:lol::lol::lol: έχω πέσει κάτω από τα γέλια :lol::lol::lol: αλλά λίγα τα λόγια σου για τον Τorres-ακο :lightsabre:
Καλά, σαν παίχτη και εγώ τον εκτιμώ εννοείται…
Απλά αν έπαιζε στην ομάδα μου θα ήθελα να περιόριζε αυτές τις ανταύγειες!
Του πάνε όμως :oops: Αλλα και χωρίς δεν πάει πίσω
το κατάντησα ποιος είναι ο πιο όμορφος αθλητής :lol:
RIP για χιλσμπορο.
Πωλητήριο έβαλαν Τζίλετ και Χικς
Σε διαδικασία πώλησης βρίσκεται η Λίβερπουλ, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των «ρεντς», Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ.
:papas::papas::bow2::bow2:
άντε να δούμε
http://www.novasports.gr/soccer/league_italy/default.asp?aid=207283
Από χθες το βράδυ που το είδα είμαι χώμα. Πάμε για υποβιβασμό του χρόνου. Αν είναι ποτέ δυνατόν να πουλήσεις τη ΣΗΜΑΙΑ, τον 1 από τους 2 μόλις παίκτες που κρατούν όρθια την ομάδα.
ΕΛΕΟΣ
Ελά μην φοβάσε θα μείνει το κοντάρι, κατά το νταμάρι, ο Σωτήρης…που είναι και μοντέλο:):!:
Ο νέος πρόεδρος της Λίβερπουλ έχει χαρμόσυνα νέα: Δεν φεύγει κανείς!
Ο Μπράουτον μίλησε στο BBC και ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει ούτε ο Ράφα Μπενίτεθ ούτε ο Στίβεν Τζέραρντ ούτε ο Φερνάντο Τόρες! «Η θέση του Μπενίτεθ μένει απαράλλαχτη. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 και τον θέλουμε να μείνει», ανέφερε για τον Ισπανό που κυνηγά η Γιουβέντους, προκειμένου να την αναστηλώσει.
«Δεν υπάρχει η ανάγκη για πωλήσεις παικτών. Δεν πρόκειται να πουληθούν παίκτες», εξήγησε επιπλέον, το νέο αφεντικό των «κόκκινων»! Πώς φτάνει σ’ αυτό το συμπέρασμα όμως, αφού οι ιδιοκτήτες χρωστούν 237 εκατομμύρια λίρες στη Βασιλική τράπεζα της Σκωτίας και τα 100 απ’ αυτά, πρέπει να πληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι; Ο Μπράουτον, που είναι και πρόεδρος της British Airways, εξήγησε: «Όσοι εμπλέκονται με την ομάδα, πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχει ένα ισχυρό μέλλον στη Λίβερπουλ. Η τράπεζα κατανοεί πως δεν βοηθά τη διαδικασία πώλησης, μεταφέροντας στα χέρια των νέων ιδιοκτητών την προθεσμία για την πληρωμή. Έχουμε ευρύ χρονικό διάστημα για να φτάσουμε στη συμφωνία».
http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Liverpool/270012.html
Αντε να δουμε τι θα γινει…:!::!: Η πλακα ειναι οτι ο μπραουτον ειναι οπαδος της τσελσι…
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη η Λίβερπουλ
Πωλητήριο στην Λίβερπουλ έβαλαν και επίσημα την Παρασκευή οι ιδιοκτήτες του συλλόγου Τομ Χικς και Τζόρτζ Ζιλέτ, βάζοντας μάλιστα γνωστό μάνατζερ να τους βρει επίδοξους αγοραστές.
Εκείνος ο Άραβας που ήθελε την ομάδα πριν κάτι χρόνια (κι ο Μουρς την έδωσε στους Γιάνκηδες) που βρίσκεται; Άλλωστε το μόνο που μας σώζει με χρέος 250 εκ. λίρες είναι αν θα έρθει ο Μουσταφά. Το Άνφιλντ αντί για You’ll Never Walk alone θα χορεύει Arab money :lol:
Η Γιουβέντους συμφώνησε με Μπενίτεθ.
Μόνη λύση πλέον αποτελεί να γίνει προπονητής κάποιος που να αγαπάει πραγματικά τη Λίβερπουλ (πρώην παίκτης?)
Αντε μπραβο ,το μπουλο μας εσκασε,1-0 ηττα απο ατλετικο με την ομαδα να ειναι αποκαρδιωτικη για αλλη μια φορα.:!:
[SIZE=“4”]Τόρες: «Θα με? σακατέψει η Premiership»[/SIZE]
«Η Premiership είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα και πάντα θαύμαζα τις ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό. Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και εκπλήσσομαι όταν βλέπω τον Τζέραρντ, τον Ρούνεϊ και τον Λάμπαρντ να παίζουν συνέχεια σε τόσο υψηλό ρυθμό, γιατί το αγγλικό πρωτάθλημα εξουθενώνει έναν ποδοσφαιριστή. Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση θα είμαι σε πέντε ή έξι χρόνια αν συνεχίσω να παίζω εδώ. Αυτό θα μπορούσε να μου προκαλέσει προβλήματα για τη ζωή μου μετά το ποδόσφαιρο», δήλωσε στη «News of the World».
ελα αγορι μου στη ρεαλαρα…
[SIZE=“4”]Οπαδός της Τσέλσι ο πρόεδρος της Λίβερπουλ![/SIZE]
Ο Μάρτιν Μπράουτον ανακοινώθηκε επίσημα στις 16 Απριλίου ως ο νέος πρόεδρος της Λίβερπουλ όμως το εντυπωσιακό είναι πως δεν θα βρεθεί στις εξέδρες του “Άνφιλντ” το μεσημέρι της Κυριακής για να δει από κοντά τον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι.
Την αιτία την αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των “κόκκινων”, λέγοντας πως είναι πάνω από μισό αιώνα οπαδός των Λονδρέζων: "Κάθε πραγματικός οπαδός που υποστηρίζει έναν σύλλογο για 55 χρόνια -όπως κάνω εγώ- δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά να πάει εναντίον τους μέσα σε μία νύχτα.
Όταν έχεις ακολουθήσει μία ομάδα για τόσο μεγάλο διάστημα όσο εγώ, τότε είναι στο αίμα σου. Είναι κάτι που έχει να κάνει με το συναίσθημα και όλοι οι οπαδοί που υποστηρίζουν για πολλά χρόνια τη Λίβερπουλ θα καταλάβουν τί εννοώ", τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, και πρόσθεσε:
"Δεν μπορώ να έρθω στο ματς την Κυριακή και να δείξω οποιοδήποτε από τα συναισθήματά μου καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε έλλειψη σεβασμούς προς τους πιστούς της Λίβερπουλ.
Η Λίβερπουλ έχει εκπληκτικούς οπαδούς και δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό, οπότε για μένα το πιο λογικό είναι να μείνω σπίτι και να δω το ματς στην τηλεόραση.
Υποθέτω ότι το τέλειο σενάριο θα ήταν η νίκη της Λίβερπουλ αυτό το Σαββατοκύριακο για να πάει και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και ύστερα η Τσέλσι να πάει να πάρει τον τίτλο. Κάτι τέτοιο θα ήταν σπουδαίο αν συνέβαινε."
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Λίβερπουλ και ταυτόχρονα επικεφαλής της αεροπορικής εταιρίας British Airways μίλησε επίσης με εξαιρετικά λόγια για τον κόσμο της Λίβερπουλ ενώ αναφέρθηκε στην πίκρα του αποκλεισμού από τον τελικό του Europa League, μετά το 2-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης.
"Θα ήταν μία φανταστική επιβράβευση για τους οπαδούς να ανυπομονούν για έναν τελικό. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζει κανείς, όλοι ξέρουν για τους οπαδούς της Λίβερπουλ στις ευρωπαϊκές βραδιές και για τη σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιουργούν.
Είμαι τόσο απογοητευμένος για όλους μέσα στο σύλλογο που δεν τα καταφέραμε για τόσο λίγο να πάμε στο Αμβούργο."
[SIZE=“4”]Η Λίβερπουλ πωλείται σε Σεΐχη του Ντουμπάι[/SIZE]
Σε χέρια επενδυτών από το Ντουμπάι περνά η Λίβερπουλ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η συμφωνία κλείνει στα 500 εκατομμύρια λίρες και ο Σεϊχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ πρόκειται να είναι το νέο αφεντικό των «κόκκινων».
Ο Σεΐχης προσπάθησε άλλες δύο φορές να πάρει την ομάδα. Το 2007 όταν ο τότε μεγαλομέτοχος Ντέιβιντ Μουρ υιοθέτησε την εισήγηση του Ρικ Πάρι κι έδωσε τελικά την ομάδα στους Χικς και Τζιλέτ, αλλά και πέρυσι όταν ήρθε σε συμφωνία με τον Τζιλέτ για να πάρει το δικό του 50%, αλλά ο έτερος Αμερικανός χάλασε τη δουλειά.
Ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ εκπροσωπεί την Dubai International Capital, μία επενδυτική εταιρία που έχει πολλές άλλες στην κατοχή της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, δαπανά τέτοιου είδους ποσά, και τα καλά νέα είναι πως το πλάνο αναφέρει ότι θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της Λίβερπουλ, ενώ θα δοθεί και ένα μεγάλο ποσό στον προπονητή της ομάδας για μετεγγραφές ποιότητας.
Αυτός δεν θα είναι ο Ράφα Μπενίτεθ, καθώς έχει συμφωνήσει να αφήσει το Μερσεϊσάιντ μετά από έξι χρόνια. Νέος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Γιουβέντους, από την οποία θα λάβει 4,5 εκατομμύρια λίρες για τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί όταν οι Ιταλοί τα βρουν με τη Λίβερπουλ για την αποζημίωση που θα της δώσουν, αφού ο Μπενίτεθ δένεται με συμβόλαιο.
«Άνθρωπος - κλειδί» στις διαπραγματεύσεις είναι ο Σαμέερ Αλ Ανσαρί, διευθυντής της DIC και δηλωμένος οπαδός της Λίβερπουλ.
Ρε η κωλομάδα του ελέους κάθεται και χάνει για πλάκα???
Ευχομαι με πολύ αγάπη να ξαναδεί πρωτάθλημα το 2040…
η φατσα του τορες στην εξεδρα τα λεει ολα…
Δεν μπορουν…:!:
…και δεν θελουν:wink: