ΑΣΔΟΔΚΣΑΚΔΞΣΑΔΞΣΑΞΦΑΚΣΦΛΣΑΦΑΣΦ
ΤΑ ΣΠΑΣΕ ΟΛΑ!!
Δειτε το στο 23:46 περιπου.Προσεχτε τα ασπρα παπουτσακια.Και μετα το προσωπο.
Σας θυμιζει καποιον?
ΑΣΔΟΔΚΣΑΚΔΞΣΑΔΞΣΑΞΦΑΚΣΦΛΣΑΦΑΣΦ
ΤΑ ΣΠΑΣΕ ΟΛΑ!!
Δειτε το στο 23:46 περιπου.Προσεχτε τα ασπρα παπουτσακια.Και μετα το προσωπο.
Σας θυμιζει καποιον?
Μα αυτός είναι:!:
Τώρα για το αν ήταν ο Τζέικομπ ή αν το μάτι ήταν του Τζέικομπ, θα σε γελάξω.
Αααααα, και βασικό:
Hugleikur Dagsson says:
τελειως αλλη διασταση η σειρα
Hugleikur Dagsson says:
να δεις που στο τελος της σεζον θα σωθουν
Hugleikur Dagsson says:
κ μετα θα μεινουν τα φλασφοργουορντς / παρον
Hugleikur Dagsson says:
εκει παει
[SPOILER]O Κριστιαν και ο Τζεηκομπ ειναι κολληταρια λοιπον.
Και ο Χερλι μετανιωσε που πηγε με τον Λοκ.
Και καποιοι την κοπανησαν και καποιοι αλλοι τους ψαχνουν.
Πω ρε πουστη χαμος.
Αντε ποτε βγαινει το επομενο ρε:!: [/SPOILER]
Παρασκευή με ξυπνητήρια πάλι. Άντε να γνωρίσουμε και τον πουσταρά τον Ντάνιελ με το πουλί στο χέρι μας αφήξανε. Λοοοοοοοοστ ρε.
Μη γράφετε γμτ σε αυτό το τόπικ, κλειδώστε το! Ακόμα τελειώνω τον 1ο κύκλο.
πάρα πολύ καλό το επεισόδιο
έλειπε αυτό το κατιτίς που θα έκαιγε μυαλά για να γίνει υπερτέλειο
αλλά κλαιν τα καλύτερα έρχονται!
[SPOILER]ποιοι είναι άραγε οι oceanic 6 ? τους 3 τους ξέρουμε ήδη
τα flashforward πολύ τα γούσταρα πάντως![/SPOILER]
Το Lost που όλοι αγαπάμε. Ερωτήματα, δράση, αγωνία, ανατροπές και τελείωμα που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό!
Το ερώτημα νομίζω είναι το εξής: Όχι ποιοι είναι οι 6 (από τους οποίους ξέρουμε Τζακ, Κέιτ και Χέρλυ) αλλά… πόσοι είναι;! Κάτι τέτοιο αφήνεται νομίζω να εννοηθεί από τα λεγόμενα του μαύρου και του Τζακ στα flash forward…
Επίσης παίζει τρελή τραγική ειρωνεία με τις ομάδες. Ο Τζακ που φαινομενικά έχει άδικο, καταλήγει να δέχεται τη συγγνώμη του Χέρλυ που δεν πήγε μαζί του, αλλά τελικά είναι αυτός που θέλει σαν τρελός να επιστρέψει!!!
[SPOILER]Σχετικά με τους 6…είναι σίγουρα οι 3 που ξέρουμε και ένας που πέθανε και δεν πήγε κανένας στην κηδεία του.Αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι ούτε ο Χέρλυ είναι καλά στα μυαλά του,αλλά ούτε και ο Τζακ-όπως δηλαδή φαίνεται από το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου.Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Τζέικομπ μοιάζει με τον πατέρα του Τζακ, τον οποίο έχω βαρεθεί να βλέπω πια και δεν καταλαβαίνω τι παίζει μαζί του!Αλλά γιατί γύρισε ο Χέρλυ αν και ήταν με την ομάδα του Λοκ και όχι με την ομάδα του Τζακ?:-s Πολύ μπέρδεμα και πολλά ερωτήματα και δε θέλω να περιμένω μέχρι την Παρασκευή πάλι!!
Πάντως ο κύκλος αυτός νομίζω ότι θα ασχοληθεί περισσότερο με τη ζωή τους μετά το νησί.[/SPOILER]
επειδή είμαι χαζός κ πολέμιος, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια ήταν τα παλικάρια στην “καλύβα του μπαρμπάjacobi”?
Ο ένας φαίνεται να είναι ο πατέρας του Jack, ενώ το μάτι που πετάγεται είναι μάλλον του Λοκ, αλλά όχι σίγουρα…
για τον Λοκ το φαντάστηκα κ εγώ. αυτό με τον πατεροτζακ πως σας έχει κολλήσει ρε γμτ σε όλους ? :-k
Τσεκαρε το mobisode 13…
Δες τα ασπρα παπουτσακια ρε αντιλοστακια να πουμε
A. δώστε λινκ για το mobisode γιατί δεν ξέρω τι είναι και
αναφορικά με την καλύβα
Β. ο χοντρός ρε σεις δεν την παλεύει. είναι μουρλός. στην καλύβα μπορεί να ήταν μέχρι κ ο Ζαχόπουλος. άλα-ντάλα “βλέπει” το παιδί. μην ψαρώνετε με τα παπούτσα κ τα μάτια της κουζίνας
Όποιος θέλει να με εφοδιάσει με λινκς για rapidshare, υπάρχει και το πμ ε.
Με τα τελευταία μέτρια επεισόδια Prison Break, το νέο Lost έμοιαζε με όαση. Επιτέλους λίγη τρέλα
Θα κάτσω να ξαναδώ το 4Χ01 γιατί σε πολλά σημεία χάθηκα.
http://www.youtube.com/results?search_query=lost+missing+pieces&search_type=&search=Search
Αν και εισαι πολεμιος και δεν πρεπει να σε βοηθαμε οι φανμποηδες,ωστοσο στο παραπανω λινκ θα βρεις τα περισσοτερα αν οχι ολα.
Eίδα. Δεν παίζει. Κι άλλο, ΤΩΡΑ.
Κρεντιτς στο Θεριον για τα λινκς.
Το επόμενο επεισόδιο αναμένεται συναρπαστικό σαν την κόλαση. Ξανάδα το 4χ01 πριν λίγο και πάλι γονάτισα μπας και μας λυπηθούν οι σεναριογράφοι. Μιαμ.
Ναι ρε ναι ρε ναι ρεναιρε σημερα το επομενο.Ξαναδα το 1ο χθες και επισης μετα απο επισημανση και του βλαμμενου Ρονη εχω να πω οτι το ματι στο σπιτι πιστευουμε γω και ο Ρονης οτι ειναι ο Μαηκλ.
Edit : Το καινουριο λεγεται Confirmed Dead.Χρμφγκνννν αντε δεν μπορω να περιμενω.