εγω το μονο που μαθα για τη νεα σεζον ειναι οτι θα δουμε τον πιλοτο του αεροπλανου[εκεινος που τον εσφαξε το τερας στην αρχη του πρωτου κυκλου]μαλλον σε κανα φλασμπακ θα τον εχει…ο τυπας αυτος παιζει και στο heroes
Υπάρχει ένα κουμπάκι που γράφει spoiler…
Καλό είναι να το χρησιμοποιούμε!
Έλα και το πρώτο trailer της χρονιάς
Πω με πορωσες ασχημα!!!
Αντε ο καιρος γαρ εγγυς!!!
Λοστ ρε καντς.
ΝΑΙ!
Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η πρεμιέρα της 4ης περιόδου στην Αμερική!
Γιουχούουουουουο!!!
Βζζζζζιν!
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Τι ζημιά έκανες τώρα! Ρε της πουτ@νας λέμε!
Ζημια Σοκ Και Δεος!!!
Βεντουζα!!!
31 Γεναρη Ρεεεεε!!!
Καμμενοι ολου του κοσμου ενωθειτε και παλι!!!
Εχει τιποτα το ιδιαιτερο σαν spoiler ξερω γω το trailer; Να ξερω αν θα το δω ή οχι.
Μας εχει φαει τα νιατα μας μας εχει φαει αυτη η σειρα.
Δες το ΤΩΡΑ.
Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα παν και καλα να τους σωσουν αλλα στην πραγματικοτητα θα προσπαθησουν να τους σκοτωσουν ολους?Αν θυμομαστε καλα ηταν ενα επεισοδιο στο οποιο καποιος ειδε στη τελεοραση επιπλαστα στοιχεια,οτι και καλα βρικαν τους νεκρους του αεροπορικου δυστυχηματος.Αρα για καποιο λογο δεν θελουν να γνωριζει ο κοσμος οτι μερικοι απο τους επιβατες του αεροπλανου ειναι ακομα ζωντανοι.Επομενως κατι πολυ περιεργο εχει αυτη η περιοχη… :-k
[SPOILER]Λοιπόν, από το τράιλερ συμπεραίνω πως η τελευταία σκηνή του τρίτου κύκλου (“We have to go back”) δεν λαμβάνει χώρα στο μακρυνό μέλλον - και μετά το τέλος της ιστορίας, αλλά ενώ είναι ακόμα οι άλλοι πίσω. Αν ισχύει, εμπιστεύομαι όλο και περισσότερο τους σεναριογράφους και το ότι ξέρουν τι κάνουν.
(Το συμπέρασμα βγαίνει από το ότι “κάποιοι θα φύγουν” και τη σκηνή Τζακ-Κέιτ μετά)[/SPOILER]
Πωωωωω…τρελάθηκα τώρα!
LOST ρεεεεεεε!γαμάτο βιντεάκι και βγάζει και κάποιο νόημα (αν και είμαι σίγουρη ότι τελικά θα γίνει κάτι άσχετο!)…πλησιάζει ο καιρός!
Ναι βασικα κι εγω ειμαι 99% σιγουρη οτι δεν θα γινει τιποτα απο τα προφανη. Lost ειναι αυτο.
χεχε - το ΛΟΣΤ μας έχει μάθει να μην ξέρουμε ούτε αν θα γίνουν τα προφανή ούτε αν θα γίνουν τα εντελώς άκυρα
απλά περιμένουμε και βλέπουμε
θεϊκό το πρόμο βίντεο και δείχνει πολλά αρκεί να προσέξεις…8)
Ποοοοοοοοοοοο!!! Τι ηταν αυτουνο καλε???8O Μου αρεσει … Αν και στεναχωριεμε για τον τζακ…
Όντως, δε χρειαζόταν να μας δείξουν από το τρέιλερ ότι θα πεθάνει.
AΛΛΟΥ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ,ΟΚ? :lightsabre: :blow:
Ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξεκαθαρισει επαρκως τι ηθελε να πει… :yes:
Ειμαι πολυ κακος ετσι…
Ντάξει φίλος τσιλ άουτ, θα γαμήσεις.
Χαιρομαι που εγινα κατανοητος…