Ακριβώς αυτό. Ότι καλύτερο έχω ζήσει ποτέ σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι…
Α ρε π…άνα Πόλη. Μία με τη Λίβερπουλ, δύο με τον Πρίντεζη, την τρίτη φορά θα μπω με τ’άλογο στην Αγιά Σοφιά…
Ακριβώς αυτό. Ότι καλύτερο έχω ζήσει ποτέ σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι…
Α ρε π…άνα Πόλη. Μία με τη Λίβερπουλ, δύο με τον Πρίντεζη, την τρίτη φορά θα μπω με τ’άλογο στην Αγιά Σοφιά…
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια φινγκερζ κροσντ μπας κ μεινει
Ρότζερς στον πάγκο… Ανεβάζουμε τον πήχυ όλο και πιο ψηλά. Και τον αγναντεύουμε από κάτω…
εγω πιστευω οτι ο ροτζερζ θα μας σωσει διασφαλιζοντας παραμονη στην κατηγορια.
αυτός δεν είναι σχολιαστής της ευρωλίγκα?
Eυρωλίγκα - Κωνσταντινούπολη - Θαύμα στο μπάσκετ - Θαύμα στο ποδόσφαιρο- Ολυμπιακός-Τσσκα - Λίβερπουλ-Μίλαν…
Τι δεν καταλαβαίνεις;
οκ, my fault:!: έπρεπε να ρίξεις ένα κατοστάρικο για να φύγει ο καπνός και να δω καθαρά!
Γιατί, σάματις βλέπω εγώ;;; Πού το εβρήκαμε αυτό το Ρότζερς;
Σήμερα αποχαιρετάμε έναν από τους τιμιότερους παίκτες και εργάτες της ομάδας…
Στην Φενέρ ο Κάουτ…
Ευτυχώς εντόπισε η διοίκηση το πρόβλημα τόσων ετών.Τον Κάουτ.Έναν παίχτη που μάτωνε την φανέλα,έπαιζε εξτρέμ ή όπου του ζητούσαν να παίξει και ήταν πάντα αξιοπρεπής.Πφφφ…
πιστευουν στον Καρολ οτι θα παιξει καλυτερα?
Νομίζω ότι ο Kuyt είχε δηλώσει ότι θέλει να παίξει του χρόνου στο champion’s league οπότε μάλλον γιαυτό την έκανε… Πάντως εγώ πιστεύω ότι ο Carroll άμα προσπαθήσει λίγο παραπάνω είναι για πολύ μεγάλα πράγματα και ας λένε όλοι ότι είναι άμπαλος κτλπ κτλπ…
200 μεταλλικές πρόστιμο στον Hail Commander για αναφορά της λέξης C.#@*l στο thread.
:lol::lol::lol::lol:
OXI NA ΦΥΓΕΙ Κ Ο ΝΤΕΡΚ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ
[B]100 Most Exciting Games: Full list[/B]
Nαι…
100 παιχνίδια και τίγκα στα πρωταθλήματα, μη χέσω…
Αυτές οι λίστες είναι σαν μνημόσυνα…
[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ;;;[/B][/SIZE][/SPOILER]
λογικα ολο και καποιος θα το εχει πει αλλα η καινουργια εμφανιση γαμαει ε?
[SPOILER][/SPOILER]
Θυμίζει πολύ τις παλιές εμφανίσεις. Επίσης το πουλί στο σήμα είναι ελεύθερο και λείπει και το απεχθές πράσινο χρώμα…
κάνα παίχτη θα πάρουμε ή θα τι βγάλουμε με τις εμφανίσεις μόνο?