Έχω βάλει Celtic Frost και προετοιμάζομαι για το live!
δυστυχως οχι, αν και ψηνομουν τρελα, ειδικα μετα το χθεσινο…
οχι τιποτα αλλο, αλλα γνωρισαμε και την μπαντα που ηταν ολοι τους τρελοι θεουληδες και ακομα και για το χαβαλε θα αξιζε να κατεβω. Αλλα δυστυχως δευτερα πρωι πρεπει να βρισκομαι στο ποστο μου
χανγκμαν!!!8Oναι!!!οι προσευχες μου εισακουστηκαν!!!
ενα jigsaw οντως θα ταιριαζε!!!
αντε!!!ανυπομονουμε!!!
Ας γράψει κάποιος κάτι για το live, να κλάψουμε όσοι δεν μπορέσαμε τελικά να έρθουμε.
Bασανίσου!
Μερικές φορές οι συναυλίες είναι τόσο τίμιες που δεν έχεις και πολλά να πεις. Ή έχεις?
Universe217: κάθε φορά που τους βλέπω στεναχωριέμαι και περισσότερο, γιατί όλο και μεγαλώνουν, και μικραίνει η χώρα που δραστηριοποιούνται. Ο νέος ντράμερ έχει δέσει πλέον, και ο ήχος τους χτυπάει τίλτ. Έξτρα + κάποια neurotic σημεία που εντόπισα στην κιθάρα. Η Τάνια όπως πάντα στο ύψος της.
Μadder Mortem: Αυτή η μπάντα κρατάει ψηλά τη σημαία της τιμιότητας. Αν παίζεις μπροστά σε 50 άτομα 2 ώρες και με το…φρόνημα τόοοσο ψηλά, και δε θες να τελειώσεις, είσαι γίγας. Τρομερή η τύπισα, αλάνθαστοι οι υπόλοιποι, αν κι έσκαγαν από τη ζέστη ως γνήσιοι σκανδιναβοί, έδωσαν ρέστα και έκαναν κάτι άλλες μπάντες με γυναίκες μπροστάρισες να φαίνονται ερασιτεχνικές. Καλύτερες στιγμές για μένα τα A different kind of hell, M for Malice, συν ό,τι έπαιξαν από τον πρώτο δίσκο που μου φάνηκε εξαιρετικό.
Όπως το περίμενα δηλαδή.
Πάντως για να μετρήσεις 100 άτομα του παρευρισκόμενους στο harley (αν δεν κάνω λάθος,δεν ξέρω πόσα εισιτήρια πουλήθηκαν) πρέπει να μέτρησε και τα free pass και τα μέλη των 2 μπαντών και την σερβιτόρα για να μην σου πω και τον περιπτερά από κάτω
ΣΥΝΑΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Οι universe 217 για αλλη μια φορα παρα πολυ καλοι…Η τραγουδιστρια φοβερη…Τους πετυχα απο τη μεση και μετα…
Αυτο που ειπε ο redrum…Οταν βλεπεις τοσο λιγο κοσμο(λιγοτερος απο 100 ατομα) και εχει ερθει απο την αλλη ακρη της Ευρωπης αλλα γουσταρεις τοσο εχεις αριστη επικοινωνια με το κοινο χτυπιεσαι ανελεητα η αποδοση σου ειναι εξαιρετικη και τελικα παιζει 2 ωρες…Ε τι να πουμε δηλαδη?Απο τα καλυτερα λαιβ που εχω παρολο που τους madder τους εμαθα πριν απο μερικους μηνες(ευτυχως)…
Η agnette ειναι φοβερη ΜΕΤΑΛ(ΜΕΤΑΛ ΜΕΤΑΛ ΜΕΤΑΛ) φροντγουμαν…Δεν κολησε καθολου…Τα κομματια ηταν καλυτερα και απο τους δισκους…Χτυπιοταν χοροπηδουσε μας μιλουσε αλλα πανω απο ολα εκανε φωνητικα που οι περισσοτερες συναδελφοι της δεν εχουν δει ουτε στον υπνο τους.
Το διδυμο m for malice,my name is silence ηταν το κατι αλλο,το hangman καθηλωσε, faceless φοβερη ερμηνεια αλλα οι τοπ στιγμες για μενα ηταν τα different kind of hell(κομματαραααα) και η πιο γρηγορη εκδοση του these mortal sins απο το mercury…
Με το air condition τι εγινε?αρχικα εσταζε μετα μαλλον δεν δουλευε…Ωραια εικονα πηραν:)#-o
Χαρηκα για τις γνωριμιες…
frozen εσυ ησουν δεξια μπροστα μου που ηξερες τα παντα?
Αν εδιναν περισσοτερα λαιβ η agnette θα ηταν μιση:D
Συναυλια που αξιζε το καθε σεντσι.:!:
Στα 3 αγαπημενα μου live για φετος.
Γλυκυτατοι ανθρωποι, ειδικα η Agnete. Αραξαμεν μετα και μιλαγαμε για καμια ωρα. Μ εδωσε και φιλακι στο μαγουλο, αουμ. :oops: Τι καλοι που ητανε ρε γμτ.
Περι της εμφανισης, προτιμω να μη γραψω περισσοτερα. Θα επεκταθω στο ρεπορτ.
Aπλα υπεροχοι!! Η setlist ηταν αρρωστια!! Πολλα κεφια απ ολη την μπαντα και η Agnete πραγματικη φωναρα, βαζει κατω ολες τις υπολοιπες. Ειναι και χαβαλετζηδες τα ατομα! Για μενα hightlights ηταν τα Plague on this Land, Omnivore (το πρωτο κομματι που ακουσα απο ΜΜ και τους λατρεψα)…βασικα τι να αρχισω να λεω, ολα ητανε ενα κ ενα!Κ φυσικα οι ενδιαμεσες στιγμες που μπορουσα να ουρλιαξω τα τραγουδια :lol:
ναι αυτος ημουνα, hopeless necromantic
Αχαα. Ωστε ετσι λοιπον.
Ε πες ειμαι ο ταδε ντε, τσαμπα ειναι στο κατω κατω.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω στα όσα είπαν τα παιδιά για την (φανταστική) απόδοση των Madder Mortem, αλλά και για αυτήν των Universe 217. Live που δεν έκανε κοιλιά σε κανένα σημείο. Για μένα προσωπικά κορυφαία στιγμή ήταν το αγαπημένο μου Armour και βέβαια το M for Malice.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι καλά τα φεστιβάλ, καλές οι αρένες, καλά και τα γνωστά ονόματα αλλά Live σαν το χτεσινό είναι αυτά που τροφοδοτούν την αγάπη μου γι αυτήν την μουσική. Γιατί νιώθω ότι ήρθαν να παίξουν για την κάβλα τους, για μας, για να γουστάρουμε όλοι εμείς οι (απελπιστικά) λίγοι πο ήμασταν εκεί. Και μετά από 2 ώρες live ήταν εκεί έξω να μιλήσουν με τον κόσμο, ούτε η παραμικρή δόση από σταριλίκια. Ω ναι, την αγαπώ αυτή τη μουσική.
Δεν θα ψέξω το ελληνικό κοινό που δεν τίμησε τη συναυλία προς χάριν ίσως άλλων πιο μεγάλων ονομάτων (δεν είναι και λίγες οι επιλογές πλέον). Το μόνο που θα πω είναι ότι όσοι έλκονται από τους Gathering του Mandylion, τους Anathema του Silent Enigma, τις female-fronted μπάντες αλλά και από τα heavy riffs τύπου Sepultura ας κάνουν τον κόπο να τους τσεκάρουν ξεκινώντας από το φετινό τους αριστούργημα. Ίσως βρεθούν προ εκπλήξεως…
YΓ. Hail στο χτεσινό παρεάκι. :drunk:
70-80 ατομα ημασταν. Εξακριβωμενο…
παιδια οι μαντερ απεδειξαν χθες ποσο μεγαλη μπανταρα ειναι(υπερβολη το ξερω).πολυ κουλ τυποι, μιλαγαν και εκαναν πλακες με ολους αμεσως μετα απο ενα διωρο σετ.η Agnete πρεπει να ειχε πεθανει παντως μετα απο τετοιοι λαιβ!!!αλλα παρ’ολα αυτα ηταν προσχαρη και ευχαρη.
οσο για τον χανγκμαν…τι να πω…??ειχαμε μιλησει με τον ΒΡ πριν απο κανα διμηνο κ του ειχα κανει request!!!κ απ’οτι φαινεται με ακουσε!!!η agnete το απογειωσε, πολυ συγκινητικη στιγμη.αν κ δν περιμενα να ειναι τοσο καλυτερο λαιβ!!!
απλα ρισπεκτ!!!:respect:
Για οσους θελουνε να θυμηθουνε λιγο την μαγεια εκεινης της βραδιας, ανεβασα το Armour live http://www.youtube.com/watch?v=OAA0TXx-O80 :bow2:
Ωραίος, το αγαπημένο μου από Eight Ways και από τις κορυφαίες στιγμές του live.
ρε παιδια απο τον πρωτο δισκο παιξαν το misty sleep?
O πρωτος δισκος ειναι το Mercury, τo misty sleep ειναι demo , απτο Mercury παιξανε το These Mortal Sins
Αυτη ειναι ολοκληρη η setlist και διπλα γραφω απο ποιο album ειναι το καθενα αμα θελει καποιος να τα τσεκαρει:
Formaldehyde (Eight Ways)
The Flesh, The Blood and the Man (Eight Ways)
Life, Lust and Liberty (Eight Ways)
Breaker of Worlds (All flesh is Grass)
Omnivore (Deadlands)
Desiderata (Desiderata)
The Little Things (Eight Ways)
These Mortal Sins (Mercury)
Ten Times Defeat (All flesh is Grass)
Plague on this Land (Desiderata)
Armour (Eight Ways)
Hypnos (Desiderata)
Faceless (Deadlands)
Hangman (Desiderata)
Cold Stone (Outro) (Desiderata)
My Name is Silence (Desiderata)
M for Malice (Desiderata)
A Different Kind of Hell (Eight Ways)
Enter (Deadlands)
Rust Cleansing (Deadlands)
Necropol Lit (Deadlands)
Τοσο τελειο live…
Αδικειται βεβαια το καταπλυκτικο Mercury: Αν ειχαν παιξει και τα Loss, Undertow… τελος παντων δεν γκρινιαζω… μια χαρα ηταν!
Ζηλεια - ψωρα: για οσους δεν ηρθαν!!!:har::twisted:
Είδα στο προφίλ σου πόσο χρονών είσαι και παραξενεύτηκα.
Κάποιος στην ηλικία σου πρέπει να ξέρει τι σημαίνει να ξυπνάς πριν τις 6 για δουλειά, και άρα αναγκαστικά να θυσιάζεις κάποια πράγματα όπως συναυλίες που πέφτουν Κυριακή.