Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Σε έφτιαξα!8)

και εμένα,άντε η πίστη μου θα βγει μέχρι τότε!είναι στις 19 και το House οπότε θα τρελαθώ!

Now playing: Empyrium - Dying Brokenhearted
via FoxyTunes

5x01 Because You left 21/01/09
5x02 The Lie 21/01/09
5x03 Jughead 28/01/09
5x04 The Little Prince 04/02/09
5x05 This Place Is Death 11/02/09
5x06 The Life and Death of Jeremy Bentham 18/02/09
5x07 316 25/02/09
5x08 LeFleur 11/03/09
5x09 Namaste 18/03/09
5x10 He’s Our You 25/03/09

Πουσαστε?:-k

No spoilers plz

Άρα θα παίξει διπλό επεισόδιο στην πρεμιέρα!Γαμάτο!

οο ναι και μετά θα έχουμε την επόμενη βδομάδα αμέσως όχι μετά από 2 όπως γίνεται συνήθως όταν παίζει διπλό επεισόδιο…

Now playing: Iron Maiden - Wrathchild
via FoxyTunes

Στις 21 Γενάρη στον ΑΝΤ1 θα δείχνει 2 σεζόν. :bounce:

όχι δεν το πιστεύω!τόσο μπροστά είμαστε???8O8O8O

έλεος δηλαδή,δεν υποφέρονται καθόλου!είναι για κλάματα το λιγότερο

Now playing: Iron Maiden - The evil that men do
via FoxyTunes

θα απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα κ τις απορίες μας !!!

και ναι !!΄
μιλάς με την μεγαλύτερη fan του LoSt @@

μέχρι και screensaver έχω βάλει που βάζεις τους αριθμούς όταν έλεγε ο Desmond τους αριθμούς στον John Locke με πράσινο χρώμα !!!

γαμάτο !!!

Άντε μωρή αρρώστια Lost!

Δεν μπορώ να περιμένω λέμε.

Εγω παντως την επαναληψη του σηζον 4 την αρχισα :oops:

τώρα που το λες πρέπει να αρχίσω και εγώ,αν και θυμάμαι αρκετά πραγματάκια…αλλά πρέπει…:-k:-k

Now playing: Arcana - Love Eternal
via FoxyTunes

Εγώ την έχω ήδη τελειώσει :p. Βασικά, όταν παιζόταν η 4η σεζόν έβλεπα σχεδόν κάθε επεισόδιο και δεύτερη φορά, οπότε συνολικά την έχω δει 3 φορές ολόκληρη… :roll:

Να σημειώσω πως όλα τα υπόλοιπα τα έχω δει τουλάχιστον 2 φορές, ενώ το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης περιόδου το έχω δει μέχρι στιγμής… 4 :smiley:
Όχι, δεν είμαι καμένος :stuck_out_tongue:

σαφώς και όχι δεν είπε κανείς αυτό!:stuck_out_tongue:

είσαι uber καμένος,εσύ μύριζες και νόμιζα ότι καιγόταν το σπίτι:lol::lol::lol::lol:

Now playing: Edguy - Superheroes
via FoxyTunes

:lol:
Κι όμως, η δεύτερη φορά που είδα πρώτη και δεύτερη σεζόν ήταν καλύτερη και πιο “εποικοδομητική” από την πρώτη. Και αυτό γιατί ξεκίνησα από την τρίτη σεζόν να παρακολουθώ τη σειρά σε “real time”, οπότε τις δύο πρώτες (όπως οι περισσότεροι εδώ) τις είχα δει μαζί, μέσα σε καμιά βδομάδα. You know: Ξεκινούσα βράδυ και… έβγαινε ο ήλιος… το οποίο έχει την πλάκα του, αλλά ξεχνάς πολύ εύκολα σημαντικές λεπτομέρειες, τις οποίες θυμάσαι με τη δεύτερη τηλεθέαση :stuck_out_tongue:

σε αυτά έχεις δίκιο,όταν είχα δει την πρώτη πάλι κατάλαβα πιο πολλά πραγματάκια,[όσο δυνατό είναι αυτό στο lost].Θα αρχίσω και εγώ αυτές τις μέρες για να μπω στο κλίμα,αν τα υπολογίσω σωστά θα δώ το τελευταίο επεισόδιο την μέρα προβολής του πρώτου από τον 5ο κύκλο και την επομένη download(ποιος κάνει τέτοια πράγματα:-k)…

Now playing: Sepultura - Refuse Resist
via FoxyTunes

Ουφ, τα’δα. Δεν θυμομουν τιποτα τελικα.
Θα φταιει που τα΄βλεπα αναμεσα στα διαλειμματα μου για τις τελικες.

Δεν μπορω να περιμενω λεμεεεε

ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ! ! ! ! !

Τι γινεται σε μια βδομαδα???

:tomato::tomato::tomato:#-o:p