Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Μετά το σημερινό (4χ04) έχω να πω πως η τέταρτη σεζόν πάει για πολύ ψηλά πράγματα. Ξέφυγε η σειρά.

Γενικα ως επεισοδιο θα το χαρακτηρισω απλα καλο,γιατι μας λεγαν το 4 γαμει κ δερνει κ τετοια.
Η δικη ηταν πχ βαρετη.
Αλλα το τελος και η αποκαλυψη οτι οι λοσταδες δηλωνουν οτι μονο 8 επεζησαν απο το δυστυχημα και 6 σωθηκαν ειναι ολα τα λεφτα.

[SPOILER]Καλά ρε μάγκα , το ότι η Κλαιρ μάλλον πσοφάει και το παιδί μεγαλώνει με την άλλη ενώ ο θείος του ξέρει για τη συγγένεια με την Κλαιρ πλέον δε σε σόκαρε;

Από την άλλη, διάβαζα στο Ιάρ ότι ρε παιδί μου πιθανό να μην πέθανε η Κλαιρ και οι άλλοι και είναι ακόμα πίσω (πράγμα που στέκει περισσότερο αν σκεφτείς το “Are they still alive?” του πρώτου επ) και γενικά τα φλασφόργουορντς τα έχουν κάνει όλα πουτάνα και ψάχνεσαι.

Επίσης, δε νομίζω ειδικά μετά το τρίτο επεισόδιο ("I’ve got another name for you") να μην πείστηκαν οι πάντες ότι στο τέλος της σεζόν σώζονται και μετά παίζει χαλασμός έξω, κει που τοποθετούνται τώρα τα φλασοφόργουορνς. Αναμένουμε τα καλύτερα, και βρείτε τρέιλερ να δείτε τι θα γίνει στο 5ο. All hell breaks loose. [/SPOILER]

Το τελευταίο ποστ μου είναι ό,τι πιο ασυνάρτητο έχει γραφτεί ποτέ. Γιέα.

Σε αντίθεση με το τρίτο επεισόδιο, το ‘Eggtown’ είχε πολύ ενδιαφέρον και έθεσε νέα ερωτήματα. Γιατί η Kate δεν λέει στον Jack οτι το παιδί είναι της Claire? Γιατί τον αφήνει να πιστεύει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι του Sawyer? Γιατί δέχεται τον περιορισμό παραμονής της στην Πολιτεία για 10 χρόνια? Κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν θέλει να φύγει από εκεί. Γιατί ο Jack αναφέρει μόνο 8 επιζήσαντες από τους 40 (περίπου) που υπήρξαν κανονικά? O Aaron ανήκει στην ‘τυχερή’ εξάδα? Επίσης τα χρήματα και τα διαβατήρια του Ben σε συνδυασμό με το αστρονομικό ποσό που του ζητά ο Miles, σημαίνει ότι γνωρίζουμε πολύ λιγότερα απ 'όσα νομίζουμε για τον Ben…

Και το ακριβες ποσο (3,2 εκ) που ζηταει ο Μαηλς ειναι λιγο περιεργο.Και ο Μπεν απορει με αυτο.
Οσο για τον Ααρων,ο Τζακ πιστευω οτι ξερει ποιος ειναι…Αλλα ισως οπως λεει ο Ανχολης εμαθε για την “συγγενεια” του με την Κλαιρ,αρα κολλαει εκει λιγο.
Φερτε την Παρασκευη αυριο.

Δεν νομίζω ότι γνωρίζει ακόμη την συγγένεια με την Claire… Για έναν παράξενο λόγο στην συζήτηση που έχει με την Kate, δεν αναφέρεται καθόλου το όνομα Aaron… μάλλον το αποφεύγει… Επιπλέον, ακόμη κι αν ο Jack γνώριζε, δεν θα αναφερόταν ως ‘‘us’’ η Kate για τον Αaron, είναι κάπως υπερβολικό. Πιο λογικό μου φαίνεται να μην θέλει να το δει λόγω πληγωμένου εγωισμού παρά λόγω συγγένειας. Άλλωστε δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία αποκάλυψης μιας και ο πατέρας του - θεωρητικά - ειναι νεκρός. Βέβαια Lost ειναι αυτό…ποτέ δεν ξέρεις…

Άκυρο σκεπτικό. Το όνομα δεν αναφέρεται στο πάρκινγκ μόνο και μόνο για να αναφερθεί στο φινάλε και να σοκάρει.

Ρε παιδια αν εχετε την καλοσυνη για θυμιστε μου…

Απο που προκυπτει η συγγενεια του Jack με την Claire?

Αδερφακια ειναι ρε.Ο ατακτουλης ο Κριστιαν απαυτωνε την μανα της.

Here are 10 reasons why we love "Lost’ again.

Περιέχει spoilers για όσους δεν έχουν δει τίποτα από την 4η περίοδο. Διαβάστε το είναι πολύ καλό και γράφει και κάτι πολύ, μα πολύ ενδιαφέρον…

[SPOILER]1. This season is living up to last season’s near-perfect finale: We saw the Losties out-ambush The Others and they were expecting to be rescued. The finale ended one chapter and started another in a tantalizing way. And the new season has reciprocated.

1. We learn Jack’s fate: The finale introduced the flash forward and showed us Jack’s (Matthew Fox) slide into alcoholism when he leaves the island. “The flash forward is part of an overall plan for the show,” says Damon Lindelof, co-executive producer. "Season 4 is about who gets off the island and the fact that they need to get back. Season 5 is about… why they need to get back, and season 6 is about what happens when they get back."8O 8O 8O 8O

2. We know who survives: Season four introduced six survivors: Jack (Matthew Fox); Kate (Evangeline Lilly); Hurley (Jorge Garcia), and Sayid (Naveen Andrews). This “Oceanic 6” make it off the island, but one will die - exactly who will be revealed this season. “We’ve made a choice to focus on the characters that fans have loved since the beginning - Jack, Kate, Sawyer (Josh Holloway), Locke (Terry O’Quinn), Sayid and Hurley,” says Lindelof.

3. The new characters are great: What tangled web will they weave? Daniel Faraday (Jeremy Davies), is very nervous physicist and Miles Straume (Ken Cheung) is an angry ghost whisperer. Cultural anthropologist Charlotte Lewis (Rebecca Mader) manages to still look lovely hanging upside down from a tree. And Frank Lapidus (Jeff Fahey) is the pilot who was supposed to be flying Oceanic 815.

4. Jack and Locke are rivals: Jack’s lost leadership of the island to Locke, after a minor coup, promises tense clashes. We think Ben is still running the show, especially since we now know that he has a spy on the freighter. “Nefariousness is in the eye of the beholder,” says Carlton Cuse, co-executive producer. “If you are Benjamin Linus, everyone is nefarious, except for you.”

5. Sayid teams up with Ben: The folks from the freighter are allegedly more dangerous than the Others ever were. We know that Sayid works for Ben in the future, and Hurley’s helping Locke trick Jack and Kate.

6. We get more episodes: Lindehof and Cuse were only supposed to do 8 episodes of “Lost.” Now that the writers’ strike is over, they’ll do 13. Episode 7 will conclude with a cliff-hanger, after which the show will take a month-long break. “There will be very significant mysteries answered in the seventh episode,” says Cuse. “The eighth episode is non-traditional and the start of something new.”

7. More sexual tension: The love quadrangle between Jack and Kate, Kate and Sawyer, and Jack and Juliet promises delicious complications, with Jack telling Kate he loves her, Sawyer asking Kate to shack up with him on the island and Juliet saving the day for Jack.

8. The show travels: "Lost’"s opening graphic now includes the reflection of a city in the water. “We’re taking the show off the island this season, to places like Berlin and Tunisia,” says Cuse.

9. There is an end: J.K. Rowling convinced Lindelof and Cuse to set an end date for “Lost.” “When we heard her say that she was only writing seven [Harry Potters], we were inspired,” says Lindelof. “Franchise shows like ‘Grey’s Anatomy’ don’t need to have a beginning, middle and end. They can bring in new doctors, nurses and patients, but shows like ours need to have a place to go.”[/SPOILER]

Ντάξει καλά τα λέει, γινεται και λίγο της πουτ…νας αλλά season 1 δεν βλέπω να γίνεται, με καταπακτές, αριθμούς, πολικές αρκούδες, και τις απίστευτες συνδέσεις των πρωταγωνιστών μεταξύ τους στα φλας μπακ του παρελθόντος απο τα οποία έβλεπες τα στοιχεία που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα τους.
Γίνται λίγο μλοκμπάστερ η ιστορία, με αγάπες, τριγωνάκια, και πολύ ξύλο, ή μου φαίνεται?

Aπλα ειναι διεστραμενοι οι ανθρωποι… Αλλα τους λατρευουμε… :bow: LOST!!!:bow:

Με λιγα λογια αντι για να ξεμπερδευεται το κουβαρι (για να μην πω μπαχαλο) αυτο περιπλεκεται περισσοτερο…
Και εκει που εβλεπα τη σειρα ξαφνικα μετα απο ενα ματσο επεισοδια λεει ο Λοκ σε καποιον…
“Θελω να μου πεις τι ειναι ο μαυρος καπνος”
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! :lol3: #-o

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνειδητοποιείτε πως η μαγεία της σειράς είναι το μυστήριο. Αυτό που μας εξιτάρει είναι το ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται και μπαίνουμε οι ίδιοι στη διαδικασία να λύσουμε το “γόρδιο δεσμό”.
Αν η σειρά ήταν απλή παράθεση γεγονότων-απαντήσεων, θα ήταν και βαρετή, και θα έδινε στον καθένα το πάτημα να σχολιάζει “μα δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα” κτλ. Δεν είναι ανάγκη σε κάθε σειρά / ταινία να δίνονται απαντήσεις / εξηγήσεις για όλα. Πρέπει και κάτι να μένει για τον τηλεθεατή να σκεφτεί και αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Είμαι σίγουρος ότι πάνω από τις μισές απορίες μας δε θα απαντηθούν ποτέ και καλά θα κάνουν και δε θα απαντηθούν. Προτιμώ να σκεφτώ από μόνος μου τις ενδεχόμενες απαντήσεις, παρά να σκέφτομαι “Α… τελικά αυτό ήταν το “τέρας”;”.

εγω αρχισα να βλεπω προσφατα lost ειμαι στην τριτη σεζον(12 επεισοδιο)και εχω να πω οτι το βαζει κατω το prison break…lost deserves our respect!!!

Είπες και μία σωστή κουβέντα. (αλλά σωστά πάλι δεν την έγραψες)

αυτο που μα ρεσει στο lost ειναι η αλλαγη των χαρακτηρων με τον καιρο και αυτο το ερωτηματικο…ανωτεροι απο ολους τους χαρακτηρες τζων-λοκ και σογιερ

Αποκλείεται. Δεν γράφει ο thats why…

εγω γραφω,η ορθογραφια ειναι επικτητο και οχι εγγενες χαρακτηριστικο…εντ οφ σπαμ