Long Beach Festival 2020

Μπορείς να πεις ότι παίζουν κι εντός έδρας

Ε, ναι γιατί ως γνωστόν, υπάρχει η Αθήνα και το υπόλοιπο της χώρας. Αν είσαι από το… υπόλοιπο της χώρας, βρίσκεσαι εντός έδρας οπουδήποτε εκτός Αθηνών!

Όπως και να έχει το live δεν γίνεται στους Ζωσιμάδες, άρα δεν παίζουν ακριβώς εντός έδρας.

Χα χα χα χα, ουτε μάντης να μουν :rofl:. 15/7 , 9 ημερες πριν και δεν ξερουμε με τι όρους θα γινει, (καρεκλακια , αποστασεις, ολοι κατω (…?) κτλ ),. που βρισκεται ακριβως, πως πας, ΜΜΜ, παρκιγκ …κτλ.

Αρε Λώρη, αρε Λωρη , you are for the festivals (…τα οποια και απαγορευτικαν παρεπιπτόντως, μήπως σε πιάνει ?..) . :partying_face: :partying_face: :partying_face:

ρε πηγε κανεις χθες να μας πει πως είναι ?

Απ’ το ινσταγκραμ των Θραξ Πανκc είδα ότι κάτω απ’ τη σκηνή είναι έτσι

3 Likes

Δυστυχώς δεν πρόλαβα Naxatras.Εφτασα στο Terra Republic πριν αρχίσουν οι Planet Of Zeus. Το πρώτο που έλεγε ο καθένας πιστεύω είναι πως το μερος είναι τεράστιο. Σίγουρα έγινε έτσι για να φιλοξενήσει πολύ μεγάλα event.
Στα της συναυλίας. PoZ καλοί για ζέσταμα. Με Rotting Christ δεν μπορώ να ειμαι αντικειμενικός. Οδοστρωτήρες… Καμάρια της Ελλάδας!! VIC έβλεπα για πρώτη φορα. Χωρίς να είναι ο ήχος μου, μ άρεσαν αρκετά μπορώ να πω. Έχουν λαμπρό μέλλον πιστεύω.
Δεν μπορώ να υπολογίσω τι κόσμο είχε. Ισως μπορει να μας πει ο Γιάννης. Για Παρασκευή εμαθα χαλια μαύρα. καμια χιλιάδα να είχε.
Στα ματια μ,το μέρος χωράει για πλάκα 40-50 χιλιάδες.Μπορει να λεω κ μαλακιες αλλα είναι τεράστιος χώρος. Αυτα.

6 Likes

Ειχε περιπου 3.500 αφου το ειδα απο πολλες μεριες, μπροστα και πισω, βλεποντας και τις ενδιάμεσεες αποστάσεις. Δεν θεωρω ότι ήταν και πολυ άσχημα αναλογιζομενοι τις συνθηκες και τα γκρουπ.
Εγω μια χαρά πέρασα , χαλαρά, μπυριτσες, βολτα μεσα (αν και δεν ειχε πολλα να δεις…) και μου αρεσε που τουλαχιστον, μετα απο πολυ καιρο ημασταν σε fest απο το να μην δεις τιποτα…
Τα αρνητικά δεν θα τα πω, αλλωστε δεν υπερκάλυπταν τα +

Πολυ ευχαριστο που ο ηχος ηταν παρα πολυ καλός , αν και, οσο αφορά την ένταση, ισως δεν ανησυχησε τα γειτονικα βουστάσια… :smile:

Ο χωρος ειναι εντελώς ανέτοιμος για κανονικο fest (ειναι αναμενομενο ομως, εκαναν τα βασικά στον χρόνο που έιχαν…) αλλά παρα ταυτα ειναι σιγουρα μια καλή βάση για πολυ μεγαλα πράγματα εχοντας όλες τις προϋποθεσεις (σημειο, προσβαση κτλ). Ειναι στο χέρι του Λώρη και μόνο να κανει κατι μεγαλο αν πανε καλα τα πραγματα με τους γ@μημενους ιους . Για οσους δεν εχουν παει εξωτερικό, τα μεγαλα summer events σε τετοιους ακριβως χωρους γίνονται, στην εξοχή και μακρια απο αστικα κέντρα .
Η πρόσβαση επισης ειναι ΑΡΙΣΤΗ και το παρκιγκ απλετο. Ειναι κάτι που επρεπε να γινει εδω και πολλά χρόνια λαμβανοντας υποψη και το κοινο των βαλκανιων που θα μπορουσε μαζι με Βορεια/κεντρικη Ελλαδα να συμβαλουν σε κοσμο για πολυ μεγαλο Fest.(χωραει σιγουρα 50.000 σε ανθρωπινες συνθήκες)
Aλλά είπαμε, πέραν της κλάψας για τον ανταγωνισμό, ο Λώρης πρεπει να αποδειξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ οτι μπορει αν κανει μεγαλα πραγματα και όχι αρπαχτές…

υ.γ. Για το αν τηρηθηκαν οι αποστασεις κτλ ειναι αυτονόητο το τι έγινε… :stuck_out_tongue_winking_eye: Σιγουρα όμως μπορουσες να παρακολουθησεις απο καλη απόσταση χωρις να εκτεθείς σε ενδεχόμενο κίνδυνο…

9 Likes

3600 + λαό είχε (με κάποιες προσκλήσεις) και το εισιτήριο που είχε. Τ’ ουράνιο τόξο μπάς και βγήκε για να προκρίνει Rainbow για του χρόνου, ή σαν φόρος τιμής στα 35 χρόνια από την εκπομπή που έκανε ευρέως γνωστό τον Ζουγα- στα τότε πιτσιρίκια ?
Επίσης αν δεν την παλεύω με VIC, τι να πώ για ΘΡΑΞ ΠΑΝΚΣ, δίνουν νέο νόημα, στο απόλυτο μηδέν.

1 Like

Με τη συναυλιακή ανομβρία που υπάρχει, ίσως πήγαινα για να αντιμετωπίσω τη συναυλιακή μου κατάθλιψη. Λώρης βέβαια, αλλά τέλος πάντων… Χαίρομαι επίσης που πήγε καλά, έστω και με κόσμο που δεν θα γέμιζε ένα μέτριας χωρητικότητας κλειστό γήπεδο (εννοώ, ότι μπορείς να διαχειριστείς ευκολότερα τυχόν δυσκολίες).

Μακάρι να γίνει ένα τεράστιο φεστιβάλ, ευρωπαϊκού τύπου και προδιαγραφών. Όμως ερώτηση: με αυτή τη φωτό, από που προκύπτει ο χώρος για 40-50Κ;

Summary

Έχει άλλους τρεις τέτοιους χώρους πίσω, αριστερά και δεξιά από την φωτό;

116433160_306560034031908_5506860173397021912_n

Τρομος

Ναι δικε μου. Τεραστιος χωρος.Και απο τη μερια της ληψης ειναι καπως αμφιθεατρικο με ελαφρια ανηφοριτσα.

1 Like

Βάλε άλλους 3 ιδιου εμβαδού χώρους απο αυτο που βλέπεις…

1 Like