Lizzy Borden @ Stage club Λαρισα 01/12

Εγω Αθηναιος ειμαι…Ανεβαινω αυριο το μεσημερι Λαρισα…

Εγω λαρισαιος ειμαι και ναι θα ειμαι εκει ενοειται:D
Ανετα θα ξεχωριζω θα μαι ο μοναδικος που θα φοραει ραφτο σ ολη την πλατη blind guardian το imaginations…:p8)

ξέρω εναν λαρισαιο που ήταν στο όριο να πάρει εισιτήριο το πρωί αλλά δεν το έκανε…:frowning:
και στον αγγελακα και στο test event του νέου γηπέδου είχα πρόβλημα…όποτε…

*κάποτε πρέπει να βρεθούμε…δεν χρειάζεται να είναι Live :wink:

[COLOR=“White”]ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΕΕ…?? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ…??[/COLOR]

Περαστικα crimson_Idol, καλα να περασετε οσοι πατε, πολυ ευχαριστο που γινονται τετοιες συναυλιες και στην επαρχια… Rasputin περιμενω ανταποκριση μολις γυρισεις.

ευχαριστώ…

ελπιζω να έχει κόσμο…και ο θεός να βάλει το χέρι του για τον ήχο…
περιμένουμε εντυπώσεις…

Σημερα το βραδυ ο Lizzy Borden θα ειναι στην λεσχη, φιλων ροκ και μεταλ μουσικης λαρισας"ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΕΙΟ".
Θα υπογραφει αυτογραφα και θα γινει και κληρωση για 3 εισητηρια τα οποια θα δωσει ο ιδιος:p:D

Υ.Γ1) Πληροφορηση εκ των εσω:lol:
Υ.Γ2) Ειμαι γκαντεμης οποτε δεν παιζει να κερδισω αλλα το λαιβ δεν το χανω
Υ.Γ3)Δεν υπαρχει 3ον απλα το βαλα απο χαρα:lol:8O

σωπα ρε…είναι απο σήμερα εδώ??
έχει πλάκα να τον πέτυχα πουθενά και να μην τον αναγνώρισα…

Μιας και βλέπω είμαστε κάμποσοι από εδώ, αν γουστάρετε προ-συναυλιακό καφέ-μπίρα το απόγευμα πείτε να μαζευτούμε. Φέρτε μαζί και τα τσεκούρια σας… Ακονισμένα!

Ρε παληκαρια,σχολαω 21:00 απο Βολο και θα φυγω καπακια για Λαρισα,αρα δυσκολο να βρεθουμε απο νωρις!!!
Θα σε βρω εσενα με τα ραφτα Blind Guardian και9 θα σου μιλησω!!!
Crimson,κριμα γαμω την πουτανα μου,αλλα περαστικα ολοψυχα ρε φιλε!!!
Αντε ρε παιδια ουτε μερα δεν εμεινε .
Α, να μην ξεχασω παρτε καποια προσφατα πολυ καλα στιγμιοτυπα απο live στο Tokyo αρχες Νοεμβριου!
1)http://www.youtube.com/watch?v=bdR6vQgTbIE&feature=related
2)http://www.youtube.com/watch?v=JLQMYhgsb-c&feature=related
3)http://www.youtube.com/watch?v=GNKjKHFDbm0&feature=related
4)http://www.youtube.com/watch?v=8oqUXNNwCY4&feature=related
5)http://www.youtube.com/watch?v=TpjLvVzFnw8&feature=related
6)http://www.youtube.com/watch?v=fQw9K05bD5s&feature=related

Y.Γ.Αυτοι οι θεσπεσιοι κωλοι θα ερθουν Λαρισα???

Αν δεις ενα παλικαρι ψηλο φαλακρο (που φερνει λιγο και στον Halford:p) ελα να μας μιλησεις :smiley:

Εσυ γυναικα δεν εισαι???
Με αυτα που ακους κ βλεπεις εδω καραφλιασες???

Θα σε βρω guardian-7 δεν θα μου γλυτωσεις…:stuck_out_tongue:

Αν θελετε να κανονισουμε και πριν ή μετα τη συναυλια εξοδο δεν εχω προβλημα…Αλλωστε τουριστας θα ειμαι εγω, δεν εχω καπου αλλου να παω για αυριο, οποτε θα μου δειξετε την πολη…:stuck_out_tongue:

Eχω τηλ. απο Elvenking και θα συννενοηθω με εκεινον και βλεπουμε…Τελευταιο ποστ που κανω εδω γιατι το πρωι φευγω…Οτι γραψετε δεν θα το δω…Τα λεμε πανω…

Ναι εγω γυναικα ειμαι αλλα επειδη θα μαι με εναν φιλο μου που κανει μπαμ γι αυτο στο πα ετσι! Αν παρει λοιπον καναν τετοιο το ματι σου ελα απο κει να μιλησεις, θα μαι και με αλλα ατομα.:stuck_out_tongue:

Χθες εσκασε μυτη η μπαντα στο μαγαζι που σας ειπα και υπογραψανε αυτογραφα καθως και κανανε και την κληρωση για τα 2 εισητηρια. Κλασικα δεν κερδισα:lol::stuck_out_tongue:
Τα λεμε με οσους ειναι να ερθουν στο λαιβ αργοτερα

Υ.Γ Μιλησα κανα 10 λεπτο με lizzy χθες πινοντας μπυρα και το ατομο ειναι απλα Respect δεν τον ειχα για τοσο προσγειωμενο και ευχαριστο ανθρωπο:wink:
Υ.Γ Παω για υπνο εφαγα πολλα μακαρονια και νυσταξα(χεχεχεχεχεχχε):lol:

Μολις γυρισα απο Λαρισα.
Μιλαμε για φανταστικο live παιδια,πραγματικα το καταευχαριστηθηκα.
Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη.
Σχολασα στις 21:00,εφυγα κατ’ευθειαν και αφου χαθηκα λιγο μες στη Λαρισα εφτασα με μια μικρη καθυστερηση στο Stage μια κ ηδη ειχαν ξεκινησει οι Mama Kin η αλλιως η αποθεωση της μετριοτητας.Συγγνωμη,αλλα αυτο το group ειναι ονομα στην Αθηνα???
Επιεικως μετριοτατοι,ανουσιες συνθεσεις,βασανιστικα φωνητικα,κακιστος ηχος στην κιθαρα(γι αυτο βεβαια δεν φταιει το group),ειλικρινα δεν μου ειπαν τιποτα απολυτως!!!
Επισης θεωρω οτι δεν εχουν αποφασιει ακομα και οι ιδιοι τι ακριβως παιζουν,αλλα οτι και να παιζουν ειναι πολυ μετριο,λυπαμαι!!!
Αφου λοιπον τελειωσε αυτο το μαρτυριο με τους Mama Kin,οι οποιοι πραγματικα μετα βιας επαιρναν το χειροκροτημα απο τον καταξενερωμενο κοσμο,βγηκε ο Lizzy και η παρεα του!!!
Κεφι,διαθεση στο επακρο,επαφη με το κοινο σε πραγματικα φοβερα επιπεδα και ενα ονειρικο playlist αποτελεσαν τα βασικα συστατικα ενος καταπληκτικου live.
Ακουστηκαν υμνοι,χωρις σειρα παιξιματος, οπως:’‘Red Rum’’,’‘American Metal’’,’‘Notorious’’(δευτερο κομματι και εγινε της μουρλης!),’‘Give ‘em the Axe’’,’‘Me Against the World’’(Περιττο να σχολιασω αντιδραση κοσμου και εκτελεση),’‘Eyes of a Stranger’’,’‘Voyeur’’,’‘Master of Disguise’’(Eπος!!!),’‘Love Is A Crime’’,’‘We Got the Power’’,’‘There Will Be Blood Tonight’’,’‘Tomorrow Never Comes’’(Εναρκτηριο κομματι),’‘Under The Skin’’,’‘Long Live R n R’’(Αφιερωμενο στον Dio’’) και ‘‘Born To Be Wild’’.
Κατα τα αλλα δυο υπεροχες χορευτριες ,κυριως η ξανθια γιατι η αλλη μου φανηκε λιγο παγερη και ισως σοκαρισμενη,συνοδευαν τον απιστευτο Lizzy στη σκηνη σε καποια σημεια της συναυλιας.
Στα αρνητικα εχω απλα να πω δυο επουσιωδη πραγματα και ενα ουσιωδες.
Μου ελειψε το λατρεμενο ‘‘Rod Of Iron’’,αλλα δεν εγινε και τιποτα ,οπως και τα τσεκουρια,οι μασκες και διαφορα αλλα trademark shock rock στοιχεια που κατα κορον χρησιμοποιει ο Lizzy!Δεν πειραζει ομως,περασα τοσο φοβερα που αυτα ειναι τιποτα.
Υ.ΓΚαλα ρε μερικοι ειναι απιστευτοι πραγματικα.Καποιοι απο το κοινο ηταν τοσο μα τοσο ληγουρια και ξεφτιλες,γιατι δεν βρισκω αλλη λεξη να τους χαρακτηρισω, που ανεβαιναν στη σκηνη να κανουν stage diving και αγγιζαν τις κοπελες μηπως και πιασουν κανενα μπουτι και κανενα κωλο!
Μαλακες ,ξεφτιλες ειστε για λυπηση!!!

μαχαίρι στην καρδιά η αρχή σου…
μια χαρά ήταν το setlist…εχω δει και χειρότερα τους…

*λιγουρης…το είδος που θα επιζήσει και μετά τις κατσαρίδες…
**απο κόσμο τι έχει…?? ψιλογεματο ή οχι

Φιλε ηταν τιγκα!!!
Ο ηχος απο τους καλυτερους που εχω ακουσει στο Stage.Δηλαδη για Stage παλι καλα,φανταζεσαι τωρα δυο κιθαρες εκει μεσα …
Αλλα ανταποκριση κοσμου,παθος Lizzy και αποδοση μπαντας σε παρα πολυ καλα επιπεδα.Α,ξεχασα να πω οτι ειχε και κατι σολακια απο ολους,αλλα ηταν βραχειας διαρκειας.
Λυπαμαι που σε στενοχωρησα,αλλα…

οχι ρε…τρελός είσαι…ο κόσμος να περνάει καλά…(τιγκα!!)
κάλος ήχος ε?? περίεργο αλλά και ευχάριστο

Δεν ηταν αντικειμενικα καλος ο ηχος,αλλα για Stage ηταν καλος!

wtf, ηρθε ο lizzy στην ελλαδα κ επαιξε μονο στη λαρισσα?? γιατι δεν τον εφερναν αθηνα σημερα η αυριο??
μια χαρα θα μου καθοταν με την αδεια ορκομωσιας…:wink: