Liverpool

+99999999

5άρα εκτός την Νιούκαστλ.:slight_smile:
Μόνο η Μάντσεστερ αντίπαλος για φέτος.
Ο Ράφα το είπε : όπως πήρε το πρωτάθλημα με την Βαλένθια (συγγυρίες όπως ντεφορμάρισμα βασικών αντιπάλων, τύχη και σταθερή πορεία ομάδας), έτσι θα το πάρει και με την Λίβερπουλ (αν γίνει).
Και η ομάδα θα ναι στους 4 στο Τσ.Λιγκ, as always.

ποιοι βαλανε τα γκολ?

2 o Tζέρυ, ένα ο Μπάμπελ και ένα ο Χίπια (κλασικό γκολ Χίπια, κόρνερ Τζέραρντ κεφαλιά και 0-2).

+1!!!Αν εβαζες και την roma θα νομιζα οτι ηταν δικο μου post:p

Παντως καμια σαν την Liverpool!!!Φετος δικια μας η premier league!H chelsea δν μπορει,η manchester δν ειναι Liverpool κ η arsenal next year

Δεν είναι κατάσταση αυτή με τις μικρές ομάδες ρε γαμώτο#-o
Η ομάδα χρείαζεται επειγόντως έναν ακόμα match winner, κατά προτίμηση δεξί χάφ.
Θα μας βγεί η ψυχή φέτος μέχρι την τελευταία αγωνιστική και είμαι στα όρια να κλείσω πτήση και εισητήριο (λίγο νωρίς ακόμα ) για 24 Μαιου για την τελευταία αγωνιστική. Το περιμένουμε 19 χρόνια και δεν παίζει, θα το πάρουμε!!!:slight_smile:

α : 1-4 μέσα στo Old Trafford πέρασε στα ψιλά, αν και μπορούσαμε και πέμπτο με Gerrard.
β : ανανέωσε ο Benitez μέχρι το 2014 ! Πάλι καλά.

Πεντάρα στην Villa, ήττα της Manchester και στο -4. Με λίγη τύχη, μπορούμε ακόμα.

Μπαααα!Εγω (μαντσεστερ) σας εμπιστευομαι!Ολο και με καποια στοουκ θα φερετε παλι χ!:stuck_out_tongue:

Καλά τα λες, πάλι θα την πατήσουμε. Ξέρουμε εμείς…

Τι απίστευτη ομάδα θεέ μου…

Γράκχο είσαι εδώ?

Εντάξει, δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα να βάλουμε ένα γκολάκι ακόμα!

Άλλα 2 θα βάλουμε:D

Αν και μεταξύ μας, πεθαίνω για old lady! Super το CHL δε λέω, αλλά από πιτσιρίκι το περιμένω το πρωτάθλημα!

Όχι έτσι ρε γμτ!

Τελικά το βάλαμε το γκολάκι, σε λάθος τέρμα όμως.:?

2-2 μέσα σε λίγα λεπτά.δεν πειράζει του χρόνου η Liverpool…:smiley:

Now playing: Anathema - Are You There
via FoxyTunes

Βρε πάνε απο κείθε που ήρθες.
¶μα μπει γρήγορα ένα γκολ, κάτι γίνεται, αλλιώς…

δηλαδη δε ξερω ρε παιδι μου αλλα ενα τεραστιο ρισπεκτ στα παιδια της λιβερπουλ…και γενικα στο αγγλικο ποδοσφαιρο…τι υπερθεαμα προσφερουν…και ασχολουμαστε με ελληνικο πρωταθλημα

ακριβως…μεχρι το τελευτεο λεπτο παλεψανε με την ψυχη τους…!!!εδω ουτε στο 1’ τετοια…

Μεγαλη Μπαλα παιδα δεν εχς χαναδει τετοια μπαλα στη ζωη μου. Θυμαμε και το 3-3 με την Milan και
το Bayern - Man utd 1-2 αλλα σαν και αυτο τπτ.

British_Football

Three lions in our chest

Τι φανέλα ρε αυτη η ομάδα…

YOU 'LL NEVER WALK ALONE!!! ΛΕΜΕ