…θα πρότεινα Ιωάννου, που μας τό’χωσε:p :!:
O Αγριτης ειναι ακομα ταλεντο. 8)
ο Μητρογλου θα ταιριαζε καλυτερα
πως και δεν τον κοιταει καμμια ομαδα???:-k
- Ο Αγριτης μαζι με τον Μπαλαουρα και τον Φελιξ Μπορχα ειναι απο τις κορυφαιες μορφες που δεχτηκαν να πατησουν στα ελληνικα γηπεδα για αυτο κομμενες οι ειρωνειες πιτσιρικια
2.Σχετικα με τον Ξερετε-ποιον,οσο απλα δεν εβαζε γκολ καταφερνα να τον αγνοω.Απο τη στιγμη που εβγαλε γλωσσα στον Κεννυ που ουτε για να του δεσει τα κορδονια δε θα κανε οταν ηταν εν ενεργεια,για μενα ειναι [SIZE=“4”][B]ΝΕΚΡΟΣ[/B][/SIZE].Και οσο σκεφτομαι οτι με τα λεφτα του η Νιουκαστλ πηρε Μπα και Παπις τρελαινομαι…
3.Βλακεια να φυγουν Μαξι και Καουτ.Μπροστα με ενα σεντερ φορ σοβαρο πιστευω ημαστε υπερπληρεις με Νταουνιγκ,Μπελαμυ,Σουαρες + τους 2 προαναφερθεντες.Αυτο που πασχει ειναι το κεντρο μαγκες… Λουκας ειναι πιο αμπαλος Βραζιλιανος και απο τον Ντιογκο,Ανταμ οκ προσπαθει και εχει και καλο ποδι,ο αρχηγος πια ειναι παλαιμαχος και φαινεται δυστυχως,ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ=ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.Α,και Σπιρινγκ παικτης του 6,καλη αλλαγουλα και παθιασμενος.Αλλα του 6.Και χωρις χαφ στην Αγγλια πεθαινεις
4.Καλως σας βρηκα συντροφοι αρρωστακια!
Εδώ τα είπες όλα και καλωσόρισες…
Απογοήτευση πάλι σήμερα με ήττα 1-0 από την ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ μέσα στο Άνφιλντ…
To έχω ξαναπεί. Κουράστηκα…
εγω δεν ασχολουμαι πλεον, αν αυτοι δεν ντρεπονται με τοσα εκατομμυρια που παιρνουν…
απο του χρονου και εχει ο θεος, μπορει να ξαναπαιξουμε τσουλου το σωτηριο ετος 2016
κλέβουμε τον έμερι μέσα από τα χέρια του γαύρου?
…θα προκόψει:p…αφού δεν τους πάει το Ισπανικό…τι επιμένουν:):!:
γιατι ΟΛΑ τα λινκ έχουν κολλήσει??!!!
και τι να δεις?
παλι χαλια σημερα [-X
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είμαι fulham
:lol::lol:
δεν στεναχωριεμαι για την ομαδα
στοιχημα την επαιξα
ε τοτε τρέχα να το σώσεις με το χ.
δεν παιζω απο internet
μονο ΟΠΑΠ
Τελείωσε το φιλικό. 0-1 έμεινε… χειρότερο ματς εβερ
πρώτη νίκη στο λιβερπουλ εβερ για φουλαμ. ακόμη ενα ρεκόρ της φετινής λιβερπουλ
Πηρανε το κυπελλο,καπαρωσανε την Ευρωπη και αραζουνε ρε φιλε…Σου λεει τι να παιζουμε και πρωταθλημα τωρα,πιες κανα ουζακι…Μονο τον τελικο με την σιχαμερη στις 5 Μαιου θα δω και μετα απο του χρονου,οταν θα ειναι αναγκασμενοι να παιξουν. Ελπιζω μεταγραφες στο κεντρο και να φυγουν κατι ανεκδοτα τυπου Χεντερσον-Λουκας
ολα αυτά που λες πρέπει να τα έχουνε πετύχει εδω και πολλούς μήνες γιατί ολο τέτοια αποτελέσματα έχει
Tα χουμε πει για τη λιβερπουλ εκατο πενητα φορες,δυο κουκοι δεν φερνουν την ανοιξη.Αν δεν πεσει ενα γερο ξεσκαρταρισμα το καλοκαιρι να φυγουν τα παλτα και οι μετριοτητες και ταυτοχρονα να πεσει χρημα απο τα αμερικανακια για μεταγραφες ουσιας,μια ζωη θα βολοδερνουνε κ θα χαιρονται με κανενα κυπελακι της κακιας ωρας.
Το ανφιλντ μας λεγανε,το φρουριο,που δεν περναει κανεις,που ολοι προσκυνανε,εχουμε ξεχασει ποσες κηδειες γινανε στο ανφιλντ φετος,χαθηκαμε στο μετρημα.
Ο αρχηγος ο τζεραρντ,μεγαλη μορφη οκ,αλλα δεν ειναι οπως παλια,δεν μπορει να σηκωσει το βαρος μονος του πλεον,ειναι φως φαναρι οτι περναει περιοδο καμψης.