Μετριοτητες,μεταβατικο επεισοδιο με καποιες δυνατες σκηνες ωστοσο,αλλα ως εκει.Παμε γι αλλα.
Προς το τέλος είχε κάτι καλά σημεία αλλά γενικώς δε συγκλονιστήκαμε κιόλας.
Επιτέλους ο Sayid με φυσιολογικό μαλλί μπουκλίτσα και χωρίς ισιωματάκι κομμωτηρίου. Τρελαίνομαι όταν αρχίζει τα batmanικά του
τι γέλιο εκεί που λέει ο Sawyer…
-Thank you lord!
flash
[καταιγίδα]
-I take that back!:lol:
η Σαν πάει να κάνει αυτό που νομίζω;; 8O πολύ τσαμπουκαλού μας έγινε…
και ο Τζιν που δε γνωρίζει για τα φλας θα έμεινε μλκας με τη Ντανιέλ και τους Γάλλους (το πώς γίνεται να ζει δε το ρωτάω, Lost βλέπουμε)
Θα κάνω τη διαφορά και θα πω ότι μου άρεσε πολύ το επεισόδιο. Το βιντεάκι πάντως με τον τύπο που αναλύει τα πάντα απίστευτο.
Πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα τα μαζέψουν στο τέλος. Κι επίσης πώς διάολο κατάφεραν να συλλάβουν τέτοια πλοκή.
καλο ηταν το επισοδειο απλα δεν εχει γενικα μεγαλη εξελιξη. Αυτος ο σχιστοματης που στο καλο βρεθηκε παλι εκει? τεσπα δεδομενου το οτι ειμαστε στο λοστ αυτη η ερωτηση ειναι σχεδον ρητορικη… Παντως πολλα ερωτηματα και καθολου απαντησεις μεχρι τωρα και μπουκωσα με ερωτηματικα.Νταξει και μη βιαστουμε να κρινουμε ασχημα τον μπεν, οτι κανει το κανει προφανως για να δημηουργησει κλιμα ανασφαλειας και να τους πεισει πιο ευκολα να φυγουν απο κει κ να πανε νησι, Αρε λοστ ενα εισαι
Εμενα μ’αρεσε.
Καμια γενικη απορια δεν εχω μιας που περιμενα την επιστροφη του Τζιν, αφου ειναι ακομα στα credits
Ηταν απλα επεισοδιο για να προχωρησει η πλοκη. Η Σαν θα λαβει τα τρια, και δεν θα κανει τιποτα. Θα κωλωσει λογω Ααρον στ’αμαξι. Ασε που δεν θα την αφησουν οι αλλοι…
Παρτε και ενα B Side
Χ says:
*pos sou fenete h 8ewria pos oi original katoikoi einai oi apogonoi twn anthrwpwn pou pesane me to aeroplano sto nhsi!!!
giasonas [χιόνια και άλλα τέτοια όμορφα] Miseria Cantare says:
*oi apogonoi?
*dld phgan sto parel9on
*gamh8hkane
*afhsan ekei ta paidia
*kai gurisan sto mellon?
Χ says:
*8a deis etsi 8a einai
*kai to agalma iexe 12 daxtyla gt epeidh htan ligoi ginane poles aimomi3ies opote eixan mikres metalla3eis
*!!!11
Tον θεο του δεν εχει
[SPOILER]Νομίζω ότι για τον Jin είναι λίγο προφανές: Ταξιδεύει στο χρόνο μαζί με τους υπόλοιπους losties Σώγιερ, Λοκ κτλ! Απλά βρισκόταν στη θάλασσα γι αυτό δεν τους έχει συναντήσει.
Στο 35ο λεπτό περίπου μας δείχνει το βράδι που έχουν φτάσει οι losties στην παραλία και βλέπουν τα απομεινάρια, και λένε ότι είναι σαν από πρόσφατο ναυάγιο, και μάλιστα γαλικό, σύμφωνα με την παρατήρηση του Λοκ.
Αμέσως επόμενη σκηνή, μας δείχνει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στη θάλασσα, δηλαδή τους γάλλους στη σωσίβια λέμβο.
Μετά μας δείχνει την επόμενη μέρα (πρωί), κατά την οποία οι losties προφανώς έχουν ήδη φύγει από την παραλία, είτε τυχαία, είτε επειδή κατάλαβαν ότι είναι η Ρουσσώ (γαλλικά, ναυάγιο) και προτίμησαν να κρυφτούν για να μην μπλέξουν τα μπούτια τους με το time travel.
τα υπόλοιπα στο επόμενο επεισόδιο
[/SPOILER]
Ρε, κι εμένα με άρεσε! Τι λέτε μέτριο ρε άμπαλοι; Από όλα είχε το επεισόδιο! 8)
Πάντως μου αρέσει η νέα λογική της σειράς: Σου διηγούνται την ιστορία του νησιού, όχι όμως με flashback, αλλά με ταξίδια στο χρόνο.
Α ρε κοζυ, χαρηκα που ειδα σποιλερ δικο σου για λοστ και ειχε μονο δυο σειρουλες μεσα…
[SPOILER]Κατα τ’αλλα μολις το ειδα κι εγω και συμφωνω με κοζακο. Μια χαρα ηταν το επεισοδιο! Σαν εισαι ηλιθια, ψοφα. Η Ρουσσω τι μαγουλάκια ηταν αυτα? Πώς εχει μαζεψει ετσι η κακομοιρα τωρα?
Επισης τι παιζει με τις μυτες που ματωνουν? Εχει να κανει με το χρονο που εκτιθενται σε κατι (τι αραγε?) και ο δανιελ ξερει η κουφαλα αλλα δε λεει.[/SPOILER]
[SPOILER]Το οτι ο Τζιν ζει ειναι θεοκουφο.Σιγα ρε σχιστοματη σουπερμαν!Ανατιναχτηκε το πλοιο με τοσα κιλα εκρηκτικων κι εσυ οχι μονο δεν καηκες πατοκορφα,αλλα επεζησες πανω σε ενα ξυλο στη θαλασσα και ακομα δεν εχεις πνιγει!
Αλλα πιθανως το οτι ο Τζιν ζει θα ειναι ο λογος που η Σαν θα επιστρεψει στο νησι.
Η Σαν περιμενα να απαγαγει τον Ααρον βασικα,απο τη μια επειδη συνεργαζεται με τον Γουιντμορ και απο την αλλη για να εχει ενα μπακαπ πλαν αμα δεν καταφερει να σκοτωσει τον Μπεν.Που σιγα να μην καταφερνε να σκοτωσει αυτη τον Μπεν.Θα της φερει καναν καπνο να τη φαει να πουμε.
[/SPOILER]
μπα, μάλλον βλακείες τους έλεγε για να μην ανησυχούν. ίσως να πάθει κι ο ίδιος nosebleed σύντομα. και αφού μετά τη γυναίκα-φίδι έπαθε και ο Μάιλς και η Τζουλιέτ, νομίζω αρχίζει να επαληθεύεται η θεωρία ότι μόνο οι losties δεν κινδυνεύουν από αυτό :-s
Φεν: :lol: Ok, λοιπόν, here you go:
[SPOILER]Τα πράγματα με το time traveling δεν είναι όπως ακριβώς τα είχα φανταστεί. Δηλαδή: Είχα σκεφτεί πως όσοι ταξιδεύουν στο παρελθόν, θα έπρεπε στη συνέχεια να θυμούνται τις επισκέψεις αυτές (πχ: Ο Λοκ είδε το αεροπλάνο να πέφτει, άρα θα έπρεπε να το θυμόταν όταν το βρήκε λίγα χρόνια αργότερα με τον Μπουν), με κάποιο τρόπο (όραμα or something).
Ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι όμως τα πράγματα: Από ό,τι φαίνεται από τα τελευταία επεισόδια, όταν οι λάμψεις λαμβάνουν χώρα, και βλέπουμε πως οι Losties πηγαίνουν στο παρελθόν, τα ταξίδια αυτά επηρεάζουν τις αναμνήσεις των “ταξιδιωτών”, μόνο από τη στιγμή που στο παρόν, ξεκινάει το ταξίδι προς τα πίσω. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα “γραμμικό” είδος ταξιδιών στο χρόνο: Ό,τι συμβαίνει για τους “ταξιδιώτες”, αποτυπώνεται στη μνήμη τους σα να συμβαίνει “τώρα”, άσχετα αν στην πραγματικότητα είναι… “πριν”. Και αυτό εξηγείται από το ότι, όταν οι Losties πάνε στο παρελθόν, δεν αλλάζουν ηλικία. Πχ, ο Λοκ, όταν πάει να βρει τον Άλπερτ στη σκηνή του, θα έπρεπε κανονικά να είναι… μείον δύο ετών! Δεν είναι όμως! Είναι όσο ήταν πριν “ταξιδέψει”.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός!
Προφανώς όμως, αυτοί που επισκέπτονται στο παρελθόν οι Losties, θα έχουν κανονικά την ανάμνηση του “Τότε που συνάντησα εκείνον τον περίεργο τύπο”. Και αυτό συμβαίνει με τον Άλπερτ και τον Λοκ: Ο Λοκ όταν ήταν παιδάκι, δεν είχε ανάμνηση του Άλπερτ, γιατί τον είχε δει σε ταξίδι πίσω στο χρόνο, και όχι κανονικά. Ο Άλπερτ όμως, στο μέλλον, θυμάται ότι κάποιος Τζον Λοκ τον είχε επισκεφθεί μία ωραία μέρα στα 50’s!
Στην ίδια λογική λοιπόν, η Ρουσώ θα πρέπει κανονικά, όταν είδε τον Τζιν το 2004, να τον θυμόταν, με βάση τα όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο! Ο Τζιν όμως όχι, άσχετα αν η συνάντηση έγινε το 1988! Για τον Τζιν, ό,τι συνέβη μετά την έκρηξη του πλοίου, είναι πρακτικά σα να συμβαίνει τώρα, και όχι το 1988, όταν και τον ανακαλύπτουν οι Γάλλοι!
Το γιατί η Ρουσώ όμως όταν είδε πρώτη φορά τον Τζιν στην κανονική ροή (δε θυμάμαι βασικά πότε στη σειρά έγινε -και αν έχει γίνει- συνάντησή τους), δεν είπε τίποτα, μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς: Έχουν περάσει 16 χρόνια, οπότε απλά δεν τον θυμάται!
Αυτά
[/SPOILER]
Εδώ έπεσε με ολόκληρο αεροπλάνο και έζησε, στα εκρηκτικούλια θα κολήσει; :lol::lol::lol:
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
thanks για το πόστ 8)
πάντα διαφωτιστικό!
[SPOILER]να προσθέσω για τα time travels, ειδικά πάνω σε αυτό που θίγεις ότι εκεί που ταξιδεύουν διατηρούν την παροντική ηλικία.Φαντάζομαι ότι αυτό το συζητάς επειδή θεωρείς ότι όταν πας πίσω(ή μπροστά) στο χρόνο δεν πρόκειται να βρεις αντίτυπο της μάπας σου, πράγμα λογικό αν προσπαθεί κάποιος να δει μια ρεαλιστική πλευρά στα ταξίδια αυτά.Όμως ο ο Σόγιερ και ο Λοκ συζητούν για το ότι ο Λοκ θα μπορούσε να πάει να βρει την ακόμα πιο ηλίθια έκδοσή του,όταν βάραγε φινιστρίνια κάτω από φοίνικες.
Τώρα αυτή η συζήτηση εξηγείται από την αμάθεια τους σε τέτοια ταξίδια;Οπότε δε γίνεται να σε συναντήσεις;
Ή μήπως αυτή εξηγείται από το ότι ο Ντέσμοντ άναψε τον προβολέα οπότε όντως ένας Λοκ βάραγε κλαίγοντας το παραθύρι και τον ξύπνησε;
Λοιπόν τα έχω γράψει μπερδεμένα αλλά ελπίζω να βγαίνει νόημα.[/SPOILER]
Δεν γίνεται, πρέπει να περάσει η μέρα να δω το επεισόδιο…
Ρε με αυτή την θεωρία και το άγαλμα είδα όνειρο χτες το βράδυ στον ύπνο μου…δεν πάμε καθόλου καλά…
Για το επεισόδιο τα είπατε όλα…είδα το τρέιλερ του επομένου…οΜπεν κρατάει ένα πολύ ισχυρό χαρτί στα χέρια…He always has a plan…
Για αυτο με το ματωμα της μυτης.Πιστευω οτι η Σαρλοτ εχει μεινει στο νησι μαλλον για πολλα χρονια παλιοτερα γι αυτο και επηρεαζεται πρωτη.Στο νησι πιο παλια εχει ζησει και ο μαιλς.Ενω ο Λοκ με τον Σωγιερ ειναι εκει περιπου τρεις μηνες.Οποτε θα τους επηρεασει τελευταιους.Υποθετω οτι η γιατρεια σ’αυτο θα ναι να γυρισουν ολοι στο νησι ωστε ειτε να το κανουν να σταματησει ειτε να παιξει κατι με σταθερες οπως και με το Ντεσμοντ.
Ακριβως αυτο. Μιλάμε για “επισκεψη” στο παρελθον, γυρνανε πισω απλως σαν θεατες και το βλεπουν. Δλδ η κανονικη ζωη τους ειναι μία (γιατι σε καποια ποστς πιο πισω καποιος μιλησε για το ποιος ειναι ο κανονικος εαυτος καποιου, αν ειναι το πριν, το τωρα ή το μετα ή αν υπαρχουν πολλες παραλληλες ζωες του ιδιου).
Αλλα αυτο που λενε “ο,τι εγινε, εγινε” δεν ισχυει. Προφανως μπορουν να αλλαξουν καπως τα πραγματα αν θελουν, οπως οταν ο ντανιελ χτυπησε την πορτα της καταπακτης και μιλησε στον ντεσμοντ προσθέτοντάς του μια αναμνηση στο παρον του.
Επισης να πω κατι που σκεφτηκα αλλα μαλλον ειναι βλακεια (να με συμπαθατε).
Απο τότε που πηγαν στο νησι οι λοστιζ καθε τοσο τους συνεβαιναν κουλα πραγματα τυπου “ειδα τον γουολτ να μου μιλαει μεσα στη ζουγκλα αλλα εκεινος βρισκοταν στην παραλια μαζι σας”. Αυτα εχουν εξηγηθει καπως? Μπορει αυτο να μην ηταν παραισθηση αλλα πιθανο ταξιδι του γουολτ στο παρελθον απο το μελλον και να λειτουργει με βαση τις διαταγες καποιου (πχ μπεν) για να τους δινει οδηγιες του τι θα κανουν? :-s Μπορει σε επομενα επεισοδια ή στον επομενο κυκλο να εχουν εξοικειωθει τοσο με τα ταξιδια στο χρονο!
Πολύ σωστό είναι αυτό που λες για Γουόλτ…Ειπώθηκε ακριβώς το ίδιο πράγμα χθες στην παρέα μου όταν βλέπαμε το επεισόδιο…εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι είχε απαχθεί απο τους others για αρκετό χρονικό διάστημα…