάει να ανατρέψει αλλά να διώξει, απλά του βγαίνει σε στραβοκλωτσιά). Γενικά ο διαιτητής άψογος σε όλες τις δύσκολες φάσεις που του κάτσανε. Η μόνη αμφιλεγόμενη απόφασή του ήταν αυτή να μην αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Σουάρες για θέατρο (θα μπορούσε να το κάνει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις). Μάλλον δεν ήθελε να δώσει κόκκινη για τέτοιο λόγο - και έχει ίσως ένα πόιντ, αν και δεν μπορεί να αδικήσει κανείς και τη Σίτι αν νιώθει αδικημένη από κάτι τέτοιο. Anyway.
έντιτ
Πω ρε πούστη, έχετε και κάτι κατσίκια όμως…
και σηκωνει την χερουκλα του ο Σκρετλ για να τα ακυρωσει ολα αυτα που λες.
Τελος. Θεωρω οτι αξιζε την νικη η Λιβερπουλ αν και στο δευτερο δεν εμφανιστηκε στο γηπεδο.
Κάτσε ρε, δεν είχε γίνει αυτή η φάση όταν το έγραφα.
Δυσκολούτσικη φάση πάντως. Εγώ δε θα έδινα πέναλτι, [U]αλλά: είναι αρκετά παρόμοια με κείνη στο Άπτον Παρκ την προηγούμενη βδομάδα, που όλοι οι σκάουζερς είχαν τρελαθεί.[/U]
Εγώ το ανέφερα για το στατιστικό του θέματος. Όμως δεν γίνεται να λέει κάτι τέτοιο ο φίλος ο Έλρικ, ενώ έχει κάνει το θέατρο της χρονιάς ο Σουάρεζ (στην φάση με τον Ντεμικέλις) και δεν αποβάλλεται. Να τα λέμε όλα. Τελοσπάντων, μεγάλη νίκη. Μπράβο σας ρε μάγκες.
ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ!
Το φίλο τον Έλρικ να τον συγχωρήσεις γιατί είναι απλά βλαμμένος σκάουζερ και όταν πάει για πρωτάθλημα μετά από 123456789 χρόνια δεν είναι εύκολο να σκεφτεί καθαρά.
Χαχα καλό. Ναι βρε και εγώ όταν παίζει η ομάδα μου δεν νιώθω και πολλά! Κουβέντα να γίνεται.
Θα το ξαναπω. Αν ηταν μια φορα δυσκολο το παιχνιδι σημερα θα ειναι 10 φορες πιο δυσκολο το παιχνιδι με την Chelsea…
Και δεν θα εισαι παντα τυχερος. Εκτος βεβαια αν χασει καπου βαθμους παλι η Σιτι οποτε τοτε θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα.