Ίσως και τα πιο εύκολα παιχνίδια σας, με τόσα πελατιασματα τόσα χρόνια
Τεσπα, ον τοπικ περίπου μιας και λέγατε για λιγκ καπ, πέρσι περίπου τέτοια εποχή βλέπαμε αυτό
Ίσως και τα πιο εύκολα παιχνίδια σας, με τόσα πελατιασματα τόσα χρόνια
Τεσπα, ον τοπικ περίπου μιας και λέγατε για λιγκ καπ, πέρσι περίπου τέτοια εποχή βλέπαμε αυτό
Ελα μωρέ στο Emirates ψηλοντερμπι είναι. Στο Άνφιλντ μας έχουν ξετιναξει. Δύσκολα θα κόψει βαθμούς η Άρσεναλ της Λίβερπουλ πάντως. Του χρόνου το συζητάμε
Μέχρι στιγμής δεν τα έχουν βρει η διοίκηση και ο Σαλαχ. Φήμες λένε ότι η πρόταση της Λίβερπουλ για Σαλαχ είναι 375.000€ την εβδομάδα και οι ατζέντηδες του Σαλαχ ζητάνε 420.000€.
Και μέσα σ όλα αυτά η Παρί λέει του προσφέρει 600.000€ την εβδομάδα.
Σε περίπτωση που ισχύει αυτό το σενάριο και ο παίχτης θελήσει να φυγει για Παρί η κάπου άλλου,εγώ προσωπικά δεν βλέπω λογο για να κατηγορήσω την διοίκηση.
Θα μου πει κάποιος γιατί δεν τα βρίσκουν στα 400.000€…δεν ξέρω,μπορεί και να τα βρουν στο τέλος.
Στο γκολ του Ντίαζ ακόμα πονάω…
Εναν λογο που δεν εδωσε κοκκινη καρτα?
Καλά, έπεσε κάμποση κλωτσά γενικά…
Σημασια εχει οτι ειμαστε -3 απο την City . Που παιζει στο Λονδινο με την Palace
Επομένο παιχνιδι με Άρσεναλ στο Λονδίνο. Δυσκολο πολυ ελπίζω να φυγουμε με το τρίποντο
Φαβορί η Λίβερπουλ αλλά δεν θα πουλήσουμε φθηνά το τομάρι μας. Ας δούμε καλό ματς και ότι γίνει
Συνήθως μπαίνουν πολλα γκόλ. Εμείς μόνο νίκη θέλουμε ακόμα και το Χ κακό είναι
Στις 16 δεν παίζει, τί ώρα;
22:15
Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε πλέον.Εκτός απ τα 5 ντέρμπι (τα 2 εκτός),έχουμε επίσης βίλα εκτός και Νιούκαστλ εκτός.
Αντιθέτως η σιτυ έχει εύκολο πρόγραμμα με εξαίρεση τη Γουλβς και την Γουέστ χαμ.
Πιστεύω όμως ότι θα χάσουν κι αλλους βαθμούς ακόμα!!
ΥΓ:Ποσο καυλα θα ήταν να μας δώσει το πρωτάθλημα ο Τζεραρντ τελευταία αγωνιστική με κηδεία μέσα στο ΕΜΤΙχαντ;;Λέω γώ τώρα🤭
Αρκεί να μη γλιστρήσει πάλι.
Η Λίβερπουλ αυτά τα χρόνια του Κλοπο (εκτός από πέρσι) φαίνεται ομάδα που όταν πρέπει να κερδίσει μπορεί να το κάνει άνετα, δηλαδή μπαίνει μέσα και βάζει 3-4 γκολ. Η Σίτι αν κολλήσει κολλάει πολύ άσχημα (όπως χθες, που είχε 2-3 δοκάρια αλλά δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή εύκολα), αλλά η Λίβερπουλ δεν έχει τέτοια θέματα, δηλαδή αύριο δε θα μου κάνει εντύπωση αν ρίξει 5 γκολ στην Άρσεναλ (όχι για την Άρσεναλ, αλλα για το πως παίζει φουλ επίθεση).
Θα προβλέψω να πω, πως όποιος μείνει πίσω απ’τις 2 και ειδικά μετά το μεταξύ τους, νομίζω θα μείνει και αρκετά πίσω (δηλαδή να τελειώσει το πρωτάθλημα με 8-10 βαθμούς διαφορά). Αν πόνταρα θα έλεγα ότι θα το πάρει η Λίβερπουλ πάντως
Στο μεταξύ τους παιχνίδι λογικά θα κριθεί… Αλλά όπως είπα και πιο πάνω το πρόγραμμα της Liverpool είναι βουνό. Βέβαια αυτή την στιγμή η Liverpool βρίσκεται σε πολυ καλύτερη κατάσταση από την city…
Θα παιξει ρολο και η πορεια τους απο εδω και περα στο ΤσΛ. Κληρωσεις, προκρισεις, αποκλεισμοι κλπ. Εγω οπως εχω πει θεωρω πολυ δυσκολο να το παρουμε, αλλα οχι αδυνατο.
Η Λιβερπουλ όσο περίεργο κι αν το πεις με βάση την εικόνα της Σιτι, είναι η ομάδα που λες ότι μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε ματς και να το κερδίσει 4-0 ανεξαρτήτως αντιπάλου. Για τη Σιτι δεν μπορείς να το πεις αυτό
Το αντίθετο θα έλεγα εγώ… Ειδικά στις αρχές του πρωταθλήματος η Liverpool μόνο ομάδα του 4-0 δεν ήταν… Με δυσκολία έπαιρνε νίκη … Σε αντίθεση με την City που πήγαινε τρενο… Αλλά μπάλα είναι και γυρνάει