Manowar

Τελείως άκυρο και δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλα εχω γενέθλια την ίδια μετα που βγηκε το Triumph of Steel!

Εχω κλασει στα γελια με τα 2μιση πρωτα λεπτα… :lol:

Αυτο ειναι που λεμε true…τους δινει κιθαρες, τους δινει μπυρες, τους δινει γυναικες…και μετα τονε κραζουνε τον κακομοιρη τον Joey…

Ο τυπάς που αγχώνεται με τη μπλούζα που του έβγαλε ο αρχηγός έχει πλάκα…

Βλέπω την αρχή και απελπίζομαι με το γελοίο του πράγματος.

Και μετά ακολουθεί το έπος και βουρκώνω…

you got a girlfriend ? who gives a shit ?!
alright, you fuck these girls and i’ll fuck your girlfriend!!

ΕΠΟΣ ! :lol:

αγαπησα/λυπηθηκα πιτσιρικακο που αγχωθηκε μην χασει την μπλουζα του…

Γερμανοτσιγκούνηδες παιδί μου, τι περιμένεις…

παιζει να ηταν δωρο απο την κοπελια του και λεει ε θα φαω που θα φαω ξυλο επειδη θα γαμησω τα κοριτσια οπως διεταξε ο αρχηγος…να χασω και το μπλουζακι δωρο ? παει πολυ, θα φαω τρελη παντοφλα σπιτι απο την Χελγκα…

για ΚΛΩΤΣΕΣ ο πιτσιρικάς
είναι πάνω στο stage και τον βαφτίζει στο ΜΕΤΑΛ ο Αρχηγός και αυτός κάνει σαν γκόμενα???

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Και στη συναυλία του '99 στο Rockwave, αυτός που είχαν ανεβάσει πάνω είχε αγχωθεί για τη μπλούζα του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ήταν Sepultura - Arise, αυθεντική, περιοδείας, δεν ξέρω, πάντως δεν χάρηκε και πολύ που έπρεπε να την πετάξει προς το κοινό.
Ο “τρου γκρικ βαικινγκ” του 2007 πρέπει ήδη να φορούσε τη σωστή.

Μετά από σχόλιο του Μάνου για το Heart of Steel πέρασα στο mp3 το Kings of Metal και το άκουσα μετά από χρόνια.
Απλά συγκίνηση. 10/10.

καινούργιο μήνυμα απτον Αρχηγό, είναι κάτι σαν ανάλυση κειμένου :stuck_out_tongue:

τρομερή ανάλυση :lol:

πάμε, daily lesson 8)

Κάτι σαν Best of δηλαδή

μπεστ οφ δε μπιστ

γαμεί 8)

Χρωματισμοί Fighting the World με δώρο το ηφαίστειο, Logo 3D γυαλιστερό κλπ κλπ.
Σκαλοπατάκια με σημάδια από Βοχ Σετ…
Δαιμονάκια Triump…
Φιδάκι (Ο Διαμαντής) από Gods of War
Κουβέντα να κάνουμε δλδ…

αυτόματη μεγένθυνση ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων