Liverpool

BAN…

^^[B][I]Last edited by Deathster; Yesterday at 14:40. Reason: Don’t blaspheme in this holy topic !
[/I][/B]
!!!

δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να γελάσω. πολύ

*Και καρολ και αυτό το πράγμα και δεν έχει έρθει παίχτης ακόμη. μιλαμε σας χτυπάν απο παντού!!

Τι είναι αυτό Παναγιά μου γλυκοφιλούσα;;

Τι άλλο θα μας εύρει;;;

Γιατί Θε μου;;;;

να. παρε

[B]Χάνει την προετοιμασία ο Σουάρες[/B]

Σπας ρόδια την πρωτοχρονιά;;

Να σε φέρω, να μη χαθεί η ράτσα…:stuck_out_tongue:

ΥΓ. Αυτό το ήξερα…

Τομπέρνετε…

Πάει και ο Μάξι Λόπεζ. Ανακοινώνουμε Μπορίνι της Ρομα

κερνάει ο τοξικός

[B]Οι φήμες απέκτησαν? επίσημη μορφή. Η Νιούκαστλ κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του Άντι Κάρολ, με την προοπτική αγοράς του στο τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου. [/B]

Εχουν ηδη Ντεμπα Μπα και Παπις Σισε και θελουν Καρολ επειδηηηηηηηη…???

για να φτιάξουν την ψυχική διάθεση του τοξικού.

Σ’ευχαριστώ. Πραγματικά. Μόνο και μόνο που σκέφτηκες τον ψυχικό μου κόσμο…

δεν γαμιόμαστε λεω εγω

[B]Θέλει Ντέμπσεϊ η Λίβερπουλ[/B]

Όπως αποκαλύπτει το goal.com, η Λίβερπουλ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Κλιντ Ντέμπσεϊ και μέσα στο επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να κατατεθεί πρόταση στη Φούλαμ για να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, καθώς αρνήθηκε την τριετή επέκταση που του προτάθηκε, δείχνοντας παράλληλα την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον «Κρέιβεν Κότατζ». Η ομάδα του Μέρσεϊσάνιντ ετοιμάζει πρόταση 5 εκ. λιρών για τον 29χρονο Αμερικανό, όμως πρώτα περιμένει προτάσεις για τον Άντι Κάρολ, ο οποίος παραχωρείται.

Ο μεσοεπιθετικός της Φούλαμ παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ εδώ και 12 μήνες, ενώ είναι και εισήγηση του Μπρένταν Ρότζερς. Πέρυσι ο Ντέμπσεϊ σημείωσε 17 τέρματα στην Premier League και όπως είναι φυσικό αναζητά κάτι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=28596

κατάρα σας ρίχνω να μείνετε με τον καρολ για πάντα. και μετά να γίνει και προπονητής σας!

*5 εκατομμύρια λέει…

ντέμπσεϋ λέει… λολ

o 5 εκατομμύρια έβαλε και 17 γκολ. ο 40 πόσα έβαλε?
εδώ είναι το λολ.χα!

τελικά το ποστ που είχα κάνει για αγρίτη στη λίβερπουλ ίσως να μην είναι και τόσο μακρυά από την πραγματικότητα.

Εδω δωσαμε κατι δεκαπενταρια για τον [B][U][I][SIZE=“5”][FONT=“Impact”]ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ[/FONT][/SIZE][/I][/U][/B]

εγω εννοώ οτι ειναι λίγα :slight_smile:

fuck

Ναι. Κλονίζεται συμέθελα η Γηραιά Αλβιόνα από τα μεγαλοτρομώδη χτυπήματα της ομάδας μας. Παραμιλάει το ποδοσφαιρικό σύμπαν…

Πού πα’ ρε Καραμήτρο…