Δε θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει: http://www.lostpedia.com/wiki/Main_Page
Site για πολύυυυ κάψιμο. 8)
Δεν νομιζω να ηταν αυτο το “περιστατικο”…Αφου η Νταρμα μετα δεν υπηρχε.
Κ αυτος ο Κινεζακος απο τα βιντεο τι ειναι?Μπας κ ειναι ο Τζεικομπ??
Λαλακία μου, ήθελα να πω τι ήταν η διαμάχη…purge ή πως σκατά το λένε και τα έμπλεξα :lol:
Το “περιστατικό” είχε να κάνει με το σταθμό κοντά στην παραλία και τον ηλεκτομαγνητισμό!
3χ20
Καλά το επεισόδιο ήταν απίστευτο!!ακόμα να συνέλθω από το σοκ!Δεν πιστέυω οτι ο λοκ θα πεθάνει, άλλωστε όπως είπε κι ο Κωστής γλίτωσε από τον 8ο όροφο…τι να του κάνει μια σφαίρα?:lol:
Εγώ τον jacob δεν τον πρόσεξα αλλά θα το ξαναδώ αν είναι το επεισόδιο!στην αρχή πάντως νόμισα ότι όντως είναι τρελός ο Μπεν και ξενέρωσα!!Βέβαια δεν είναι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος αλλά εντάξει…
Ο Τζακ εξακολουθεί να με εκνευρίζει,το ίδιο και η Κέιτ!η Τζούλιετ βελτιώνεται κάπως!
3x20
[SPOILER]Για όποιον έχει απορία ποιός είναι ο Jacob…
3x21
[SPOILER]Και η αγωνια κορυφωνεται…Αρκετα καλο επεισοδιο,δεν δινει βεβαια απαντησεις για τιποτα,ουτε ασχολειτα με τον Τζεικομπ και το τι απεγινε ο Λοκ,αλλα προχωραει καπως η πλοκη.
Η Τζουλιετ λετε να ηξερε οτι καποιος ειναι στον υποθαλασσιο σταθμο…?
Στο επομενο αναμενεται και πιστολιδι.Παμε!
[/SPOILER]
3χ21
Καλο επεισοδιακι,οι ετοιμασιες πριν τη μεγαλη μαχη.Αναμενουμε απο τις φημες,μεγαλη αποκαλυψη για τον ατσαλακωτο Τζακ,καποιους θανατους κι απ τις 2 πλευρες(προσωπικα στοιχηματιζω σε Σαιντ,Τσαρλι,Τομ,Κλαιρ,Μπεν και μια wild card τον Σωγιερ,μια και εχει πει οτι αρκει να σκοτωνε τον πραγματικο Σωγιερ κι ας πεθαινε μετα)και επανεμφανιση του Λοκ καθως και του μ…κα Μαικλ με το μουλικο του.Σημερα προβαλεται στο Αμερικα το Lost:The answers με commentary απ τους σεναριογραφους,ελπιζω οτι ολο και καποιος θα το ανεβασει στο νετ αυριο!!Ιδωμεν…
'Οτι και να γίνεται δε μου βγαίνει απο το μυαλό ότι η Juliet είναι τρελή σκύλα… Once a bitch always a bitch.
+1
πολύ καλό το επεισόδιο και συγκινητικό!έτοιμη ήμουν να βάλω τα κλάμματα!
Πάντως μου αρέσει πολύ όπως συνδέονται οι χαρακτήρες μεταξύ τους,πχ.ο Τσάρλι με την κοπέλα του Σαγίντ ή που ακουγόταν κάποιος που φώναζε “ντέσμοντ”!γενικώς πολύ ωραίο το επεισόδιο!
Όποιος ξαναμιλήσει έτσι για την Juliet παίρνει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία…
:lol: :lol: :lol:
Ξερετε αν εχουν βγει υποτιτλοι για το “Lost:The Answers”?
http://lost.arian.gr/
Μπα. Κοίταξα και την πρώτη μέρα και δεν είχε και το είδα χωρίς. Εντάξει δε λένε τίποτα αγγλική λογοτεχνία μέσα, οπότε δεν παίζει πρόβλημα…
Άντε δύο μέρες ακόμα
Λεει τιποτα το σημαντικο ή μπα?
Χθες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηρα τη 2η σεζον σε dvd!7 dvd-ακια,το τελευταιο με πολυυυυ μπονους υλικο!Και γαμω!Ο,τι πρεπει εν αναμονη του φιναλε της 3ης σεζον και για το συνδρομο στερησης που θα επακολουθησει!
Μπα Therion,απλη περιληψη ειναι,μη φανταστεις κατι το ιδιαιτερο!
Όντως δεν είχε κάτι σούπερ. Εγώ τη δεύτερη περίοδο την έχω σε δύο πακέτα dvd. Είχα αγοράσει το ένα το καλοκαίρι και το δεύτερο τον Οκτώβριο. Βασικά θέλω κι εγώ να δω τις δύο πρώτες περιόδους από την αρχή :lol:
Lost καμένοι forever!
Απο εξωτερικο φανταζομαι τα πηρες ε?:-k Δεν ειχα δει να κυκλοφορει η 2η σεζον ουτε καν στα βιντεο κλαμπ,γι αυτο μου φαινεται περιεργο.
Γενικά κάθε περίοδο την βγάζουν αρχές καλοκαιριού σε έκδοση με τα 12 πρώτα επεισόδια και φθινόπωρο τα υπόλοιπα. Και μετά βγαίνει μία έκδοση που τα έχει όλα μέσα.
Check: http://www.amazon.co.uk/Lost-2-Part-Matthew-Fox/dp/B000FG69MC/ref=pd_bbs_6/202-3772140-1743004?ie=UTF8&s=dvd&qid=1179836885&sr=8-6
Την πρώτη την είχα πάει από τα Fnac στο Μαρούσι και τη δεύτερη από Γαλλία.
Αχα!Δεν το ηξερα,οποτε θα το χω υποψιν! Thanks!
Pedia,eimai kai gw fan me to Lost…!Alla diavasa se mia efhmerida oti to Lost 8a teleiwsei to 2010!!!:?
Exei akousei kaneis kati tetoio…? Gt ama isxyei…