Liverpool

Καλά αρχίσαμε. Ήδη τρώμε το πρώτο από το 4…

1-2 με τη ψυχη στο στομα,αφου δεν αποκλειστηκαν παλι καλα.

Μάλιστα… πάλι καλά. Ας ελπίσουμε (δεν κάνουμε και τίποτα άλλο) για βελτίωση!

Το χάζεψα λίγο το ματσάκι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε πουθενά και αν το πίστευαν λίγο οι Τούρκοι θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ. Στο δεύτερο είμαστε υποφερτοί ως καλοί και αν ο 'Ν Γκογκ ήταν λίγο πιο προσεκτικός δε θα περιμέναμε ως το τέλος. Και δικαιολογίες μπορεί να υπήρχαν, αλλά δεν μου φαίνεται ότι μπορούμε να βελτιωθούμε θεαματικά. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Ο Ματσεράνο επωλήθη για 20 μύρια στη Μπάρτσα. Άντε αγοράκι μου στο καλό. Μόνο προβλήματα θα μας δημιουργούσε από δω και πέρα. Και κάτι άλλο: οι φωστήρες του προγραμματισμού είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο; Τι θα κάνουν; Θα πάρουν δανεικό τον Ακουιλάνι από τη Γιούβε; Ή θα μάθει ο Λούκας μπάλα;;;

εδω τοξικε!

παρα παρα παρα παρα πολυ καλη μεταγραφη, αντε πουληστε το λουκας τωρα και παρτε καποιον στοιχειωδως καλο στη θεση του

βεβαια με τα κενα της λιβερπουλ…

Για να γκρινιάξω λίγο (σιγά μη δεν το έκανα) δεν νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα προγραμματισμού αυτή η μεταγραφή. Πιο πολύ στη λογική του “τρεχάτε ποδαράκια μου…” είναι. Αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλή μεταγραφή. Όσο για το Λούκας τι να πω…ο φετινός Στολτίδης θα ήταν πιο χρήσιμος από δαύτονα…

Σόρι για το διπλοποστάρισμα. Κάνουμε κι άλλη μεταγραφή. Τρέμετεεε…
Κοντσέσκι, αριστερό μπακ από Φούλαμ (από πού αλλού;) 5 μύρια και δύο νεαρούς. Ε ρε πρόγραμμα που έχουμε…

Παιδιά χίλια συγνώμη για το τριπλοποστάρισμα, αλλά έχω ευχάριστα νέα…

[SIZE=“5”]ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ!!![/SIZE]

[SIZE=“7”]NAI .[/SIZE]

Μεγάλη μάχη στο Άνφιλντ. Παλεύουν όλοι να μην κοιμηθούν. Κι έχει κι έναν ήλιο, παχιό-παχιό…

Βγήκε ο Ρόυ και είπε ότι η ομάδα χρειάζεται στράικερ. Δεν ήταν κανά κρυμμένο μυστικό που ξαφνικά βγήκε στην επιφάνεια… Οπότε γιατί το θυμήθηκε τώρα 1 μέρα πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος;

γιατι ρε παιδια, δεν μας κανει ο ΝΓΚΟΓΚ? :eek:

Πήραμε Raul Meireles για 14 εκατομμύρια…

Θα το παίξω γερογκρινιάρης scouser αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι και πολύ καλά γιατί πολύ απλά… [SIZE=“6”]ΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ MEIRELES ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ[/SIZE]

Πολύ καλη μεταγραφή, άντε και έναν επιθετικό τώρα.

Δεν φτανει ρε :stuck_out_tongue:

Μεγάλος παίχτης ο Torres αποδεικνύει γιατι είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας

Και πάμε και για τράμπα Μπάμπελ-Κόουλ (Κάρλτον)

Σημαντικό το γκολ για τον Τόρες, του ανεβάζει και την ψυχολογία, όπως και την δικιά μας…

Ετσι και παρετε το παλτο ονοματι Γκομεζ, δηλωστε εδρα στο Μαντσεστερ. :x

Συμφωνώ. Απόλυτα. Εύχομαι να μας προφυλάξει ο Θεός και να γλυτώσουμε το υπέρτατο παλτό. Ας πάρουμε το Μάριο Φραγκούλη καλύτερα…