Liverpool

Δεν έχει παραγωγή η ομάδα. Όσο ο Κουτίνιο μένει τόσο εκτός περιοχής, όπως σήμερα μέχρι λίγο πριν το 1-0, είμαστε κακοί σε αυτόν τον τομέα. Και μένα ο Άσπας δεν μου κακοφάνηκε. Ο τερματζής μου φάνηκε κακούλης (ντα, ντα, κακό αγόρι), είμαι ο μόνος παγκοσμίως, που ήθελε Πέπε Ρέινα.

Θα λείψει ο Σοάρες τους πρώτους δύο μήνες σχεδόν, ή συνολικά αν παρειτομπούλο.
Καλή η πατέντα με τον Άλεν να βγαίνει από πίσω, αλλά…Ο ΑΛΕΝ;;;;

[SPOILER]Και ναι, μου λείπει και το καραφλό κεφάλι και η κοτσίδα. Ποιους θα μπινελικώνω;;;[/SPOILER]

…και άκου κάτι, Στίβι, μεγάλε αρχηγέ και δε συμμαζεύεται. Αν συνεχίσεις να γλύφεις το χοντρό, θα γίνω Έβερτον…

ετσι. γι αυτο μονο φαουλερ

Ε ναι, να σνιφάρουμε και τη γραμμή του άουτ σε κάνα πανηγυρισμό…

απλα πραματα, τον κρατας και τον ριχνεις στις ρεζερβες, συμβολαιο εχει 2 χρονια ακομα…ποιος σκατα ειναι ο σουαρες για να κανει τετοια στη λιβερπουλ μωρε

ή τον πουλάς για καμιά πενηντάρα (σαν τη Σάρον Στόουν) και πας και βρίσκεις τον επόμενο Κ.#%λ… Μεγάλη ομάδα είσαι, ξέρεις…

Πάλι βρήκαμε κορόϊδα.

http://www.england365.gr/article/51526/%CE%A3%CF%84%CE%B7-%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%AD%CF%83%CF%84-%CE%A7%CE%B1%CE%BC-%CE%BF-%CE%9D%CF%84%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA

Τι τσακάλια που είμαστε…

Εντάξει, μόνος μου συντηρώ το θρεντ, αλλά πείτε μου τι να κάνω…

http://www.sport-fm.gr/article/menei-o-souares/693112

…αυτό τώρα είναι καλό:):!:

Το καλύτερο είναι ότι διέψευσε αυτές τις δηλώσεις το απόγευμα…

:lol::lol::lol:

τοξικε, σαγαπω ε

…μεγάλη μούφα αυτός ο Σουάρες:):!:

Γιέεεελλα παιδιάαααα… τα φρέεεσκαααααααααααααααααααααααα…

http://www.sport-fm.gr/article/zitise-sugnwmi-o-souares/693477

Χαχαχαχααχχαααααααααααα…

…δεν πάει καλά ο τύπος:p :slight_smile: :!:

Kάνω το σταυρο μου γιατι η Μπαρτσελονα να ενδιαφερεται για ενα τετοιο σεντερ μπακ

Ταδε εφη ο μεγιστος Αλεξης Σπυροπουλος στην φαση του πεναλτι του Αγκερ. Πραγματικα βασιλιας καρναβαλος, παλι καλα που πηραμε τον Τουρε και καπως θα τα συμμζευει φετος. Μπραβο Μινιολε αρχιδατε για τη διπλη αποκρουση σε πεναλτι και επαναφορα στο 89’, μπαλαρα απο Σταριτζ και κυριως απο Κουτινιο. Συμπαθητικος και ο Ασπας απλα ειναι φανερο πως θελει να βρει τα πατηματα του στην πιο απιατητικη Πρεμιερ Λιγκ. Θα ηταν μια πολυ θετικη πρεμιερα, αλλα δε μπορουσε να μη μας καρκινιασει στο τελος ο μπεντουβινος ο Αγκερ…

2 στα 2;

Μάλλον θα σωθούμε εύκολα φέτο…

Και Χ χθες Μαντσεστερ - Τσελσι. Η κατηγορια σωθηκε, πλεον ειμαστε φαβορι για το πρωταθλημα, +2 με Χεντερσον και δεν ειμαι καλα :!:

Και τα δυο ματς που ειδα παντως φαινεται να εχει αλλαξει νοοτροπια η ομαδα,καμια σχεση με τα ξεκινηματα αρτσι μπουρτσι των προηγουμενων χρονων. Βεβαια μπορει να σαπισουμε στη συνεχεια, αλλα ειδικα στο ματς με τη Βιλλα υπηρξε πολυ σωστη διαχειριση αποτελεσματος μετα το γκολ(τακτικη που εχω να δω 2μιση χρονια ξερωγω).

Το ιδιο και με τη Στοουκ, τερμα αυτο το εφιαλτικο γιουρουσι για 90 λεπτα. Πλεον καταλαβε καποιος σοφος ανθρωπος οτι οι εποχες ποδοσφαιρου πρωτοβουλιας τελειωσαν για τη Λιβερπουλ και με αυτο το ροστερ πας για τακτικη φασουλι το φασουλι. Fine by me. Και ενα σεντονακι για καποιους παιχτες[SPOILER]Εκπληκτικη αποδοση απο Σταριτζ και Κουτινιο και στα δυο ματς, Ασπας προσπαθει να βρει τα πατηματα του στην Πρεμιερ Λιγκ, εχει καποιες καλες μεταβιβασεις και ιδεες στο παιχνιδι, αλλα δε νομιζω να χτυπησαμε λαβρακι… Και η σωματοδομη του δεν ειναι και η ενδεδειγμενη για περιοχη, δυσκολα να τα βαλει με τα θηρια σεντερ μπακ της πρεμιερ λιγκ…Αλλα να μην ξεχναμε οτι περιμενουμε να γυρισει και ο Σουαρεζ οποτε μπορει να αποτελεσει μια καλη αλλαγη.Τουρε αγιος και σωτηρας στην αμυνα, και με τη Βιλλα παλι εκανε κατι αξιοθαυμαστα ο Αγκερ… Λουκας ηταν που ηταν το 2ο πιο αηδιαστικο χαφ στην Ευρωπη, εμεινε και ενα χρονο εξω απο τραυματισμο, χμμμμμ ας τον ξαναβαλω μεσα για χαρη τη ομοιογενειας της ομαδας. Οχι. Απλα καποιος να τον κλειδωνει στα αποδυτηρια πριν τα ματς. Και Μινιολε = μια πολυ ευχαριστη αισθηση ασφαλειας σε σχεση με τα εγκεφαλικα απο τον καραφλο εφιαλτη τοσα χρονια. Ισως και να βγει κατι απο αυτη τη χρονια, τουλαχιστον ξεκινημα ειναι ενθαρρυντικο.[/SPOILER]

Kι ένα μεγάλο crush test την Κυριακή με τα σιχάματα…

Κι εκεί θα δούμε και τις τακτικές και τους Μινιολέδες και τις Άσπες και τους λοιπούς…
Και δεν είναι δα και το φόβητρο του αιώνα η μγ. Και μια νίκη μας δίνει ψυχολογικό αβάτζο (το οποίο πολύ εύκολα μπορούμε να το διαλύσουμε σε ένα ματς με την Χάντερσφιλντ, ξέρω γω…)

Ισχυει πως δεν ειναι φοβητρο. Νταξει,πηρε γαματο προπονητη, ειναι η πιο σταθερη ομαδα της τελευταιας δεκαετιας αλλα απο περυσι δεν υπηρξε η παραμικρη ενισχυση. Και για την ακριβεια δεν υπρηξε σημαντικη ενισχυση σε καμια μεγαλη ομαδα της Πρεμιερ Λιγκ. Οποτε γιατι να μη τους παρουμε ενα + 5 απο νωρις νωρις ( να μπορουμε να το χασουμε μετα με ανεση :lol: ) και να αξιοποιησουμε και το βατο προγραμμα μεχρι την 10η περιπου αγωνιστικη?

[SPOILER]Μεταξυ μας τωρα παντως και ενισχυση που δεν υπηρξε στους απεναντι μαλλον κατενατσιο με αντεπιθεσεις πρεπει να παιξουμε για να βγει κατι καλο… :stuck_out_tongue: Και καποιος να κλειδωσει το Λουκας. Ας παιξει ο φροντιστης. Ή ο Φαουλερ.[/SPOILER]