Liverpool

Εμένα και το χιούμορ κοντεύει να μου τελειώσει…

[SPOILER][B][SIZE=“3”]ΡΕΑΝΤΕΓΑΜΗΘΕΙΤΕΛΕΩΩΩΩ…[/SIZE][/B][/SPOILER]

Νταμπλπόστ.
Οι απέναντι με 20κάτι μύρια λίρες πήραν τον Φαν Πέρσι.

[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΤΟΜΠΑΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕ…[/B][/SIZE][/SPOILER]

Πιστεύεις θα ερχότανε στο λιμάνι…?:roll:

Γιατί, έχουμε αυτή τη στιγμη την ίδια δυναμική με τους απέναντι?

Γιατί να κάνει βήμα πίσω ο Van Persie?

Με πρόλαβαν!

kai oute pote 8a thn ftasoume an dinoume 35 myria gia carroll k oi alloi pairnoun me 20 rvp
kai ante o rvp dn erxotan kai htan ligo monadikh periptwsh me to symvolaio kai me afta, ena swro epi8etikoi sthn eyrwph pou pe8ainoun na er8oun agglia kai emeis ekei ton carroll kai o allos epi8etikos o borini (!). sto villabajo akoma triboyn

αρχίζω να πιστεύω μαυτούς που έχουμε μαζέψει ότι ο μιραλάς δε θα ήταν άσχημος.

μάλλον πάμε για δανεικό sahin από ρεαλ
http://www.youtube.com/watch?v=WzztmGMS0wU
διαβήτης το πόδι, δεν ξέρω τι παίζει από αντοχή και μαρκάρισμα.

Επίσης όμορφο γκολ του πιτσιρικά του Στερλινγκ στο φιλικό με την Λεβερκούζεν του Σάμι του Χίπια
http://www.youtube.com/watch?v=LXJGR6666LI

θετικό που βλέπω μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ρότζερς πρέπει να είναι καλός σύγχρονος προπονητής. Βέβαια έχει κάνει ήδη δύο μεταγραφές από παίχτες που είχε στην Σουάνσι (Μπορίνι, Άλεν) και έναν δανεικό από τον γνωστό του από την Τσέλσι τον Μουρίνιο (αν ισχύει του Σαχίν)

Αυτό ακριβώς. Έχεις κάμποσα λεφτά να δίνεις. Δεν είναι ότι θα έρθουν παίκτες βεληνεκούς ή όχι. (εγώ λέω ότι κάποιοι, τι διάολο, θα έρθουν) Είναι ότι ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ, δεν ασχολείστε μαζί τους…καθόλου. Αν κάνεις ότι δεν υπάρχουν, θα κάνουν κι αυτοί ότι δεν υπάρχεις κι εσύ.
Αλλά δεν βρίσκεις κι ένα δύο γαμημένους που να τους πάρεις με κάμποσα και να τους δώσεις μετά ακριβά. Να τους αναδείξεις ρε παπάρα.
Και αυτό που λέει ο haliseco είναι αλήθεια. Τοοοοοοοσοι παίκτες υπάρχουν στον κόσμο, που κάνουν γύρω στα 8 με 10 μύρια. ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ…

[SPOILER]Και τώρα με ακυρώνω. Πέρσι τέτοια εποχή βρείτε μου ένα γαύρο που να μην έριχνε χατζηπαναγίες και πετροβάγγελα στο μπάσκετ…[/SPOILER]

καθε χρονο μαλακισμενες μεταγραφες κανει, εχει καταντησει ανεκδοτο… οχι οτι με κοφτει, δεν την υποστηρισω αλλα καποτε θαυμαζα το παθος που εβγαζε στο γηπεδο… πλεον λυπαμαι αυτη την καταντια γιατι δεν ειναι θεμα χρηματων, καλυτερους θα επαιρνε ο αντωνιου…

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/sth-liverpoyl-o-asainti.1894893.html

Καλη μεταγραφη.Τωρα προσευχομαστε να προσαρμοστει γρηγορα στα αγγλικα δεδομενα

πφ… 3 εκατομμύρια λεει. αμα δεν ειναι κοντά στα 40 δεν λέει

Eεεε αυτα τα κραταμε για κανενα 36αρη χαφ απο τη Σριουσμπερι

Παραμιλάει η ποδοσφαιρική Ευρώπη με αυτόν τον Ταλιμπάν που πήραμε…

τε τι λες τώρα,εδώ πήραμε τον αντικαταστάτη του μιραλάς που θα έπαιζε 50-50 με τον αμπτούν για τη φανέλα το βασικού.μεγάλη μεταγραφή :!:

Αμα σκορπας 20αρια σε Χεντερσον και Ουαλους χαφ στο τελος βολευεσαι με Ταλιμπαν και ιμαμηδες στην επιθεση και λες και ευχαριστω :slight_smile: Ο Μαξι δε μας εκανε.

10αρι Τζοντζο Σελβυ και τα μυαλα στα καγκελα

kαθε χρονο τα ιδια,θα παλευουμε για ευρωπη

μετά από τόσα χρόνια μάνατζερ είμαι πεπεισμένος ότι αν με αφήσουν να κάνω για 1 χρονιά τις μεταγραφές η ομάδα θα πετάει, ειλικρινά ε!

αυτο ειναι σιγουρο, εγω το πιστευω και για τον παναθηναικο της πολυμετοχικοτητας…

Καλά, εδώ το πιστευω εγώ για το θρύλο του ενός ανδρός αρχή…

Καλά ξεκινήσαμε πάντως δε μπορώ να πω… 2-0 στο '67 με κόκκινη του Agger και χαμένο penalty από την West Bromwich!

Edit: Τριάρα τελικά! Άψογη αρχή!