MammothFest 2025

Πολύ δυνατή τριάδα.

2 Likes

Μια λίγο πιο ολοκληρωμένη εικόνα

8 Likes

Τι γίνεται εκεί πάνω ρε σεις;;;;

Ο καλύτερος metal δίσκος του 2025, μακράν…

1 Like

10 Likes

1 Like

Έκανα λίγη ώρα για να θυμηθώ ότι είναι logo μπάντας, με τα χρώματα που έχει περνάει εύκολα για αισθητικό της αφίσας.

2 Likes

⚠️ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ MAMMOTHFEST ⚠️

🙌 Με χαρά σας ενημερώνουμε πως το MammothFest 2025, μεταφέρεται στην αυλή του αγαπημένου μας Soul Open Air!

🎟️ Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για το νέο χώρο, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια από πλευράς των αγοραστών.

👉 Η προπώληση τριήμερων εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω της ComeTogether.Live, ενώ σύντομα θα υπάρχουν και hard copy εισιτήρια στο κατάστημα The Nephilim. Ταυτόχρονα ξεκινάμε την διάθεση μονοήμερων εισιτηρίων, ενώ σταδιακά μέχρι και την Κυριακή, θα ανακοινωθεί το line-up κάθε ημέρας ξεχωριστά.

🙏 Σας ευχαριστούμε για την μέχρι στιγμής εμπιστοσύνη και όλη την ενθουσιώδη ανταπόκριση. Το φετινό MammothFest θα είναι το καλύτερο της μέχρι στιγμής ιστορίας του και έπεται συνέχεια!

μπηκαμε στην εβδομαδα του festival. Πως τα βλέπετε τα πράματα, ποια μέρα λέτε να ακολουθησετε? Προσωπικά 1η και 3η μέρα, που νομίζω θα είναι και οι πιο δυνατές…

1η μέρα θα είναι δυνατή

η βροχή που θα πέσει

2 η μέρα για μένα . Μακάρι να έχει κόσμο , κάθε χρόνο κ καλυτερα

Θα είμαι μόνο την τρίτη μέρα τελικά, λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω τις άλλες.
Μπράβο στους διοργανωτές που έδειξαν σωστά αντανακλαστικά και έβγαλαν ανακοίνωση για το θέμα της πιθανής κακοκαιρίας. Ελπίζω ότι ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι και τελικά δεν θα χρειαστεί να πάμε σε εσωτερικό χώρο άλλα καλό είναι να γνωρίζουμε ότι υπάρχει και plan b.

1 Like

Σε εσωτερικο χώρο τελικα, έβγαλε ανακοίνωση, πρωτη φορά πάω εκεί, ελπίζω σε μια καλή διοργάνωση και καλό ήχο.

Παίδες πως τα περάσατε εψες;Πείτε εντυπώσεις από μπάντες , χώρο , merch κτλ

προσωπικα πηγα λιγο πριν βγουν oi napalm death. δεν μπορουσα να δω τα άλλα ονόματα.
μέρος παράξενο,σαν τούνελ είναι, μπαίνεις απο την μια εισοδο και βλέπεις ταμεια, merch δισκους και ενα μικρο stand για μπυρες και μετα διασχιζεισ ενα μικρο διαδρομο οπου βγαινεις στον κυρίως χώρο που έχει περιεργη διαρυθμιση, πρωτη φορά ειδα κατι τετοιο, ενα ελαφρως υπερυψωμενο παταρι για το μπαρ, στην μεση η σκηνη και αν φτασεις στην απεναντι πλευρα βγαινεις σε μια αυλη που έχει ψησταρια σουβλακια και κοσμο να αραζει.
napalm οδοστρωτηρες, χαμός ,εχουν φανατικό κόσμο αποσο κατάλαβα, ο ηχος στην αρχη ηταν υπερβολικα δυνατα αλλα μαλλον λογω του χώρου πρεπει να ειναι εσι, μολις μετακινηθηκα λιγο εσττρωσε. γενικα μπροστα υπηρχαν φασεις που επεφτε και λιγο ξυλο, ειχε την πλακα του και το πιο σημαντικο απολα ηταν λαιβ με ελαχιστα κινητα στα χερια. δεν ξερω γιατι,ισως δεν ειχε πολλα πιτσιρικια.
σημερα δεν εχω καποιο ενδιαφερον, τα λεμε αυριο με tiamat

14 Likes

Πηγα σημερα στη 2η μερα, προλαβα Night Eternal ,παιδες ψαχτε τους ειναι πολυ καλη μπαντα. Τραγουδια κ σκηνικη παρουσια τα εδωσαν ολα. Rhapsody οκ δεν περιμενα κ πολλα. Ειδα το καλοκαιρι στο Βολο τους κανονικους, καμια συγκριση. Virgin Steele στο 5-6 κομματι εφυγα, ο De Feis σαν να νιαουριζε παρα τραγουδουσε. Μπορει να με φανηκε εμενα ετσι, εαν ηταν καποιος αλλος απο εδω ας γραψει.
Καλη οργανωση, merch οκ -παντα στηριζουμε-. Καθε χρονο κ καλυτερα.!

5 Likes

Τρίτη μέρα Mammoth Fest με ανάμικτα συναισθήματα. Έφτασα στον χώρο στην μέση του σετ των The Temple που θέλοντας και μη τους βλέπω για τρίτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι αρκετά καλοί σε αυτό που κάνουν, αγνό ορθόδοξο doom που δεν με τρελαίνει αλλά δεν με χαλάει επίσης.

Με μια μικρή διακοπή όπου είχα τον χρόνο να εξερευνήσω τον χώρο τον οποίο περιέγραψε με ακρίβεια ο συναγωνιστής παραπάνω ξεκινούν οι Tribulation.

Για μια ώρα παίξανε καλή μπαλίτσα και καταφέρανε να ζεστάνουν το κοινό. Για εμένα ήταν η μπάντα της βραδιάς αν και πολλοί θα πουν διαφορετικά…
Γιατί ακολούθησαν οι Riot City που απότι φαίνεται έχουν αρκετό κοινό στην Ελλάδα. Κοινό που δεν υπολογίζει την υγεία των αυτιών του. Οι τσιριδες του τραγουδιστή και η ένταση και ταχύτητα που παίζανε οι υπόλοιποι κατάφεραν να με στείλουν στην αυλή του φεστιβάλ για σουβλάκια. Ενώ το χέβι μετσαλ τους δεν είναι κακό προτίμησα να γλιτώσω την διάτρηση τυμπάνου όσο υπάρχει καιρός!

Η φωτό τραβηγμένη από όσο πιο μακριά μπορούσα!
Για τους Τiamat δεν ήξερα τι να περιμένω. Πήγα δεύτερη σειρά μιας και γύρω μου είχε κυρίως κοπέλες και διάφορους τύπους της ηλικίας μου οπότε δεν κινδύνευα να με σακατέψουν. Καταρχήν η μπάντα ήταν φοβερή, εκτέλεσαν υπέροχα τις κομματαρες του Γιόχαν, που όμως μου φάνηκε πολύ γερασμένος και όχι ιδιαίτερα έτοιμος να βγει στην σκηνή.

Συγκίνηση στα In a Dream, Divided, Cain , έκσταση στα κομμάτια του Wildhoney και παρόλο που η φωνή του Γιόχαν έβγαινε δύσκολα θα έλεγα ότι ταίριαζε με το ύφος των τραγουδιών. Πέρασα καλά στην τελική. Πάμε για άλλα .

6 Likes