Kαλά κάνετε και μας παίρνετε μαζι, τέτοιοι μαλάκες που είμαστε…
Αλλά όχι τσουρέκια, βασιλόπιτες γίγας θα σας τα κάνουμε, γιατί έτσι γουστάρουμε…
Σήμερα επίσης χάρηκαν και οι πορδές…
Kαλά κάνετε και μας παίρνετε μαζι, τέτοιοι μαλάκες που είμαστε…
Αλλά όχι τσουρέκια, βασιλόπιτες γίγας θα σας τα κάνουμε, γιατί έτσι γουστάρουμε…
Σήμερα επίσης χάρηκαν και οι πορδές…
Για μερες σαν τη σημερινη υπαρχει το YNWA.
Προφανως μεγιστη ξενερα και εκτος συγκλονιστικου απροοπτου μενουμε με το πουλι στο χερι για ακομη μια χρονια, αλλα τι να γινει. Οποιος ακουγε το καλοκαιρι οτι θα παλευαμε ως το τελος για πρωταθλημα θα εβαζε μαλλον τα γελια. Η ομαδα ειναι overachieving οπως κ να χει κ πρεπει να μαστε χαρουμενοι με τη γενικοτερη εικονα μεσα στη χρονια τηρουμενων των αναλογιων.
Και αφηστε το Μουρινιο και τον Γρακχο να πανηγυριζουν για το ποδοσφαιρικο τους υπερθεαμα. Τους περιμενει μια τσαπου στο ΤσουΛου απο δω ως το Λονδινο ετσι κ αλλιως, πρωταθλημα δε θα παρουν, ας τους δωσουμε τουλαχιστον τη χαρα οτι με τα εκατομμυρια του Ρωσου καταφεραν να νικησουν το Φλαναγκαν και το Σκρτελ.
YNWA, σεβασμος μονο στην ομαδαρα.
Και μακαρι να γινει κ το θαυμα.
Κι άλλος που με μελετάει! Θα το χει η μέρα φαίνεται.
Λέρη, ξέχασες να με ρωτήσεις πότε έγινα Τσέλσι ε.
To YNWA είναι μοναδικό για μας και σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα από μια νίκη η μια ήττα…
Ο γρακχος ήταν αυτός που είχε πει ότι θα μας κοψει το πρωτάθλημα το κομψοτέχνημα του εκλεκτού, εδώ και πολύ καιρό και δικαιώθηκε… Το είχε τάξει στους αοράτους οπδούς της σιτι στο φόρουμ, καθησύχασε τους σιχαμένους μην πάθει τίποτα ο ψυχισμός τους και στους φίλους της άρσεναλ οι οποίοι κι αυτοί ηρέμησαν σήμερα…
Λέρη, ρώτα τον κι εσύ…
Never surrender ρε, δεν εχει τραγουδησει η χοντρη κυρια ακομα.
Παρα πολυ περιεργο που μελεταμε το Γρακχο σημερα οντως.
Αλλα εξηγειται, ειναι επειδη ζηλευουμε την 3η θεση που καπαρωσε η Τσελσι και το ποδοσφαιρικο υπερθεαμα που προσφερει.
Κοίτα, Λέρη καθώς και όλοι όσοι κατακλύζεστε σήμερα από αισθήματα μίσους και οργής: εγώ κατανοώ τη στεναχώρια σας που πηγαίνατε για γιορτή και σας βγήκε σε κηδεία, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Για ποδοσφαιρικό υπερθέαμα δεν καμάρωνα εγώ, εσείς καμαρώνατε. Που ήταν λοιπόν σήμερα το θεαματικό σας ποδόσφαιρο. Αν στο μυαλό σας έχετε βολευτεί με την εξήγηση ότι δεν μπορέσατε να το παίξετε επειδή δε σας άφησε η κακιά Τσέλσι “με τα πούλμαν”, fine, δικαίωμά σας, αλλά σιγά μη σας ζητήσω και συγγνώμη. Εγώ έτσι παίζω, με πρώτο μέλημα να κρατήσω το 0 στην άμυνα και να χτυπήσω στις αντεπιθέσεις (και ούτε έκρυψα κιόλας ποτέ ότι αυτό το ποδόσφαιρο προτιμώ). Το ξέρατε. Δεν είχατε απάντηση σ’ αυτό. Το καταλαβαίνω! Λογικές από δω και πέρα και οι κατάρες, και οι δεήσεις στην Ατλέτικο, μπας και χαρείτε απ’ αυτήν, και η… καζούρα του προσεχώς 2ου στον 3ο ότι είναι “από πάνω”, λες και έχει καμιά διαφορά.
Nα κατι τετοιο εννοω. Μετα απο ολα αυτα, νομιζεις οτι ο κοσμος τα ριχνει στην κακια Τσελσι (το οτι ειναι εκτρωμα ειναι αλλη κουβεντα) ή οτι το προβλημα ειναι οτι οι βαθμοι χαθηκαν απο την Τσελσι.
Ε, θεος. :’(
Και γι’ αυτο σε ανεφερα πρωτος απο ολους, γιατι ηξερα οτι θα 'ρθεις εδω να μιλας μονος σου για την Τσελσι …κατα τα αλλα σε πειραζει ο κριμσονακος κι η Φουλαμ.
Το θεμα μου δεν ειναι στο υπερθεαμα. Το θεμα μου ειναι οτι μονο καπνογονα δεν εχετε ριξει ενω εισαστε απο κατω μας με μια πολυ καλυτερη στα χαρτια ομαδα και με “τον καλυτερο προπονητη του συμπαντος κλπ”. Το να πανηγυριζεις το οτι καταφερες να στειλεις το πρωταθλημα στη Σιτι αντι για τη Λιβερπουλ ενω εσυ μενεις απο κατω ειναι αν μη τι αλλο γελοιο.
Δε σου λεω να μη χαρεις, στο κατω κατω ντερμπι νικησες. Αλλα να πανηγυριζει και να κανει καψονια ο 3ος στο 2ο ειναι απ τα πιο μιζερα πραγματα που μπορω να φανταστω. Νομιζα οτι ημουν ηδη αρκετα ξεκαθαρος απ το αρχικο μου ποστ.
…αν έχουμε ισοβαθμία ποιος το σηκώνει?:):!:
(η μεγαλύτερη αυτοκτονία ήταν της φουλαμ χθες. μεγαλύτερη και απο αυτήν της λιβερπουλ.οποίος είδε, έμεινε παγωτό.(
σε άλλα νέα, γρακχε τόσο πούλμαν , δεν είδε ούτε η μεγαλύτερη μετακίνηση πικραμένων οπαδών του παοκ.
Η Σιτι εκτος συγκλονιστικοτατου απροοπτου. Αυτη τη στιγμη ειναι στο +8 απο τη Λιβερπουλ στη διαφορα γκολ.
Στην ισοβαθμια το παιρνει η σιτι…
εξόν και σκοράρουμε καμια δεκαρια γκολ παραπανω απο αυτην στα δυο ματς που απομενουν…εύκολα πράγματα…
+3 αν οι νικες της ειναι του 1 γκολ, δηλαδη η Λιβερπουλ πρεπει να βαλει τουλαχιστον 11 γκολ περισσοτερα.
…φέτος όλα γίνονται:):!:
στάθηκε πολύ καλά σήμερα η chelsea 2005
κι όταν λέμε στάθηκε, εννοούμε ΣΤΑΘΗΚΕ…δεν κουνηθηκε ρουπι…
Δεν ξέρω πού κολλάνε “ο κριμσονάκος κι η Φούλαμ”, εγώ έγραψα με αφορμή συγκεκριμένα πράγματα που ανέφερε ο Λέρης, δηλαδή απαντώντας στον Λέρη και κατ’ επέκταση σε όποιον άλλο τυγχάνει να συμμερίζεται τις σκέψεις του για το σημερινό ματς, οπότε όποιος “δεν ασχολείται με Τσέλσι” δε βλέπω γιατί να θεωρήσει ότι αφορούσε και σ’ αυτόν το συγκεκριμένο ποστ. Αν εσύ δεν ασχολείσαι με Τσέλσι όπως επιμένεις για τέταρτο ποστ σήμερα αν μετράω καλά(:lol:), μαγκιά σου!
Έβγαλες λοιπόν και το συμπέρασμα ότι έχω ρίξει πανηγύρια που μόνο καπνογόνα θέλουν κτλ. Ωραίος! Πάντως αν κρίνεις από τα τελευταία μου ποστ ότι πανηγυρίζω, δε θες να με δεις πώς είμαι όταν πραγματικά πανηγυρίζω για την Τσέλσι!
Ότι χαίρομαι σήμερα, ε ναι, προφανώς και χαίρομαι.
Όχι επειδή “έστειλα το πρωτάθλημα στη Σίτι” (άλλωστε έχω ξαναγράψει ότι αφού δε θα το πάρουμε εμείς προτιμώ να το πάρει η Λίβερπουλ παρά η Σίτι), αλλά επειδή κέρδισα (άλλο) ένα ντέρμπι, επειδή θεωρώ ότι απέδειξα για φέτος ότι έχω την καλύτερη ομάδα στο Νησί (κι αν διαφωνείτε - που προφανώς θα διαφωνείτε - και θέλετε να αποδείξετε το αντίθετο… απλά δεν μπορείτε, για φέτος), επειδή σε τελική ανάλυση το να κάνεις διπλό μέσα στο Άνφιλντ και μάλιστα απέναντι σε μια Λίβερπουλ που έχει τέτοιο κίνητρο, ε, είναι big deal.
Τέλος, ο 3ος προφανώς και θα κάνει την προβλεπόμενη καζούρα στον 2ο όταν τον κερδίζει. Και το ίδιο θα έκανε κι αν ήταν 13ος.
Those are the football kazura rules.-
Σε αυτό συμφωνώ…αν δεν κάνεις καζούρα τώρα, δεν κάνεις ποτέ…
Απλά σήμερα πονάμε…
Koιτα να δεις. Η Λιβερπουλ βρισκεται ισως πιο κοντα στο πρωταθλημα μετα απο 25 χρονια, παιζει αγχωμενα ολο το ματς, κανει κακη εμφανιση.
Ο ΜΟΝΟΣ λογος που το ματς δεν ερχεται Χ ειναι η ατυχη στιγμη ενος μεγαλου παιχτη.
Μετα απο ολα αυτα, ερχεσαι να μας πεις οτι μας εκλεισες το σπιτι, λες και εχει σημασια αν το 'κανες εσυ ή η Γουεστ Μπρομιτς (δε διαφερετε και πολυ, εισαι και η μεγαλυτερη ομαδα στο νησι τρομαρα σου), να κανεις το κομματι σου.
Αυτο ηταν το μονο που ειπα εγω. Το ποσο σιγουρος ημουν οτι θα 'ρθεις εδω να μιλας για την Τσελσι, τη στιγμη που το θεμα ειναι η Λιβερπουλ.
Κατα τα αλλα, πριν καποια χρονια σε πειραζε ο κριμσον που εγραφε τη λεξη Φουλαμ σε καθε θρεντ …ε, οσο ασχολειται ο κοσμος με τη Φουλαμ, αλλο τοσο νοιαζεται για την Τσελσι, ειδικα σημερα.
Καληνυχτα.