Ε προφανώς. Σιγά μην το παίξω και διπλωματία μετά από 0-2 μες στο Άνφιλντ.
Το λάθος μου (απ’ ότι φάνηκε) ήταν ότι ήμουν ψύχραιμος και διαλλακτικός, επειδή συμπαθώ τη Λίβερπουλ. Κανονικά έπρεπε να αρχίσω τις καφρίλες όπως θα έκανα σίγουρα αν στη θέση της Λίβερπουλ ήταν καμιά Άρσεναλ. Τότε θα τους έβλεπες όλους εδώ μέσα να ποστάρουν με σπασμένο καπς λοκ και να ζητάνε κεφάλι Γράκχου στο πιάτο.
Άστο, είναι ολόκληρο βιβλίο αυτό. :lol: Από κοντά μπορώ να σου κάνω καμιά ανάλυση.
Κολλήματα είναι αυτά πάντως. Εδώ τα σκαουζερίνια μου ας πούμε δε θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστή τη Γιουνάιτεντ, το αντίστροφο ισχύει και για τους κοκκινοδιάβολους, κάποιοι άλλοι απλά βλέπουν εφιάλτες με Τσέλσι και Μουρίνιο - ε, κι εγώ μισώ μέχρι θανάτου Άρσεναλ και Τότεναμ. Τι να κάμω.
Και τώρα τέλος, βαρέθηκα να ασχολούμαι με άτομα που δεν ξέρουν ούτε να χάνουν, ούτε να παραδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου. Έχουμε και ημιτελικό C.L. εμείς.
Για άλλη μια φορά, περαστικά σας, honest apologies που σας το κόψαμε, και καλή δύναμη στις κατάρες.
Έχεις δίκιο ρε Παντέλο, πολύ ανώριμο. Καμία σχέση με σας εδώ τους Λιβερπούλιανς π.χ. που κατανοείτε ότι ως μη-Αγγλοι οπαδοί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε - oh, I dunno - από τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ… :roll:
ειναι ικανοι να το κανουν ακομα πιο δραματικο . να μειωσουν σε 2-3 και στα τελευταια λεπτα να χασουν καποια μεγαλη ευκαιρια που δεν θα φερει την ισοφαριση.
Κριμα για την γκολαρα στην αρχη…