Ναι, θα γίνουμε σε λίγο Νέα Λίβερπουλ, σαν τη Νέα Καβάλα, ή το Νέο Πανιώνιο. Άντε να βρούμε και κανένα Ψωμιάδη…
Ε ρε χάλια…
Ναι, θα γίνουμε σε λίγο Νέα Λίβερπουλ, σαν τη Νέα Καβάλα, ή το Νέο Πανιώνιο. Άντε να βρούμε και κανένα Ψωμιάδη…
Ε ρε χάλια…
ναι ρε συ…σιγά…δεν είπα οτι εμείς θα κάνουμε κατι κάλο και εσείς θα είστε απο κάτω…
απλα το εχω απωθημένο απο την β’ αγγλιας που έγινα φουλαμ και με κορόιδευαν οι πολλοί οπαδοί τις λιβερπουλ στη περιοχή και οι οπαδοί της μαντσεστερ που είχαν φαν κλαμπ στη γειτονιά…
Liverpool is sold!
Πάλι σε Αμερικάνους όμως.
Ωχ παλι αμερικανακια…:papas::papas:
Liverpool Football Club today announces that the Board has agreed the sale of the Club to New England Sports Ventures (NESV).
New England Sports Ventures currently owns a portfolio of companies including the Boston Red Sox, New England Sports Network, Fenway Sports Group and Roush Fenway Racing.
Martin Broughton, Liverpool FC Chairman, said:
"I am delighted that we have been able to successfully conclude the sale process which has been thorough and extensive. The Board decided to accept NESV’s proposal on the basis that it best met the criteria we set out originally for a suitable new owner. NESV’s philosophy is all about winning and they have fully demonstrated that at Red Sox.
"We’ve met them in Boston, London and Liverpool over several weeks and I am immensely impressed with what they have achieved and with their vision for Liverpool Football Club.
“By removing the burden of acquisition debt, this offer allows us to focus on investment in the team. I am only disappointed that the owners have tried everything to prevent the deal from happening and that we need to go through legal proceedings in order to complete the sale.”
Άντε να δούμε…
με πρόλαβε ο ChrisP
το οτι πουλήθηκε σε αμερικανους πάλι δεν μου μοιάζει και τόσο καλό…
υπάρχει περίπτωση να φανούν στην αρχή και μετά να έχει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα η λιβερπουλ(πόσο χειρότερα βέβαια)
Δε ξέρω τι μπορεί να είναι οι καινούριος ιδιοκτήτης αλλά χειρότερος πραγματικα δεν νομίζω να μπορεί να είναι!
Πουλήθηκε; Σίγουρα;
Γιατί εγώ από το πρωί δε βγάζω άκρη σε ότι διαβάζω…
στο site της ομάδας πάντως δεν εχουν αλλάξει την ανακοίνωση…
ακόμη λένε πως η ομάδα πουλήθηκε…δηλαδή πως δόθηκε το οκ…
Ακόμα και αυτό δείχνει το μπάχαλο της ιστορίας. Ούτε που ξέρουμε τι μας γίνεται…
Βασικά τοξικέ αυτό είχε ανέβη πιο νωρίς όταν όντως απέρριψαν την πρόταση οι μαλάκες που θέλαν 800 μύρια λίρες. Αλλά μετά έγινε 2η πρόταση και τελικά τα βρήκαν στα 600 μύρια. Κάτι τέτοιο κατάλαβα.
Κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα. Στην αρχή. Μετά έγινε ένα μπάχαλο. Μάλλον…
Ρε, είμαστε για γέλια. Μάλλον…
Ή για κλάματα; Σίγουρα…
τι μυστηριοι ειναι αυτοι παλι
«Θα ξαναχτίσουμε τη Λίβερπουλ»!
Τη συμφωνία για την αγορά της Λίβερπουλ «σφράγισε» με επίσημη ανακοίνωσή της η NESV, μέσω της οποίας υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος του αγγλικού λιμανιού να ανακάμψει και να ξαναβρεί τη χαμένη ταυτότητά του.
[B]«Η New England Sports Ventures (“NESV”) επιβεβαιώνει ότι η πρότασή της εγκρίθηκε από την διοίκηση του συλλόγου και ήρθαμε σε συμφωνία για την αγορά της ομάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τη διοίκηση για τη στάση της και τις προσπάθειές της για το καλό της Λίβερπουλ και των φιλάθλων της.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία σταθερή οικονομική βάση στην οποία θα στηριχτεί η ομάδα και υποσχόμαστε να διασφαλίσουμε για την ομάδα την αποπληρωμή των χρεών της. Θα σταθεροποιήσουμε την ομάδα και θα οδηγήσουμε τη Λίβερπουλ σε θέση πρωταθλητή που πρέπει πάντα να έχει στην Αγγλία και στην Ευρώπη.
Από το 2001 η NESV έχει προχωρήσει σε επιτυχείς επενδύσεις σε αθλητικό και ψυχαγωγικό επίπεδο. Οι εταιρίες που βρίσκονται υπό την εποπτεία μας, όπως οι Boston Red Sox and Fenway Park, New England Sports Network, Fenway Sports Group and Roush Fenway Racing είναι όλες ταγμένες σε έναν στόχο: την επιτυχία. Η NESV θα φέρει πίσω τη νοοτροπία νικητή στη Λίβερπουλ.
Έχουμε ένα αποδεδειγμένο αρχείο επιδόσεων με τους Boston Red Sox. Έχουν κερδίσει δύο σειρές πρωταθλημάτων τα τελευταία έξι χρόνια. Θα προσδώσουμε και το ίδιο πάθος, την ίδια αποφασιστικότητα και τον ίδιο επαγγελματισμό στη Λίβερπουλ.
Περιμένουμε τώρα με αισιοδοξία την απόφαση της δικαιοσύνης και τις διαδικασίες της Premier League και προς τη σωστή διεκπεραίωση της υπόθεσης θα μείνουμε μακριά από δηλώσεις και περεταίρω ενέργειες προς στιγμή».
[/B]
Έφυγε ο καρκίνος, επλίζω να μην κάνει μετάσταση…
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.englishfootball.gr/view/podcast/
Σύνδεση: Η Man U έχει εμπορική συμφωνία με τους απεχθείς ΝΥ Yankees. Οι Red Sox έχουν τεράστια κόντρα με τους Γιάνκις από τότε που τους πήραν τον Babe Ruth (το 1918). Πλέον Liverpool και Boston Red Sox έχουν κοινό ιδιοκτήτη. Ρε παλίκαρε, κάνε τα μαγικά σου που έδωσαν δύο World series στους RS και σε μας…
Εμένα αυτά τα από Αμερικάνους σε Αμερικάνους κάτι μου κάνει…
Μπορεί να είμαι και καχύποπτος, αλλά έχω δει τόσα σε μας τον τελευταίο καιρό…
Το μέλλον θα δείξει. Στο κάτω κάτω πόσο χειρότερα να γίνει;
Τσάμπιονσιπ; Ε;
Και μην πει κανείς ότι οι μεγάλες ομάδες δεν πέφτουν. Αγγλία είναι, όλα γίνονται…
Νομίζω θα καταφέρουμε να μείνουμε… τι διάολο πια…
Στα της NESV τώρα και το πλάνο που έχουν για το μέλλον:
Το πρότζεκτ της NESV θα επιχειρήσει να αποπερατώσει με τον ορθότερο τρόπο τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου και μετά από μελέτες, αποφασίστηκε να διανεμηθούν τα 300 εκατ. λίρες ως εξής:
Για να πάρει «σάρκα και οστά» η πώληση του συλλόγου, θα πρέπει να υπάρξει δικαστική απόφαση, αλλά και έγκριση από την ίδια την Premier League -με το δεύτερο σκέλος να είναι, πλέον, τυπικό- ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση με αφαίρεση βαθμών.
Καλού-κακού έχουν εκεί άρθρο 44;