Θελω και Τσακ Νορις διπλα στον αρχηγο στην φωτο [-X
ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΟΣΜΟΣ Κ ΚΟΣΜΑΚΗΣ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ BACK VOCALS ΑΠΟ ΣΛΑΙ Κ ΑΡΝΙ!
βλέπω όραμα με αρχηγό να έχει καμέο ρόλο σε καλτοταινία στυλ μασέτε :roll:
double post.
ticket for frankfurt gig booked 8) άμα γίνει η καλή κι έρθουν ελλάδα ή βουλγάρία θα τους ξαναδώ, αλλιώς θα αρκεστούμε στο να ακούσουμε τις καινούργιες κομματάρες μια φορά live
Ωραιοοοοος!!!
Βαριεμαι να εξηγω το μεγαλειο της μουσικης τους, αλλα ποιος ασχολειται πλεον με τις παπαντζες που βγαζουν;;;;
η εύκολη απάντηση είναι “εγώ” αλλά δε θα πω αυτό και θα σου ζητήσω να συγκεκριμενοποιήσεις ποια συμπεριλαμβάνεις υπό τον όρο παπάντζες
Απο το Louder than hell, απο οπου αρχισε και η πτωση τους και μετα, μονο μετριοτητες βγαζουν και η μονομανια τους για το metal κουραζει θανασιμα, ακομα και ατομα που γουσταρουν το ειδος, οπως εγω. Και αν ειχαν καλες συνθεσεις, παει στον κορακα… Δηλαδη δεν ειναι αληθεια;
εχμμμ… όχι
Τοτε υπαρχουν πιο true metallers απο εμενα που γουσταρουν οτιδηποτε βγαζουν οι manowar
Δε θα το λεγα. Προφανώς είναι υποκειμενικά όλα αυτά, αλλά louder / warriors για μένα είναι δισκάρες (με τη σειρά που τα έχω βάλει για μένα). Το gods και το lord είναι 1-2 τακ παρακάτω από αυτά τα δύο αλλά και πάλι είναι καλοί δίσκοι με κομματάρες μέσα. Τώρα το μονομανία με το μέταλ υποθέτω το εννοείς λόγω θεματολογίας/στίχων??
Ναι, ετσι ειναι…αλλα πολυ γραφικοτητα. Και αλλες epic μπαντες συνεχιζουν αλλα δε μας πρηζουν με τις γραφικοτητες. Οι manowar ευθυνονται σε μεγαλο ποσοστο για το οτι οι μεταλλαδες θεωρουνται γραφικοι.
Και πότε δεν ήταν γραφικοί οι manowar για να τους κατηγορήσουμε για γραφικούς τώρα? όταν το 83 βγαίναν φωτό με γούνινα σώβρακα και γυρίζαν το gloves of metal??? :lol:
Η “γραφικότητα” είναι κομμάτι των manowar , πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Δε σου λέω να το γουστάρεις, αλλά θα σου πω ότι είναι λίγο άκυρο να εκθειάζει κάποιος το attitude που είχαν τότε και να κράζει αυτό που έχουν τώρα!
Τοτε εισηγαγαν ενα νεο ειδος μουσικης που λιγο γραφικουρα την χρειαζοταν. Αλλα μετα απο 30 χρονια αν δεν ωριμασεις μουσικα αλλα και σαν ατομο, ε ναι, τοτε εισαι ακυρος και καραγραφικος.
Ειναι σαν να τραγουδανε οι metallica “bang that head that doesn’t bang”, μετα απο 30 χρονια!!?
Όσο αφορά την μουσική εξέλιξη, τι να εξελίξουν?? Το τερμάτισαν το θέμα, δε πάει άλλο:p Το ότι δε βγάζαν συνέχεια δίσκους σαν τους 7 πρώτους δε πιστευω ότι θα πρέπει να είναι κατηγορία. Τώρα στο θέμα του να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, δε κατάλαβα πως το εννοείς. Θα προτιμούσες να γυρνάνε με κανονικά ρούχα και να μη σηκώνουν βάρη? θα προτιμούσες να πιάναν μια πιο goth αισθητική και να βαφε κάνα νύχι μαυρο ο έρικ σαν τον τύρανο?? να κόβανε μαλλιά? να γράφανε για τα προβλήματα των νέων με τα ναρκωτικά και το generation gap? να γράφανε τραγούδια με πολιτικές αιχμές?
θα ήταν manowar μετά ρε συ??? :roll:
Θα προτιμουσα να εγραφαν σοβαρους επικους στιχους και σοβαρα επικα κομματια, ν;α μιλανε σαν ανθρωποι και οχι σαν τον Κοναν και να μην σηκωνουν βαρη στα παρασκηνια σα να λενε οτι σας εχουμε χεσμενους ολους, ειμαστε γαμικουλιαρηδες…
:lol3::lol3::lol3:
δε μπορώ να θέσω κάτι προς υπεράσπιση, εγώ θέλω να μιλάνε σαν τον Conan 8)
Χαχαχαχαχχα ε ναι ρε ποιστ.
Ρε γαμώ το σύμπαν όλο και ότι υπάρχει μέσα…
MOUNTAINS ΡΕ!
Τέλος! Τίποτε άλλο