Είναι τόσο μεγάλο το παρελθόν που δεν ξεπερνιέται ακόμα και από αυτούς που δεν το έχουν ζήσει
αααα…περίμενα πιο extreme απάντηση…
Δεν ξερω τι σχεδια εχει το νεο αφεντικο,το νεο αμερικανακι που μας πηρε,δεν βλεπω παντως καποια διαθεση για σημαντικες αλλαγες απο το καλοκαιρι,οτι θα γινει ξεσκαρταρισμα στο ροστερ αυτο ειναι δεδομενο,αλλα τι ποιοτητας παικτες θα ερθουν αυτο ειναι ενα ερωτηματικο,γιατι για να παρεις φτασμενους καλους παικτες θα πρεπει να πληρωσεις ακριβα για να τους αγορασεις,στην λιβερπουλ δεν υπαρχει αυτη η οικονομικη δυνατοτητα.Αυτο το χαλι παντως επιβαλεται να σταματησει,να μπει ενα τελος,θα βγει η λιβερπουλ Europa League κ θα θεωρειται επιτυχια κιολας.
Οπως επισης εχει κολλησει το θεμα με το νεο γηπεδο στο Stanley Park,καμια απολυτως εξελιξη.
Οκ. Υπάρχουν δύο κόσμοι. Ο ένας είναι ο γήινος. Γεμάτος από αποτυχημένους, που νομίζαν ότι πέτυχαν. Από χαμένους, που νομίζουν ότι κέρδισαν. Από τυφλούς, που νομίζουν ότι βλέπουν.
Ο άλλος είναι ο κόσμος ο δικός μας. Γεμάτος από δόξα, χαρές, λύπες, πίκρες, μεγαλεία, τραγωδίες, απογοητεύσεις, χαρές πρωτόγνωρες.
Οι δύο αυτοί κόσμοι δεν θα συμπέσουν ποτέ. Ευτυχώς και για τους δύο. Για τον πρώτο, γιατί εκεί θα συνεχίσουν να νομίζουν. Και για τον δεύτερο, γιατί θα ξέρουμε μόνο εμείς…
[SPOILER]Αν θες πιο extreme, έλα έξω να τα πούμε…:p[/SPOILER]
έτσι μπράβο…:lol:
πάντως τα σχέδια της ουεφα για τα οικονομικά των ομάδων θα επηρεάσουν τις μεγάλες ομαδες…διάβαζα μια συνέντευξη κάποιου υπευθύνου του ολου θέματος και έλεγε οτι πλέον δεν θα είναι τοσο απλό να έρθει ενας πρόεδρος και να χώσει χρήμα…
Μεγαλειο
Ρε κι’άλλη 5άρα λέμε!!!
Μεγάλο βήμα για τας Ευρώπας και 5η θέση.
Τον Κένι και τα μάτια σας, μην γίνει καμιά μαλακία!
Πραγματικά έχει αλλάξει πολύ την ομάδα. Θυμηθείτε που ήμασταν και δείτε που είμαστε. οκ αποκλειστήκαμε από Γιουρόπα αλλά τουλάχιστον θα ξαναβγούμε όπως όλα δείχνουν.
ρε τι τον εχει πιασει το Μαξι???
Απρόσμενα καλή η πορεία τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν μου φτάνει. Δε μπορεί να κυνηγάμε τώρα το Γιουρόπα, σαν το Άγιο Δισκοπότηρο.
Συμφωνω μαζι σου αν και δεν ειμαι Liverpool.Ειναι πραγματικα κριμα που μια ομαδα με τετοια ιστορια εχει να παρει τοσα χρονια πρωταθλημα και παλευει για να παιξει στο Γιουροπα λιγκ.Παντως ακομα και εγω ανατριχιαζω οταν ακουω ολο το Anfield να τραγουδαει το You will never walk alone:wink:
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Πραγματικά έχω ανατριχιάσει!!!
Ναι ρε γμτ, πολύ σεντιμένταλ φάση…
[B]Νταλγκλίς για άλλα τρία χρόνια. [/B]
Για να δούμε, γιατί καλή η ψυχολογία, αλλά από μόνη της δεν φτάνει…
πολύ ησυχία επεσε εδώ…
Εγώ ένα έχω να πω…
σε ένα από τα τελευταία επεισόδια community που είδα,υπάρχει εκτενή αναφορά στην Liverpool…
Την σειρά την αγαπούσα ήδη :roll:
Κακή εμφάνιση με Τότεναμ, κατοχή χωρίς ουσία.
Το πέναλντυ τραβηγμένο.
Ευρωπη χωρίς Λίβερπουλ δεν γίνεται, αλλά τι να κάνουμε, έτσι στρώσαμε.
[B]Το… σήκωσαν μέσα στο Άνφιλντ![/B]