http://www.sport-fm.gr/article/578317
Πάνε στον Phil Jackson πρώτα όμως αγόρι μου, να σου δώσει το know how
http://www.sport-fm.gr/article/578317
Πάνε στον Phil Jackson πρώτα όμως αγόρι μου, να σου δώσει το know how
Στην αυτοσυγκέντρωση και στο διαλογισμό έχει ρίξει το βάρος ο Μπρένταν Ρότζερς
Φανταστειτε σε τι κατασταση ειναι η ομαδα για να καταφευγει στα πνευματικα πλεον
Ω Ερμή Τρισμέγιστε κι εσύ Ορφέα ψάλε…
Άντε και στην Εσφιγμένου παιδιά…
[SPOILER][B][SIZE=“4”]ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ;;;;[/SIZE][/B][/SPOILER]
Bγήκε το πόρισμα. Μερική δικαίωση μετά θάνατον…
μπουτικ εβερτον
*Χαμός έγινε στο διαδίκτυο με την συγκεκριμένη εικόνα. Χιλιάδες φίλοι της Λίβερπουλ έσπευσαν να τη σχολιάσουν με μια λέξη: «RESPECT». Και να υποσχεθούν ότι ποτέ ξανά δεν θα αντιμετωπίσουν «εχθρικά» την Έβερτον.
προσωρινα λογικα
Οντως σεβασμος!
Έλα μωρέ, οι Άγγλοι είναι ζώα…
Eκπληκτικη κινηση απλα…Περιττευουν τα λογια.
Επιτέλους!!! Τουλάχιστον κάποιες οικογένειες ίσως νιώσουν λίγο καλύτερα!
Για την κίνηση της Everton τι να πω… συγκίνηση!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Προσπαθω να σχολιασω εδω και ενα τεταρτο και το μονο που μου βγαινει ειναι αυτο που ειπε και ο Ασταλδο…[B][U]Ισως[/U][/B] να νιωσουν καλυτερα καποιες οικογενειες…Πουτανα θατσερ…
edit: Λιωσανε ολοι στις συγνωμες…Συγνωμη ο διευθυντης της Sun,συγνωμη οι μπατσοι,συγνωμη ο πρωθυπουργος…Ναι…μπραβο μαλακες…τωρα ολα συγχωρεθηκαν και ολα ειναι καλα με την κωλοσυγνωμη σας…το οτι στιγματιζατε 23 χρονια τοσες οικογενειες ειναι αμελητεο γεγονος που ξεγραφτηκε μεμιας.
Τρελλή συγκάλυψη. Μεγάλο σκάνδαλο και κρίμα γι’αυτούς που χάθηκαν και για τις οικογένειές τους. Τουλάχιστον εκεί είναι μια χώρα με κουλτούρα, που δε δίστασαν να πάνε μακριά και στο χρόνο και στους θεσμούς τους.
Η ικανοποίηση για τους συγγενείς έγκειται στο ότι κάποιος ασχολήθηκε μαζί τους. Πραγματικά…
Το 89 ένα 8χρονο αγόρι έχασε τον 10χρονο ξάδερφό του στην τραγωδία του Hillsborough. Από τότε αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και σήμερα είναι ο αρχηγός της ομάδας που υπέφερε αυτήν την τραγωδία
όπως έγραψε και στην αυτοβιογραφία του: I play for John-Paul
[B]«Always the victims, it?s never your fault»[/B]
κατά τα άλλα δεν ασχολείται άνθρωπος απο οτι βλέπω
Τώρα το είδα… Μη λείψω 3-4 μέρες…
Στα μάτια μου, ήταν μια ζωή ζώα. Ακόμα είναι. Και μάλλον βλέπω καλά…
Ειμαι Αθηνα κ χωρις ινερνετ τωρα το ειδα…Σιχαμενοι και βρωμιαρηδες till the end
αηδίες και σιχάματα,κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν. απλά ντροπή με τους αηδίες της αγγλίας.
εκτός απο ενα φάουλ σε καλο σημείο στο 97, .ολα τα σφυρίγματα ηταν σωστά
κηπ τρόλινγκ:thumbup:
Τα εννοείς τώρα όλα αυτά που λες?? #-o