Oυτε φορουμ του κομπλεξing ειναι…
παγκοσμοιοποιηση μαν.τα λεω και γω και με λενε κομπλεξικο.ολα με ολα.τουρλου τουρλου.σουτ μην μιλας.παιχτο ανοιχτομυαλος.βαλε και τσιτσανη και πετρουλα.ολααα ρε στο ονομα του ανοιχτομυαλου.
Που κολλαει η παγκοσμιοποιηση?
Μιλαμε για ενα μουσικο σαιτ.Ναι μεν της ροκ μουσικης αλλα δεν ειναι κακο να ακουμε και αλλα πραγματα ε?
Κομπλεξ, εχεις δικιο. Ζητω συγνωμη για την αστοχη/κομπλεξικη μου παρατηρηση. Ειναι τοσο φυσιολογικο να αναφερεται μια ποπ συναυλια σε ενα forum που ασχολειται ΜΟΝΟ με rock/metal…
Που ειδες εσυ οτι το φορουμ ασχολειται ΜΟΝΟ με ροκ και μεταλ?
θα βγουμε εκτος τοπικ.παντως αν μου περισευαν θα πηγαινα να την δω την μαντονα μονο και μονο για την ιστορια.αλλα δεν θα το ελεγα ουτε του παπα χαχαχχα
Εμενα αν μου περισσευαν θα πηγαινα να τα φαω σε σουβλακια.Μου ειναι παντελως αδιαφορη.Απλα να σεβομαστε τα ακουσματα των αλλων σε ενα μουσικο σαιτ
Εεεεε χμμ… ναι. ΝΑΙ!!! Eχεις απολυτο δικιο και παλι!!! Ειναι ενα site για ολα τα ειδη της μουσικης!!
ΥΓ:Σορι για το off topic αλλα αφορα ολους τους φιλους της μουσικης εδω μεσα… : Τα μαθατε?? Ο Σακης παει παλι Eurovision!!!
Aν ψαξεις θα βρεις το αναλογο θρεντ για την eurovision.
Δεν σε κατηγορω.Πιτσιρικος εισαι.Θα μαθεις…
χαχαχα ρε συ τι του λες του παιδιου?οτι θα συμβιβαστει ?φιλε μην ακους τιποτα βαλε να ακουσεισ onslaught και αυριο θα σου παρω καρφια δωρακι.να σκασεις μαντονα με μπλουζα trouble.ποποπο τι λεω ο σιχαμενος νυχτιατικο.αχαχαχαχα
Αντε να ποσταρεις το θεμα με τον Σακη λοιπον!!! Aντε γρηγορα να ενημερωσεις τους μουσικοφιλους του site!! Eλπιζω μονο να μην προλαβε κανεις την ειδηση…
Παλι καλα που υπαρχουν και οι υπερηλικες εδω στο site να μας μαθαινουν!!!
Εχμμμ…Δε μιλησα για συμβιβασμο.Ειπα να δεχτει οτι σε ενα μουσικο σαιτ που ειδικευεται στο ροκ και το μεταλ μπορει να υπαρχουν και ατομα με διαφορετικα ακουσματα.Με την ιδια λογικη θα επρεπε να σβηστει η κατηγορια με τα διαφορα (αθλητικα,σινεμα κτλ κτλ) και να καθομαστε να μιλαμε για το ποσο γαματη ειναι η ροκ και η μεταλ…
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι.μονο για επικο μεταλ και underground thrash και κλασσικουρες.και για wotan.αχχχχχχ.και να μας χορευαν και ρωσσιδες ολη νυχτα.και οποιον ακουγε οπεθ και αναθεμα να τον εξοριζαμε.χιχιχιχι.τι γλυκος που ειμαι.
Τέλος το off-topic ε.
No comment… :?
Αλλο ειδικευομαι σε κατι και αλλο ασχολουμαι μονο με κατι.
Πρωτη δημοτικου Β τριμηνο…
Κοζι καλη συνεχεια με την παιδικη χαρα παω για νανια
Με σεβασμό στα γούστα των άλλων, προσωπικά δεν δίνω ούτε τσακιστό ευρώ για την συγκεκριμένη…
αμα περισευαν τα λεφτα θα πηγαινα αλλα θα νιωθα ντροπη να παραπονιεμαι οτι δεν φτανουν τα λεφτα να παω στους οπεθ ας πουμε και να παω να δωσω 80 ευρω στην μαδονα
την μαντονα την εστειλε ο ιδιος ο θεος στη γη σαν την απολυτη γυναικα ποπ σταρ…
και κανενα τραγουδι της να μην εχεις ακουσει ποτε,ειναι τιμη να την παρακολουθησεις…
Επειδή δεν κατάφερα να πάω σε καμία φετινή συναυλία μάλλον θα πάω Μαντονα και μακάρι να έδινα μόνο 80 ευρώ…