Το Sin City είναι το νέο όνομα του Texas Necropolis!
Μια χαρά ημερομηνία, τιμή, θα δούμε και Universe217 αλλά ψιλοσκατόχωρος το Texas Necropolis/Sin City
anyway, Madder Mortem είναι, μοναδική ευκαιρία:D
Παλικαρια εγω πιστευω πως σε γενικες γραμμες ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη…Ειχα απο πριν μια απορια ποσο κοσμο θα μαζευε αλλα τωρα με 25 το φοβαμαι πολυ…μακαρι να διαψευστω βεβαια!
Η προπωληση μεσω ιντερνετς ειναι στα 20ευρω παντως.
και δυστυχως το να φερεις γκρουπ απευθειας απο Νορβηγια και σκανδιναυια γενικοτερα(γιατι οι ΜΜ δεν ειναι σε περιοδεια) δεν ειναι και οτι φθηνοτερο…
ασε που οι περισσοτερες συναυλιες εχουν παρομοιο, αν οχι ακριβοτερο εισητηριο. Θα δειξει παντως!
Δεν αντιλεγω,ειναι λογικα ολα αυτα…Απλως ειναι πολλα λαιβ μαζεμενα και σαν ονομα αν τους συγκρινει με αλλες μπαντες που ερχονται την ιδια περιοδο…αυτο ειναι που σκεφτομαι.
Ναι όντως έχουν μαζευτεί πολλά, αλλά τα πιο μεγάλα που λες έχουν 30-35ευρώ και αυτό 20-25ευρώ, 10ευρώ κάτω συγκριτικά εμένα μου φαίνεται οκ, δλδ πιο κάτω από 20ευρώ για Madder Mortem , εε εντάξει!
Μ’αρέσετε όλοι εσείς που κράζετε τις τιμές σε συναυλίες και ξέρετε πως και 15 ευρώ να τις είχαν πάλι δεν θα πηγαίνατε.
Η τιμη μια χαρα ειναι απλως αν το παμε συγκριτικα με αλλες μπαντες που ερχονται την ιδια περιοδο ειναι λιγο χαντακωμα…οι ΜΜ ποτε δεν ειχαν την τρελη προωθηση εδω
ακριβώς επειδή δεν είναι μία μπάντα που περιοδεύει συνέχεια και δεν έρχεται εδώ κάθε χρόνο κτλ κτλ. αξίζει το εισιτήριο. Σε όποιον αρέσουνε οι ΜΜ δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για την τιμή
Eιναι αρκετα απλα τα πραγματα νομιζω…Αν το δουμε ανεξαρτητα απο συγκρισεις η τιμη οντως ειναι υψηλη οπως και ολες οι τιμες για συναυλιες στην Ελλαδα.Αν το δουμε συγκριτικα με με το τι ερχεται σε τι τιμες την ποιοτητα του συγκροτηματος κλπ νομιζω ειναι μια χαρα.
Οι Madder Mortem μας ενημερώσαν πως θα πρέπει να περιμένουμε ένα δύωρο σετ! Τι καλύτερο?
Nαι ξερω ειμαι τραγικος κλπ αλλα ξερουμε καν σετλιστ?:roll:…Ακουσα ολους τους δισκους τους και εχω καει παρα πολυ…
Ελπιζω να κουβαλησουν σιντι και merch σε λογικες τιμες…
στο νετ μπορεις να βρεις τα cds τους (εκτος απτο καινουργιο) σε πολυ χαμηλες τιμες!
ΔΕΝ υπαρχει καλυτερο νεο!!!2 ωρες!!! Τελεια, και ανησυχουσα οτι θα μεινουνε απ εξω πολλα γαματα κομματια!!:D:D:D:D
χαχαχαχα! Όχι, δε γνωρίζουμε ακόμα. Μερτς πάντως από ότι μου είπαν θα φέρουν, ίσως και την επανέκδοση του Deadlands με bonus tracks!
κανα meet and greet παιζει? δεν ερχονται και καθε μερα (βασικα δεν πανε και πουθενα :lol:)
Πιστεύω πως δεν θα είναι πρόβλημα να κανονιστεί κάτι! Έστω και κάτι πρόχειρο, θα το δούμε!
Σιγουρα θα παιξουνε αρκετα απτο Eight Ways, υπολογιζω8-9 και απτα παλια συνηθως παιζανε (δεν εχουνε κανει και πολλα shows):
Breaker Of Worlds *
My Name Is Silence *
M For Malice *
Omnivore
Distance will save us
Rust cleansing *
Evasions
Changeling
Resonatine *
Desiderata
Hangman*
Necropol Lit
Faceless
Traitor’s Mark *
The Flood to Come
με αστερι ειναι αυτα που θεωρω σιγουρα να παιξουνε εδω
Τα εισιτήρια για την εμφάνιση της Θεσσαλονίκης είναι από σήμερα διαθέσιμα στα δισκάδικα - Nephilim, Musicland, Metropolis. Στην Αθήνα ως γνωστόν στο Tickethouse! Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά και στα
http://maddermortemath.eventbrite.com και http://maddermortemthes.eventbrite.com
Αυτή την Τετάρτη, 23 Σεπ, στο bar Drifter στη Θεσσαλονίκη θα κληρωθούν εισιτήρια για τη συναυλία των Madder Mortem στην πόλη μας. Να είστε εκεί!