εθιστικότατο το El Gringo…περιμένω με αγωνία το album…με αρχιδάτη παραγωγή ελπίζω … που λέει και ο Τραμπάκουλας
Συμφωνω.Πολυ καλο το el gringo.Το εχω ακουσει αρκετες φορες και εγω.Αναμενουμε τωρα ολοκληρο το αλμπουμ και ελπιζουμε στα καλυτερα!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?npcvoi
Sent from my iPhone using Tapatalk
[B][I][SIZE=“6”]The Lord Of Steel
[/SIZE][/I][/B]
ο καινούριος δίσκος
έτσι!τίμιος,γραφικός manowarικός τίτλος!
Η λέξη Lord δεν είχε χρησιμοποιηθεί ως τώρα σε Album:thumbup:
και συνδυάζεται και άψογα με τον μπρατσαρά σαν εξώφυλλο ε??
κι από τους τίτλους τραγουδιών που γνωρίζουμε (expendable,el grigno, hail,kill and die)΄, ο δίσκος θα βαρέσει ταβάνι στους δείκτες γραφικότητας 8)
Εδιτ: 16 ιουνίου κυκλοφορεί .
[B][SIZE=“5”]TRUE!!![/SIZE][/B]
Χαχαχα! Γαμάτος τίτλος όντως!!! Μακάρι να είναι καλός ο δίσκος όχι όπως το προηγούμενο…
μια χαρά ήταν το gods of war, είναι λίγο τραβηγμένο από θέμα διάρκειας με τα ιντερλούδια κτλ αλλά τα κομμάτια είναι κομπλέ.
Εγώ δεν μπορώ να τον ακούσω, το Warriors of the world είναι ο τελευταίος καλός τους δίσκος, για μένα.
δε το συζητάω ότι το warriors είναι πιο καλό, είναι γενικά δισκάρα. απλά σου λέω ότι το gods δεν είναι για΄πέταμα, έχει και ωραία κομμάτια αν πατάς skip ανάμεσα τους 8) (προσωπικά το sons of odin to θεωρώ κομματάρα)
Καλα εσυ και cover album στον Βασιλη Παϊτερη να βγαλουνε παλι δισκαρα θα το θεωρησεις
[SPOILER](και καλα θα κανεις)[/SPOILER]
Καλά κι εγώ μόνο με skip (όχι το απορρυπαντικό ρεεεεε ) μπορώ να το ακούσω
Συμφωνω και εγω οτι θελει αρκετα skip αλλα κατα τα αλλα εχει κομματαρες το gods of war: king of kings,blood brothers,sons of odin,gods of war τι να λεμε τωρα 8)
Skip σε [SIZE=“3”]MANOWAR[/SIZE] ρε ιερόσυλοι;;;;;;;;;;;;;
Ε ναι δεν καθαριζει καλα η μπερτα απο λυκοτομαρο με Skip…γι’ αυτο, μονο
[SPOILER][/SPOILER]
Παντως ον τοπικ, το Gods Of War, δεν ηταν τοσο γτπ, οσο το παρουσιαζαν, απλα η προσεγγιση του αρχηγου στον δισκο, με τα ιντερλουδια και τις εισαγωγες, αποσπουσε την προσοχη απο τα καλα κομματια (πχ Sons Of Odin). Ελπιζω το καινουριο να ειναι πιο back to the roots, με επιθετικα κομματια, και αρχιδατη παραγωγη.
Δεν ξερω ρε παιδες,το βρηκα αρκετα μετριο το El Gringo…Νταξ’ δεν περιμενα και κανα Μπριτζ οφ Ντεθ αλλα σαν αναμασηση (προς το βαρετο) μου κατσε…τεσπα…Ιν μπρατσα γουι τραστ.
Μπορει το album να αργει λιγο, αλλα η ταινια El Gringo οχι
Για ορεκτικο
Κλαίω, τσιρίζω, ουρλιάζω και έχω πάθει τετραπλό εγκεφαλικό!!!
δε ξέρω αν είναι αληθινό (η τύπισσα πάντως υπάρχει στο fb) αλλά γαμάει
έτσι είναι οι Αρχηγοί 8)